Původně odesláno od
jazik
Bohužel jsem též zakoupil Loox 710 a zatuhnutí (delfínci) je zřejmě vlastnost těchto strojů. Již více jak 2 měsíce toto řeším s prodejcem, opravnou, výrobcem a firmou jež očeštila SW. Výsledek je ten, že něco již funguje bez problémů, ale zprovoznění bezdrátové komuníkace (BT) je pro tyto firmy zatím neřešitelný problém. Prodejce a výrobce odmítájí reklamaci uznat. Nastavení komunikace jsem zadal jako placenou službu a chudáci v servisu zatím došli k tomu co já, ale jsou optimisti a mají více zkušeností - věřím jim, odpracovali na tom již několik hodin a nevzdávají to.
Problém je zřejmě především v samotném výrobci který slibuje co všechno PDA umí, ale manuál je velmi stručný v kapitolách které jsou zcela zásadní a neupozornění na možné problémy chybí. Informace od výrobce jsou nevyvážené a neobjektivní. K Loox 710 je dodáván SW Sunnydays, který zcela znefukční PDA.
Možná zastávám špatný názor, ale Loox 710 jsem si kupoval k práci a chci od něj služby v plném rozsahu co jsou deklarovány a nikoliv si hrát s nastavením, hledáním verzí SW které náhodou fungují, kupováním si mobilů s nimiž možná bude komunikovat,... V tomto jsem zklamán jak výrobkem, tak prodejcem HSH Computer i Fujitsu-Siemens.
:no: