Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: 1GB karta do ipaqy 4700

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    ahoj

    jsem si poridil, nejakou noname 1GB SD kartu. 1GB na ni zapisu za 4 min. Je to rychle nebo ne?

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Matematika hovorý 1GB=1024MB .4 min=240 sek. 1024/240 => 4,26 MB/s .
    Ak to číta cez PDA tak je to dosť rýchle. Ja z karty dostanem cca 1-1,5 MB/s
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    ne, z USB2 ctecky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    ahoj

    jsem si poridil, nejakou noname 1GB SD kartu. 1GB na ni zapisu za 4 min. Je to rychle nebo ne?

    Dik
    No nemuzu urcit jestli je to moc nebo malo rychly, ale me to pres ctecku jede 237MB zhruba za 30 sekund.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    8MB/s

    to musis mit nejakou super super rychlou SD kartu ne. Ted jsem koukam na specifikaci a nic tak rychlyho jsem nikdy nevidel.:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    hmmm tak mam asi nejaky problem

    /Testoval jsem to v usb2 ctecce/

    Karta mi zacala blbnout. IPAQ mi ji vubec nedetekoval.

    Preformatoval jsem ji ve ctecce zasunul a zase nic. Udelal jsem to nekolikrt a od te doby ji zase detekuje.


    Pri zapisu mi asi taky blbne. Zkousel jsem kopirovat nekolikrat uplne stejny adresar s mp3kama asi 103mb a jednou mi to nakopirovalo za 24vterin, nekolikrat za 36vterin a asi v polovine pripadu za 1 minutu.

    Kdyz sleduju jak to zapisuje, tak nekdy se to u nejake mp3 jakoby na chvili zasekne lepe mozna rici zpomali nejede to treba 5-10 sekund a pak se to zase rozjede.

    Pokud se to vubec nezpomali, tak to nakopiruje za tech 103MB za super 24 vterin, pokud se to zasekne je jednou tak to trva cele 36vterin a pokud se to spomali vicekrat, tak to trva i pres minutu.


    Kazdopadne, vzdy se to dokopiruje cele a data jsou vzdy v poradku.

    Dal jsem taky v XPckach kontrolu disku K, coz je u me ta karta, a reklo mi to take ze je vse OK


    V ipaqu taky vse otevru bez chyb.


    Proste nevim jak to funguje u karet ale u disku bych rekl, ze na nem musi byt nejake spatne sektory protoze presne takhle se chova HDD ktery dosluhuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    8MB/s

    to musis mit nejakou super super rychlou SD kartu ne. Ted jsem koukam na specifikaci a nic tak rychlyho jsem nikdy nevidel.:O
    Sem rikal zhruba-je to ale vic, protoze sem to testoval pri kopirovani z karty do compu, coz je rychlejsi nez naopak-nechapu proc, ale je to tak.Abys byl spokojenej, tak sem si na to tentokrat vzal stopky z SPB time a vyslo mi presne 50 sekund-237MB, coz je asi 4,74MB za sekundu.Takze sem v tom minulym prispevku trosicku kecal, ale jednak sem rikal zhruba a pak taky sem to kopiroval z karty na comp, coz trvalo kupodivu jenom 35 sekund.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    hmmm tak mam asi nejaky problem

    /Testoval jsem to v usb2 ctecce/

    Karta mi zacala blbnout. IPAQ mi ji vubec nedetekoval.

    Preformatoval jsem ji ve ctecce zasunul a zase nic. Udelal jsem to nekolikrt a od te doby ji zase detekuje.


    Pri zapisu mi asi taky blbne. Zkousel jsem kopirovat nekolikrat uplne stejny adresar s mp3kama asi 103mb a jednou mi to nakopirovalo za 24vterin, nekolikrat za 36vterin a asi v polovine pripadu za 1 minutu.

    Kdyz sleduju jak to zapisuje, tak nekdy se to u nejake mp3 jakoby na chvili zasekne lepe mozna rici zpomali nejede to treba 5-10 sekund a pak se to zase rozjede.

    Pokud se to vubec nezpomali, tak to nakopiruje za tech 103MB za super 24 vterin, pokud se to zasekne je jednou tak to trva cele 36vterin a pokud se to spomali vicekrat, tak to trva i pres minutu.


    Kazdopadne, vzdy se to dokopiruje cele a data jsou vzdy v poradku.

    Dal jsem taky v XPckach kontrolu disku K, coz je u me ta karta, a reklo mi to take ze je vse OK


    V ipaqu taky vse otevru bez chyb.


    Proste nevim jak to funguje u karet ale u disku bych rekl, ze na nem musi byt nejake spatne sektory protoze presne takhle se chova HDD ktery dosluhuje.
    Z toho co rikas to vypada, ze ta karta neni uplne ok.Samozrejme se rychlost kopirovani muze menit(i kdyz pres ctecku jen opravdu minimalne), ale rozhodne ne s takovymi vykyvy.Melo by to tech 103MB zvladnout tak za 25-30 sekund.Mozna bys to mel zkusit reklamovat, tedy pokud je jeste v zaruce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    spis jde o to, zda to mam dale zkouset a nebo to jit zkusit reklamovat.

    Takovyhle situace nemam rad, kdyz e to ma po.... tak at se to po.... ale takovyhle podivny chovani, kdy se clovek boji tu na tu kartu ulozit data, jednak aby o ne neprisel a taky aby je pak jeste mohl v pripade potreby pred reklamaci smazat. Nerad bych nechaval napr soukrome fotky, nebo ucetnictvi na karte, kterou pak nekam odeslu.

    (
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    hmmm tak mam asi nejaky problem Karta mi zacala blbnout. IPAQ mi ji vubec nedetekoval.
    a není to náhodou A-data 1GB? Stejný problémy mám už se třetím kusem. SanDisc mi funguje OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mrtvý iPAQ hx 4700, aneb jak spustím u hx 4700 bootloader?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 23:11
  2. Stylus s propiskou pro iPAQy 1710, 3400, 3700 a 4700
    Od k.karel_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2005, 03:29
  3. Nové ROM updaty pro iPAQy!
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-08-2004, 15:28
  4. Nová verze rom pro iPAQy H38xx
    Od Wuffi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 29-08-2002, 09:27