Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Remote display control píše česky!

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Jako vedlejší efekt zkoušení externích klávesnic na srazu v Malé Úpě jsem přišel na zajímavou věc: pokud si v nastaveni Lengu v sekci ext. Keyboard přez Add přidáte klávesnici Czech secr qwertz/y funguje pak korektně čeština i v prográmku na obsluhu PDA přez PC. Možná to bude fungovat i v jiných programech pracujících na stejném principu.
    Milan
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00035408_Clipboard01_nTWt.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 30.6 KB 
ID: 929  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Já používám Soft Object POcket Controller Pro a tam čeština teda rozhodně nejde... Ten softík, co píšeš byl kdysi ke stažení na MS, ale teď někam zmizel, odkud se dá stahnout?

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Jinak tvoje Windows lišta, to je peklo! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Citace Původně odesláno od plachow
    Jinak tvoje Windows lišta, to je peklo! :-)
    Ja nemam rad nic na plose, tak mam zakazane zobrazovani ikonek a plochu mam stazenou do listy)
    RDC prikladam, neni potreba nikam nic instalovat, staci mit aktivni AS a na pc pustit ten exac.
    Milan
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Citace Původně odesláno od hajekm
    Jako vedlejší efekt zkoušení externích klávesnic na srazu v Malé Úpě jsem přišel na zajímavou věc: pokud si v nastaveni Lengu v sekci ext. Keyboard přez Add přidáte klávesnici Czech secr qwertz/y funguje pak korektně čeština i v prográmku na obsluhu PDA přez PC. Možná to bude fungovat i v jiných programech pracujících na stejném principu.
    Milan
    No jo, ale kdyz nemam ext. klavesnici tak si to tam nastavit nemuzu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    nene, staci mit novejsi verzi Lengu (ja mam build 4254) a tam si v v ovladacim panelu zvol polozku ext. keyboard a v nem prez Add pridej Czech secr qwerty a i tu English a pak je muzes v remote controleru v pohode prehazovat prez Ctrl Shift na PC klavesnici. Zadny dalsi ovladac neni potreba.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Citace Původně odesláno od hajekm
    nene, staci mit novejsi verzi Lengu (ja mam build 4254) a tam si v v ovladacim panelu zvol polozku ext. keyboard a v nem prez Add pridej Czech secr qwerty a i tu English a pak je muzes v remote controleru v pohode prehazovat prez Ctrl Shift na PC klavesnici. Zadny dalsi ovladac neni potreba.
    Milan
    Kde se da ta 4254 sehnat??? slysel jsem ze nekde na Eurotelu, ale nenasel jsem to tam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Staci dat hledat to cislo buildu do fultextu a muzes loadovat :-)
    treba tady nebo tady, taky je soucasti zde publkovanych extromek (i novejsi verze) nebo primo u vyrobce lengu. Jen pozor na autorska prava.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    tak jsem si stahl a nainstaloval tu 4254 a stejne to nefunguje, navic mi pri prekladu prostredi (Interface Translation) zmizi start menu, a kdyz mam tu softwarowou leng klavesnici vybarvenou tak je to takovy rozsypany, asi to vzdavam a vracim se k puvodnimu LENGu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    tak a ted kdyz jsem to odinstaloval tak se neni schopny mda pripojit k pocitaci a tudiz ani synchronizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Hmmm, to me mrzi, ze to mas takhle rozdrbane ale asi to nebude zpusobene jen tim Lengem. Skoro bych doporucil HR a dat tam vsechno znova. Nemas v podpisu verzi systemu ale pokud mas SE tak instaluj radeji jen malou cestinu bez plneho prekladu prostredi. Napis, jak jsi dopadl.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    ne, SE nemam, ale stejne pouzivam jen malou lokalizaci(ale nainstalovane mam obe a defalut je ta velka), HR jsem v souvislosti s jinym software stejne musel udelat alepak jsem se vracel k puvodni verzi z "Full Backup", takze asi zadny effect.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    Nefunguje mi klavesnice Remote display SOTI Remote display controller.
    Repektive funguji "funkcni"kklavesy ale znakove ne cestina je od sunnysoftu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Univerzal píše česky jen omezený počet znaků?
    Od dort v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 18:55
  2. Remote Display Control
    Od MilanSu v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 07:21
  3. Remote display control
    Od ok2shi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 15:37
  4. Remote Display Control 1.0 + WM 2003
    Od Jamescop v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-06-2005, 18:07
  5. remote control
    Od pegi-nz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2004, 12:54