Pravidelné pražské srazy - obecná diskuze
Chlapi,jelikož mapy nejsou moje silná stránka,prosím někoho aby mě aspoń přibližně popsal cestu z Florence k těm rybičkám.:)) Díky
To fakt nemas v PDA zadnou mapu ? :D :D Jinak je to celkem jednoduche:
- Na Florenci vlezes na metro B (zlute)
- vystoupis na stanici Karlovo namesti na stranu ve smeru Palackeho namesti
- tam najdes Gorazdovu ulici, je paralelni s Vltavou ale o jednu ulici dale
-pujdes dozadu az skoro k zadnimu traktu Tanciciho domu a na levo to uz uvidis
Milan
- Na Florenci vlezes na metro B (zlute)
- vystoupis na stanici Karlovo namesti na stranu ve smeru Palackeho namesti
- tam najdes Gorazdovu ulici, je paralelni s Vltavou ale o jednu ulici dale
-pujdes dozadu az skoro k zadnimu traktu Tanciciho domu a na levo to uz uvidis
Milan
Ahojka
Hernajs Milane, kdy T-mobile uvede na trh tu krásu MDA Compact? Nemůžu se dopídit ani doby u N6630 ani u MDA Comp.
Nevíš něco aspoň přibližného??
Nejtlustší účastník :D :D
Hernajs Milane, kdy T-mobile uvede na trh tu krásu MDA Compact? Nemůžu se dopídit ani doby u N6630 ani u MDA Comp.
Nejtlustší účastník :D :D
[QUOTE="Honzabr"]Ahojka
Nejtlustší účastník :D :D [/QUOTE]
sice to patri do jineho tematu :D ale mam pouze informaci, ze se to spozdi a ze se vanocni trh spise nestihne :mad: Pokud se dozvim nejaky presnejsi termin, dam vedet.
Milan
sice to patri do jineho tematu :D ale mam pouze informaci, ze se to spozdi a ze se vanocni trh spise nestihne :mad: Pokud se dozvim nejaky presnejsi termin, dam vedet.
Milan
[QUOTE="Honzabr"]Ahojka
Já bych si dovolil tipnout 15.2.2005, protože T-Mobile má teď jiné priority-viz.níže :D :D :D
Aby T-Mobile navnadil zákazníky procházející okolo prodejen, rozhodl se zahřívat tělo i duši horkým punčem ve dvou variantách: nealkoholickým a alkoholickým. Při nalévání punče však zákazník do rukou rovnou dostane i letáky. Ti odvážnější, kteří vstoupí přímo do prodejny, obdrží další pochutinu - medový perníček ve tvaru mobilního telefonu, a zájem je o ně opravdu velký.
Otázkou je, zdali se onen efekt nemine účinkem a lidé se do prodejen nepohrnou jen kvůli perníčkům a punči, když se budou za mrazivých odpolední vracet z práce domů.
Já bych si dovolil tipnout 15.2.2005, protože T-Mobile má teď jiné priority-viz.níže :D :D :D
Aby T-Mobile navnadil zákazníky procházející okolo prodejen, rozhodl se zahřívat tělo i duši horkým punčem ve dvou variantách: nealkoholickým a alkoholickým. Při nalévání punče však zákazník do rukou rovnou dostane i letáky. Ti odvážnější, kteří vstoupí přímo do prodejny, obdrží další pochutinu - medový perníček ve tvaru mobilního telefonu, a zájem je o ně opravdu velký.
Otázkou je, zdali se onen efekt nemine účinkem a lidé se do prodejen nepohrnou jen kvůli perníčkům a punči, když se budou za mrazivých odpolední vracet z práce domů.
Zde aktualizovaný seznam.
beecher
Hajekm
Aleph
Pinochio
Honzabr
Šeba
Priority jsou sice hezké, ale MDA Compact by mně na prodejně potěšilo i dokonce přivedlo dovnitř a podepsat smlouvu více než nějaký "punčový" ceník a k tomu perníkový přihlouplý telefon (promiňte tento výraz, ale perník vypadá jako 3310 ne jako MDA Compact).
beecher
Hajekm
Aleph
Pinochio
Honzabr
Šeba
Priority jsou sice hezké, ale MDA Compact by mně na prodejně potěšilo i dokonce přivedlo dovnitř a podepsat smlouvu více než nějaký "punčový" ceník a k tomu perníkový přihlouplý telefon (promiňte tento výraz, ale perník vypadá jako 3310 ne jako MDA Compact).
Bohužel - omluvte moji neučast na srazu - schvatila mne nejaka chřipka.
Jinak zdravim vsechny ucastníky.
Jinak zdravim vsechny ucastníky.
[QUOTE="Šeba"]Bohužel - omluvte moji neučast na srazu - schvatila mne nejaka chřipka.
Jinak zdravim vsechny ucastníky. [/QUOTE]
Docela mne štveš...:?
Jinak já asi dorazim.
Docela mne štveš...:?
Jinak já asi dorazim.
[QUOTE="Šeba"]Bohužel - omluvte moji neučast na srazu - schvatila mne nejaka chřipka.
Hmmm, skoda. Timto Bych rad pozval i neprihlasene ctenare techto stranek, klidne dneska pridte a pokecame, dame pifko, my vetsinou nekouseme :-)
Milan
Hmmm, skoda. Timto Bych rad pozval i neprihlasene ctenare techto stranek, klidne dneska pridte a pokecame, dame pifko, my vetsinou nekouseme :-)
Milan
Jsem mu napsal, jak je Dell skvělý a radši má chřipku, aby nemusel hodit toho Gameboye do Vltavy ;) :D :D :D
Jsem mu napsal, jak je Dell skvělý a radši má chřipku, aby nemusel hodit toho Gameboye do Vltavy ;) :D :D :D
[QUOTE="Zdeněk Malinský"][QUOTE="Šeba"]Bohužel - omluvte moji neučast na srazu - schvatila mne nejaka chřipka.
Jsem mu napsal, jak je Dell skvělý a radši má chřipku, aby nemusel hodit toho Gameboye do Vltavy ;) :D :D :D [/QUOTE]
Taky dobrá hláška, beru sebou igelitku plnou pouzder a kabelů. :D Vše na prodej.
Jsem mu napsal, jak je Dell skvělý a radši má chřipku, aby nemusel hodit toho Gameboye do Vltavy ;) :D :D :D [/QUOTE]
Taky dobrá hláška, beru sebou igelitku plnou pouzder a kabelů. :D Vše na prodej.
[QUOTE="Zdeněk Malinský"][QUOTE="Šeba"]Bohužel - omluvte moji neučast na srazu - schvatila mne nejaka chřipka.
Serete me - P R I J E D U
Serete me - P R I J E D U
:D :D :D :D jestli mate nekdo free nabijecku na MDAII kterou muzete postr@dat sup s ni na sraz. Vymenim ji za pytel dukatu.....:) @hoj vecer
Z@vinacnik
Z@vinacnik
[QUOTE="beecher"][QUOTE="Šeba"]P R I J E D U [/QUOTE] Ty se, Sebo, normalne prekonavas... :D[/QUOTE]
Bud se prekonava, nebo je normalni slusna herecka, a chce se ukecav@t.....
@nik
Bud se prekonava, nebo je normalni slusna herecka, a chce se ukecav@t.....
@nik
Tak sem dorazil až ted dom a vzhledem k tomu že za 2,5hod du do prace budu asi muset přehodnotit svoji další účast na budoucích pražských srazech:(
[QUOTE="Petr Schinzel"]Tak sem dorazil až ted dom a vzhledem k tomu že za 2,5hod du do prace budu asi muset přehodnotit svoji další účast na budoucích pražských srazech:( [/QUOTE] Copak ty jsi nikdy necet ipfuv podpis? :O
Plny dojmu - opet mezi svymi na ce4you. Diky za prijemnou spolecnost - byl to dobry napad se obcas takto sejit. Pristi sraz navrhuji bez PDA a kdo promluvi o necem co je s tim spolecneho PLATI RUNDU jezisi to budeme vypadat.:D :D :D
Hoj. Jsem rad ze se Vam tam libilo a omlouvam se ze jsem se nezucastnil, resim ted osobni problemy... :oops: Mno priste snad uz pujdu, snad to ale nebude tak jak rika Seba :D
[QUOTE="Wuffi"]Hoj. Jsem rad ze se Vam tam libilo a omlouvam se ze jsem se nezucastnil, resim ted osobni problemy... :oops: Mno priste snad uz pujdu, snad to ale nebude tak jak rika Seba :D[/QUOTE]
Mysleno tak ze ja chvili nekecat o PDA, tak to snad nejsem ja, co XP? ;) :D
Mysleno tak ze ja chvili nekecat o PDA, tak to snad nejsem ja, co XP? ;) :D
To jo, to tam příště také raději nechoď, nebo tě voškubáme tak, že ráno nebudeš mít ani na rohlík..:D Jinak mluvit celý večer o něčem jiném než o PDA mi nečiní nejmenší problém! :)) Klidně se dokážu celý večer bavit o notebooku nebo o hezkých ženských.. Stejně je momentálně má "cihla" až na třetí příčce v oblíbenosti.. No a první dvě příčky už všichni po včerejku znáte..:D ;)
[QUOTE="xp"] No a první dvě příčky už všichni po včerejku znáte..:D ;) [/QUOTE]
1.Nová lampička k NB (jde namočit i do piva)
2.Hromada napálených CD
Nebo něco jiného ????:D :D :D :D :D ;)
2.Hromada napálených CD
Nebo něco jiného ????:D :D :D :D :D ;)
[QUOTE="Honzabr"][QUOTE="xp"] No a první dvě příčky už všichni po včerejku znáte..:D ;) [/QUOTE]
2.Hromada napálených CD
Nebo něco jiného ????:D :D :D :D :D ;) [/QUOTE]
Hehe :) Jakou lampicku ma? Dobre delal EuroTel :yes:
2.Hromada napálených CD
Nebo něco jiného ????:D :D :D :D :D ;) [/QUOTE]
Hehe :) Jakou lampicku ma? Dobre delal EuroTel :yes:
[QUOTE="xp"]Klidně se dokážu celý večer bavit o notebooku nebo o hezkých ženských...[/QUOTE] No, tam ještě padl drsnější nápad, nebavit se o ničem elektronickém... Že Šebo? :D
To bych ale už nedal i já... :oops: [QUOTE="xp"]No a první dvě příčky už všichni po včerejku znáte..[/QUOTE] To sice ano, ale ne přesné pořadí, myslím, že příslušenství je na vážkách... :D :D :D :yes:
To bych ale už nedal i já... :oops: [QUOTE="xp"]No a první dvě příčky už všichni po včerejku znáte..[/QUOTE] To sice ano, ale ne přesné pořadí, myslím, že příslušenství je na vážkách... :D :D :D :yes:
[QUOTE="Wuffi"]Hoj. Jsem rad ze se Vam tam libilo a omlouvam se ze jsem se nezucastnil, resim ted osobni problemy... :oops: Mno priste snad uz pujdu, snad to ale nebude tak jak rika Seba :D[/QUOTE]
Nezklamal jsi, že jsi nepřišel. Vlk taky sliboval a .......;) :D
Problémy? Právě proto jsi měl přijít, vyřešili bychom Ti je taky. Od toho srazy jsou!:D :D :D Jen škoda,k že tam bylo málo volného příslušenství-teda pro mě určitě. ;)
Nezklamal jsi, že jsi nepřišel. Vlk taky sliboval a .......;) :D
Problémy? Právě proto jsi měl přijít, vyřešili bychom Ti je taky. Od toho srazy jsou!:D :D :D Jen škoda,k že tam bylo málo volného příslušenství-teda pro mě určitě. ;)
[QUOTE="Zdeněk Malinský"] Jen škoda,k že tam bylo málo volného příslušenství-teda pro mě určitě. ;) [/QUOTE]
Taky souhlasím že by to chtělo sehant nějaké volné příslušenství. Takové podobné jako má xp :D .
Taky souhlasím že by to chtělo sehant nějaké volné příslušenství. Takové podobné jako má xp :D .
Njo, tak abyste věděli, tak navrhuji termín 2. pravidelného pražského srazu na 14.1.2005 opět od 18.00 (alternativně 15.1.2005), tentokrát již v pizzerii Fresco Vento na Palackého náměstí, kde na nás čeká velmi příjemná obsluha, což zahrnuje krásné číšnice a pro někoho sliční číšníci, skvělé jídlo, ale hlavně, jak pevně věřím, už hotové WiFi připojení! :yes:
Termín vyhovuje, italské jídlo je prima a pokud tam budou pěkné holky, tak možná ani nebudeme mluvit o cihlách :D
[QUOTE="mad2707"]...tak možná ani nebudeme mluvit o cihlách :D [/QUOTE] No, jsem zvědav, kdo to první nevydrží a začně něco o PDAčkách... :D
Jenže jak se znám, tak to budu já... :oops:
Jenže jak se znám, tak to budu já... :oops:
[QUOTE="Honzabr"]:mad: :mad: Zase v pátek grrrrrr[/QUOTE] Vždyť alternativně navrhuji sobotu... :yes:
Ach,jo,zase přijedu.Protentokrát ale budu v Praze nocovat,takže pokud někdo víte o ubytování za rozumnej peníz,pošlete mi SZ.Petr
Pisu do podpisu sobotu, 15.1.2004 v Pizzerii. Patek uz byl, a sobota je pro prespolni prijatelnejsi.
[QUOTE="Petr Schinzel"]Ach,jo,zase přijedu.Protentokrát ale budu v Praze nocovat,takže pokud někdo víte o ubytování za rozumnej peníz,pošlete mi SZ.Petr[/QUOTE] Ja si asi doma udelam hotovou nocleharnu... :D
[QUOTE="beecher"][QUOTE="Petr Schinzel"]Ach,jo,zase přijedu.Protentokrát ale budu v Praze nocovat,takže pokud někdo víte o ubytování za rozumnej peníz,pošlete mi SZ.Petr[/QUOTE] Ja si asi doma udelam hotovou nocleharnu... :D[/QUOTE]
No moje prodlužka tam bude nocovat do dalšího srazu jestli jí to dovolíš :D . Vem ji s sebou bude se hodit. Doufám že zase stihnu vlak ve 23:17 z Masaryčky jinak budu muset jet až v 0:24 z Hlavniho jinak budu muset použít beecher hotel.
To Honzabr: Ať tě ani nenapadne vzít sebou tvé MDA Compact!!! Jinak budu muset někoho z T-Mobilu zaškrtit :D . 18 000 bez DPH to je cena z dovozu, ale je trochu moc vysoká.
No moje prodlužka tam bude nocovat do dalšího srazu jestli jí to dovolíš :D . Vem ji s sebou bude se hodit. Doufám že zase stihnu vlak ve 23:17 z Masaryčky jinak budu muset jet až v 0:24 z Hlavniho jinak budu muset použít beecher hotel.
To Honzabr: Ať tě ani nenapadne vzít sebou tvé MDA Compact!!! Jinak budu muset někoho z T-Mobilu zaškrtit :D . 18 000 bez DPH to je cena z dovozu, ale je trochu moc vysoká.
17 tisíc i z dání. MDA II není MDA Compact. Tak se vyjádřil (ne)officiálně T-Mobile a tak taky bude stát!!!
A basta!!!
Nebudu se o tom bavit, v Německu 500E tady 17000Kč s daní!!!
A basta!!!
Nebudu se o tom bavit, v Německu 500E tady 17000Kč s daní!!!
[QUOTE="Pinochio"]17 tisíc i z dání. MDA II není MDA Compact. Tak se vyjádřil (ne)officiálně T-Mobile a tak taky bude stát!!!
A basta!!!
Nebudu se o tom bavit, v Německu 500E tady 17000Kč s daní!!![/QUOTE]
Zlatý woči - 17 :D :D :D :D
A basta!!!
Nebudu se o tom bavit, v Německu 500E tady 17000Kč s daní!!![/QUOTE]
Zlatý woči - 17 :D :D :D :D
[QUOTE="Beecher"] Vždyť alternativně navrhuji sobotu... :yes:[/QUOTE]
No a nešlo by to ve všední den ??????????????:((
No a nešlo by to ve všední den ??????????????:((