Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: padání IE

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    3

    Ahoj lidi,
    potřeboval bych poradit s IE IPAQ 4150. Jsem připojenej přes GPRS.
    Maily můžu stáhnout v pohodě, ale když chci pustit IE, tak se začne načítat a když to vypadá, že už je stránka nečtená tak to spadne. Když zkusím pustit IE znova, tak se chyba opakuje. Dík za pomoc
    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Z jakoukoli strankou, nebo zkousis seznam.cz? Ten totiz obcas pada...

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    3

    Padal mi právě SEZNAM,teď jsem zkoušel IDNES a ten se rozběhne normálně. Díky za tip. Dá se s tím SEZNAMem něco dělat, stáhnout nějakej patch nebo něco podobnýho?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    14

    Taky díky. Přesně s tím jsem se teď setkal.

    Carloss
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    O zadnem patchi nevim, maji tam nejaky aplet, ktery neni kompatibilni s mobilnim IE. Placeny NetFront by to mozna zobrazil, jinak muzete chodit na MiniSeznam.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mám taky 4150. Zkus občas-často v IE - nastavení-pokročilé smazat historii, odstraněné soubory a cookies. Záleží, jak hodně surfuješ a co stahuješ. Pokud možno používej verze stránek pro pda a pokud to nevadí vypni i obrázky.
    Někdy se může vypnout pda, jindy padne spojení s mobilem atp.
    K prohlížení hambatých stránek se to příliš nehodí. Stránky se načítají pomalu, některé s velkým srdcem se tam nevejdou celé a je to i nepraktické: v jedné ruce pda, v druhé stylus, v třetí... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    14

    Já to teda nepoužívám vlastně vůbec. Jen jsem to tuhle chtěl někomu předvést a hle... ono to padá... :-((( Ale dobtej tip na MiniSeznam. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od herutaur
    Ahoj lidi,
    potřeboval bych poradit s IE IPAQ 4150. Jsem připojenej přes GPRS.
    Maily můžu stáhnout v pohodě, ale když chci pustit IE, tak se začne načítat a když to vypadá, že už je stránka nečtená tak to spadne. Když zkusím pustit IE znova, tak se chyba opakuje. Dík za pomoc
    Petr
    Ahoj.Mně to dělá občas i na jiných stránkách.Mám A620 + infra N6230.Spadne jen prohlížeč.Ted používám FastCleanUp.Vyčistí historii,cokiis a i zbytečnosti v PDA.Po používání jeho to přestalo padat,jen když se naplní schránka.Tak vyčistím a běží v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Padání prohlížeče
    Od carlos_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 12:01
  2. Padání ICQ
    Od xpeldax v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 10:56
  3. iTec BT GPS - padani bt spojeni
    Od m.sachl v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 12:13
  4. Padani ActiveSync
    Od Kato_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-04-2005, 08:55