Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Smartmaps pre SR

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Na www.pdamapy.cz som našiel verziu Smartmaps autoaslas pre SR. Na stránke výrobcu som však zatiaľ žiadny odkaz nenašiel. Máte už niekto tento produkt zakúpený, resp. dá sa už zakúpiť. Privítal by som skúsenosti, resp. popis pokrytia a aktuálnosť máp. Ako je to s navigáciou v Smartmaps ? Výrobca sľubuje novú verziu Smartmaps navigator, ale neviem ako je to v tejto verzii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od ivanmart07
    Na www.pdamapy.cz som našiel verziu Smartmaps autoaslas pre SR. Na stránke výrobcu som však zatiaľ žiadny odkaz nenašiel. Máte už niekto tento produkt zakúpený, resp. dá sa už zakúpiť. Privítal by som skúsenosti, resp. popis pokrytia a aktuálnosť máp. Ako je to s navigáciou v Smartmaps ? Výrobca sľubuje novú verziu Smartmaps navigator, ale neviem ako je to v tejto verzii.
    Autoatlas SR by mel byt v prodeji behem nasledujicich 14 dni. Ovsem zatim bez routingu (GPS navigace), ten by mel byt k dispozici cca do mesice.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Vie niekto poradiť, kde by sa dal kúpiť smartmaps pre SR cez internet ? Najradšej by som si to stiahol a počkal na registračný kód tak ako to funguje pri niektorých programoch na Handandgo. Platba kreditkou mi vyhovuje. ďakujem za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nemal by to byt problem ani u nas
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Ale Smartmaps pre SR u Vas v ponuke nevidim. Alebo neviem hladať ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od ivanmart07
    Ale Smartmaps pre SR u Vas v ponuke nevidim. Alebo neviem hladať ?
    PRISTI TYDEN BUDOU K DISPOZICI. JE MOZNE PAK PRIMO I KONTAKTOVAT FIRMU ELKO V PRIEVIDZI (WWW.ELKO.SK).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SmartMaps + WM5
    Od milda2000_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 110
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 09:39
  2. SmartMaps a rw6815
    Od VVlada v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 14:55
  3. Slibotechna SmartMaps?
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 21:15
  4. SmartMaps
    Od Jirka K._ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 17:56