Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 53

Téma: T-Mobile EDGE

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    ( No pánové, myslím,že je to ještě horší.Měl jsem N6230 chviličku taky a skutečně je velký problém v BT a GPRS .BT řeší jenom HW výměna čipu ve founu a GPRS zatím jen FW 3.15.To vše jsem zjistil u ET a u oficiálních opravářů.Takže Vás čeká nejenom nový FW ale i výměna čipu.Zatím je naši opraváři nemaj.Takže 6230 má zatím žena a já čekám na 6630.Snad (dej Bůch ) to tam bude bez problémů.Takže EDGE taky zatím nemám ani oskoušený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Honzabr
    ...Takže EDGE taky zatím nemám ani oskoušený.
    A zkoušel jsi ten fígl s rádiem? Mně včera běhala GPRS celý večer bez problémů a dneska to jedu prubnout do Prahy.
    Jinak telefon je dle vyjádření autorizovaného servisu neopravitelný, takže se dá klidně odstoupit od smlouvy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, jak to tak poslouchám, tak bych řek, že tenhle fígl nebude fungovat jen na 6230. Já si pamatuji, že se moje bývalá 7250i chovala podobně, tedy když jsem měl nasazené sluchátka měla signál i tam, kde normálně ani ťuk...
    Nokio, Nokio... :

    Jak to tak vypadá, tak zatím zůstanu u GPRSu a SE T610... No jo, ale to asi budu potřebovat donutit, aby se moje drahá polovička té T610 vzdala ve prospěch DP2... To zase bude peklo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ještě mne tak napadlo...
    Viděli jste ty nové modely od Nokie? 6020 a 3230? Tak nějak mi designem něco připomínaji...
    6020 -> T630 a 3230 -> K700i...
    http://www.nokia.com/nmc2004/launches.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak jsem dneska navštívil bazar a koupil jinou N6230 (s verzí fw 3.15). A běhá. Tedy GPRS běhá . A pokud se dá (nedá ) alespoň trochu věřit GPRS monitoru od Spb, tak jsem dosáhl rychlosti 116 Kbit/s (vizuální efekt rychlosti načítání stránek byl uspokojivý, nicméně na MDAII jsem dosáhl rychlosti 131Kbit/s ještě v dobách, kdy ani TýMobajl nevěděl, co je EDGE ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Tak to jsem zvědavej, jestli na 3.15-ce zprovozníš i EDGE. To bych potom ten můj 3.15-kovej klenot z ruky nedal
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ja mam take 3.15ku a EDGE beha jako z praku i prez BT stabilne kolem 22kB/s (176 kb/s) v centru Prahy.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Dneska dělám testovací provoz na různých místech Prahy.
    Momentálně jsem na Pankráci a tady je to bída, průměrně se pohybuju okolo 60 Kbit/s. V poledne budu na Národní, tak uvidím, jak to bude vypadat tam.
    (I když znovu připomínám, otázkou je, jak dalece se dá důvěřovat SPB GPRS monitoru poté, co mi na MDAII naměřil úžasných 131Kbit/s).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od ipf
    Dneska dělám testovací provoz na různých místech Prahy.
    Momentálně jsem na Pankráci a tady je to bída, průměrně se pohybuju okolo 60 Kbit/s. V poledne budu na Národní, tak uvidím, jak to bude vypadat tam.
    (I když znovu připomínám, otázkou je, jak dalece se dá důvěřovat SPB GPRS monitoru poté, co mi na MDAII naměřil úžasných 131Kbit/s).
    Mě ten SPB GPRS ukázal jednou 225 kbit/s, tak nevím. Chodilo mi to průměrně cca 70-110. Ale extra rychlé mi to nepřišlo. Klasické GPRS, SonyErik Z600 (véčkový T630)-BT-HP 4150.
    Jak je v Praze. Tady prší a já jdu spát. Dobrou noc, ostatním hezký den
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Jak na te 6230 Zjistujete cislo firmvare?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Citace Původně odesláno od Vít
    Jak na te 6230 Zjistujete cislo firmvare?
    *#0000#
    M.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak se mi (vlastně Pavlovi ) povedlo dnes rozchodit na mém NTB GPRS přes BT a NOKII 6230 a dosáhli jsme rychlosti přes 20kB/s, čiže EDGE v Praze na Barrandově opravdu chodí a dokonce i přes proklínanou NOKII 6230 (všem bazarovou, s verzí firmware 3.15).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    9

    Znáte někdo i jiné kódy než pro ziištení firmware:?:

    Já znám jen *#0000# pro firmware
    *#06# výrobní č.
    *#2820# info o BT
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    T-Mobile vydal tiskovou zprávu, ve které shrnuje současnost a blízkou budoucnost pokrytí signálem EDGE.

    T-Mobile nejprve spustil EDGE v 6 městech: Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a Českých Budějovicích. Nyní k nim přibyly další čtyři: Hradec Králové, Frýdek-Místek, Havířov a Orlová.

    V následujících měsích by se pak EDGE mělo objevit v těchto městech: Bohumín, Dubí, Hlučín, Chodov, Jablonec nad Nisou, Karlovy Vary, Kladno, Krupka, Liberec, Mladá Boleslav, Napajedla, Opava, Otrokovice, Pardubice, Petřvald, Prostějov, Roztoky, Rychvald, Říčany, Staré Město, Šenov, Šlapanice, Teplice, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Vratimov, Zlín.

    V průběhu května T-Mobile navíc na svůj web přidá mapu, na které bude vidět aktuální stav pokrytí.

    T-Mobile nehodlá zavádět plánovaný příplatek za rychlost. Uživatelé s neomezenými datovými paušály tak za EDGE zaplatí stejně jako za GPRS. Doufám, že jde už o poslední rozhodnutí. (Nejprve to mělo být +200 s omezením rychlosti GPRS asi od 1. dubna 2005, později tento termín posunuli.)

    T-Mobile GPRS tarify

    T-Mo pokrytí EDGE a GPRS
    ET pokrytí EDGE a GPRS - odkaz zlobí, musí se dát načíst znovu (i vícekrát)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    ...se .. EDGE mělo objevit v ... Dubí, Hlučín, Chodov, ... Krupka, .... Petřvald,... Roztoky, Rychvald, Říčany, Staré Město, Šenov, Šlapanice, ... Vratimov, ...
    Samá velkoměsta s tisíci spokojenými uživateli. Kur.., to nemůže nějakej manažer TM bydlet v Havlíčkově Brodě?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomalý internet GPRS (EDGE) - T-mobile
    Od jusepe v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 19:16
  2. Nastavení Edge u hw6915 s T-Mobile
    Od svenhassel v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 18:27
  3. T-Mobile GPRS Speed vs Vario (WM5) vs EDGE
    Od JanAltman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 18:43
  4. T-Mobile Hungary :: Rekordní rychlost GSM EDGE!
    Od Pavel Koza v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-08-2004, 16:27