Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Acer n10 + CF Bluetooth Billionton + Siemens S 55

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    3

    Dobrý večer,
    prosím o radu s tímto problémem - mám Acer n10 s CF Bluetooth Billionton a Siemens S 55 a při připojení na internet se stále Bluetooth odpojuje.Na Siemensu je ikona, že stále probíhá připojení ale již nenačítá, musím telefon restartovat.Stejný problém je když toto připojím notebooku nebo PC přes PCMCIA.Připojení běží dobře pokud něco stahuji, pokud prohlížím pouze stránky tak se odpojuje stejně tak ICQ od AgileMobile.

    Děkuji Všem za rady

    Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Zkusil bych si nahrát novej firmware do telefonu. Zavolej si na support Siemensu, jaká je poslední verze.
    Já jsem byl s S55 spokojenej, ale hned jak jsem ho koupil, nahrál jsem si novej firmware.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Nejnovější FW pro Siemens S55 je verze 91 (ještě do nedávna to byly verze 16 a 20 :? a je ke stáhnutí zde.

    Neustálé vypadávání připojení může být způsobeno i neschopností tohoto telefonu poradit si s kódovacími schématy CS3 a CS4 (u nás zatím jen v síti T-mobilu). Jedno z řešení problému s kódovacími schématy je najít místo, kde signál aktivní BTS bude o něco horší a tudíž nebude telefonu dovoleno použití vyšších CS - tj. budou použity schémata CS1 a CS2 (9,05 resp. 13,4 kbps na jeden timeslot).

    To jaké kódovací schméma tvůj Siemens při GPRS používá zjistíš v servisním menu telefonu. To jak jej aktivovat a vysvětlení jednotlivých položek, najdeš zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    3

    Dobrý večer,

    díky za rady, ale nevím jaká verze firmware v něm je, jak to zjistím ?Zapoměl jem napsat, že používám ET data nonstop.Překvapil mě svou rychlostí - mezi 5-6 kb/s.Vždy jsem měl Motoroly a maximum bylo 3-3,5 kb/s.Jaký si mám koupit k němu kabel com nebo usb ?

    Díky Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Leguánek
    Dobrý večer,

    díky za rady, ale nevím jaká verze firmware v něm je, jak to zjistím ?
    ... Menu a nasledne tlacitka 9, 4 , 6, Phone Identity, Info, SW-Version ... Upgrade FW lze provadet jen pres COM kabel ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    3

    Díky, mám koupit tedy oba kabely?Ten usb bude i dobijet?

    Martin

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Widcomm / Broadcom Bluetooth pro Fujitsu-Siemens N560
    Od Synek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 07-02-2009, 10:43
  2. Výběr z VGA zařízení Dell - Fujitsu-Siemens - Acer
    Od Red Dwarf_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-06-2006, 12:55