Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Baterie pro LOOXe 720

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Už je skutečně k mání. Doporučená cena byla myslím 1250,- bez DPH. Za kolik ji dostanete, záleží na vašem dodavateli. Lze jich mít, kolik třeba. Došla do týdne.

    1. Takhle přijde. 2. V kolíbce na prvním krmení. 3. Všechno pohromadě

    (1. a 3. foto LOOX600 a CFPretecCamera, 2. foto LOOX720 a školní lupa. Olympus C150 je v Krkonoších na škole v přírodě )



    Baterka se vkládá do kolíbky lehce, bez tlaku. Stačí jen mírně odklopit průhlednou opěrku LOOXe, baterku tam posadit a pak tu opěrku vrátit zpět. Vrchní díl opěrky baterku drží.

    EDIT:
    Produkt je stejně jako u 1. dodané se 720kou Made in Korea. Ta 1. dodaná má datum 07/2004, tahle čerstvá 08/2004 (jediné, čím se dají hned odlišit a bez dalšího rozeznávat i při provozu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    A zkoušel jste Milane tu baterku už měnit? Ptám se proto, že včera jsem ji vyndal a zase vrátil a data byla fuč Ještě že jsem měl zazálohováno. Záložní baterie byla na 100%. Já jen, aby jste po každé výměně nemusel obnovovat. To by bylo veškeré pohodlí, skýtající druhá baterie,v čudu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Crusader
    ...tu baterku už měnit? ...
    Jak byla ta druhá nabitá (nepřerušovaná žlutá indikace na kolébce), hned jsem je přehodil a zkontroloval si stav té druhé (100%). Nic mimořádného se nedělo, data jsou na svých místech. Teď jedu na ni (8/2004).
    Tu záložní, co má držet těch 30 minut, jsem prověřil už dřív. Vyndal jsem baterku a chvíli nechal 720ku bez ní. OK.

    Důležitá je poloha červeného přepínače. Při provozu na záložní (bez hlavní), MUSÍ být přepnutý směrem ven! Jen tak se zapíná napájení záložním článkem!
    Bylo to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Uff, teď jste mě dostal :yes: Byl přepnutý, ale jednou jsem si s ním hejbnul ops: . Teď jsem to zkusil znova bez hejbání a vše v pořádku :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Da se ta baterie koupit nekde v CR? Ze by jich nekdo par nakoupil, treba AH mobile
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    A co kapacita baterky?Stejna jako puvodni?Nebude lepsi pockat na nejakou vetsi,jestli teda bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    A co kapacita baterky?Stejna jako puvodni?Nebude lepsi pockat na nejakou vetsi,jestli teda bude
    Mela by byt stejna, na vetsi cekat nebudu, nechci cekat rok
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 08:48
  2. Výdrž Looxe 718
    Od Ellie_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 22:38
  3. 1800 mAh Lion baterie pro LOOXe 720/718/710 k mání
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2005, 20:41
  4. Příslušenství z FS Looxe 600 na Looxe 720 ?
    Od Xman_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-02-2005, 07:22
  5. JAK NA LOOXE
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-01-2004, 13:52