Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Windows Media Player 10 pro Dell Axim X30

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://support.ap.dell.com/ap/en/fi.....chcriteria=X30

    Pokud jsem něco nepropásl, tak Dell jako první umožní stávajícím majitelům svého Pocket PC zařízení upgrade na nový Windows Media Player 10. Navíc by dle informací přímo z Dellu mělo dojít k aktualizaci ovladačů bezdrátových modulů Bluetooth a WiFi (samozřejmě tam, kde jsou k dispozici) a také ovladaše SDIO slotu.

    Jsem jen zvědavý, jestli bude mít WMP10 stejně bídný výkon jako devítka... Zlatý BetaPlayer
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    82

    Udělal jsem si dopoledne trošku volno, provedl zálohu a upgradoval jsem ROM na verzi A05.

    1) Pokud jsem po upgradu obnovil data a nastavení ze zálohy, tak spuštění WMP 10 trvalo asi 30 vteřin.
    2) Pokud jsem vše poctivě nastavil znovu, tak WMP 10 běhá v pohodě.
    3) Velká lokalizace od Sunnysoftu má trošku problém s přejmenováním položek ve Start menu (Programs a Settings), navíc jsou umístěny nahoře hned po Today a Settings nelze otevřít. Malá lokalizace (klávesnice) funguje bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od Prochaine
    3) Velká lokalizace od Sunnysoftu má trošku problém s přejmenováním položek ve Start menu (Programs a Settings), navíc jsou umístěny nahoře hned po Today a Settings nelze otevřít. Malá lokalizace (klávesnice) funguje bez problému.
    Nová verze češtiny již šlape bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Prochaine
    1) Pokud jsem po upgradu obnovil data a nastavení ze zálohy, tak spuštění WMP 10 trvalo asi 30 vteřin.
    Po ROM upgarde ci jakekoliv zmene v ROM se NESMI provadet obnova systemu vcetne nastaveni. Je to proste proto, ze vy vlastne ty nove zmeny a soubory (nebo jen cast) zase prepisete puvodnimi. To bude asi ten duvod, proc to nefungovalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od Prochaine
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od Prochaine
    1) Pokud jsem po upgradu obnovil data a nastavení ze zálohy, tak spuštění WMP 10 trvalo asi 30 vteřin.
    Po ROM upgarde ci jakekoliv zmene v ROM se NESMI provadet obnova systemu vcetne nastaveni. Je to proste proto, ze vy vlastne ty nove zmeny a soubory (nebo jen cast) zase prepisete puvodnimi. To bude asi ten duvod, proc to nefungovalo...
    Cituji:

    Kód:
    Preparing the Axim X30 for the ROM Update
    
    ...
    
    3.      If you want to save any data, back it up on your computer. Updating the ROM removes all existing data and any programs you may have installed on your Axim X30. 
    
    To back up your Axim X30 using ActiveSync:
    
    a.      In the main ActiveSync window on the computer, click Backup/Restore on the Tools menu. 
    
    b.      In the Backup/Restore screen, click the Backup tab. 
    
    c.       On the Backup tab, click Full Backup and click Back Up Now. 
    
    The Backup In Progress screen shows the progress of the backup. Do not use the device during the backup process. 
    
    d.      When the Backup Complete screen appears, click OK.
    Jen jsem postupoval dle dokumentace... ale také jsem se divil, jak se do nového čistého systému cpou stará data!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aha, tak to jsem nevedel, ze to Dell doporucuje... IMHO je to blbost odporujici zdravemu rozumu a na web ci napovedu Dellu mam take svuj nazor...:sarcastic:

    Ta zaloha ma samozrejme smysl v pripade, ze zalohujete pouze PIM a pripadne My Documents folder, ale jakmile je soucasti slozka Windows ci registr, tak je to cesta do pekla.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows media player
    Od lmt v sekci Multimédia
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-09-2007, 19:51
  2. Skin pro Windows Media Player 10 ala Windows Media player 11
    Od flashman v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-12-2006, 21:23
  3. Windows Media Player
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-11-2004, 09:37
  4. WINDOWS MEDIA PLAYER
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-04-2003, 13:24