Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Slovnik slovoEd a chyby

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Zdravim!

    Mam dotaz.

    Nainstaloval jsem slovnik slovoEd a deje se mi takova zvlastni vec. Kdyz dam vyhledat napr. cisar, tak mi to slovo nenajde a vubec se tam slova od c nezobrazujou. Ale ty slova tam jsou. Treba vysvetleni slov je posunute a tak. Proste to strasne blbne. Muze to byt tim, ze nemam zadnou lokalizaci? Ani malou. Pomohla by? O velke nelze uvazovat, mam varenou romku.

    Diky za nazory...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Lokalizace ti nepomuze, ja zadnou nemam a funguje to bez problemu.Je ale fakt, ze to jeden cas take blbnulo-nezobrazovaly se slova.Pomohlo mi preinstalovani.Funguje v pohode i nemecka verze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od Mightywizard
    Pomohlo mi preinstalovani.Funguje v pohode i nemecka verze.
    Preinstaloval jsi jen ten slovnik?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Mam na svem MDA Compact posledni verzi SlovoEd 2005. Domnivam se, ze tato verze je super, ma nekolik novych skinu, je rychly, k anglicke verzi mam i "mluvici" verzi - proste jsem nadmiru spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Mám malý dotaz. K čemu jsou ty dvojté šipky dole v liště. Myslel jsem si, že se jimi připíná třeba EN-CZ slovník na GE-CZ slovník, ale i když mám nainstalované oba slovníky, šipky jsou zašedlé (nefunkční). Slovníky přitom můžu přepínat pouze z menu > směr překladu, a to je dost sdlouhavé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    43

    měl jsem podobnej problém ze slovo ED - pomohlo, když jsem nainstaloval Lingeu :-)

    chyběly tam slova a blbě to překládalo
    myslim že to byla verze 3
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Citace Původně odesláno od xhladi07
    Zdravim!

    Mam dotaz.

    Nainstaloval jsem slovnik slovoEd a deje se mi takova zvlastni vec. Kdyz dam vyhledat napr. cisar, tak mi to slovo nenajde a vubec se tam slova od c nezobrazujou. Ale ty slova tam jsou. Treba vysvetleni slov je posunute a tak. Proste to strasne blbne. Muze to byt tim, ze nemam zadnou lokalizaci? Ani malou. Pomohla by? O velke nelze uvazovat, mam varenou romku.

    Diky za nazory...

    Mel jsem podobny problem, podstatne je, ze "engine" MUSIS mit naistalovane na RAMce a vlastni slovniky pak na karte - Kdyz jsem mel na karte vse, tak to proste nefachcilo.

    Co se tyce vys uvedeneho dotazu, zda jsem preinstalovaval starou verzi - ne, pro sichr jsem puvodni odinstaloval
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli vám funguje SlovoEd v RealVGA. Já ho mám pouze v levé horní čtvrtině
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    68

    Bohužel ho mám taky pouze na čtvrtině displeje, ale přesto používám. Je to škoda, třeba takový Pocket Translator v RealVGA funguje výborně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chyby ve verzi 5.xx
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 17:52
  2. Konkrétní chyby v Map of DE, AT, CH, PL and CZ
    Od tomasd_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 20:01
  3. Chyby v ActiveSync 3.7.1 u WM 2003 SE
    Od noiser_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-02-2005, 10:08
  4. Chyby v češtině na hx 4700
    Od ihorak v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-11-2004, 07:47
  5. chyby??
    Od gedik_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2002, 08:11