Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jornada 680 a GPRS pres IrDa

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    24

    Uz par hodin se pokousim zprovoznit GPRS na Jornade 680 a telefonu SE T610 pres IrDa (t-mobile). Uz jsem sice dosahnul toho, ze T610 pres IrDa vidim, dokonce Jornada napise pripojeno, ale na mobilu se objevi "parametry gprs nejsou podporovany".
    Nemate s tim nekdo zkusenosti, prip. nevite o nejakem pouzitelnem navodu pro Jornadu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... s jinym zarizenim (napr. notebookem ci jinym PDA) ti GPRS se stejnou SIM bezi? Tuto hlasku jsem na svych Ericssonech dostaval v pripade, kdy jsem nemel u operatora aktivni GPRS.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... s jinym zarizenim (napr. notebookem ci jinym PDA) ti GPRS se stejnou SIM bezi? Tuto hlasku jsem na svych Ericssonech dostaval v pripade, kdy jsem nemel u operatora aktivni GPRS.

    PavelR.
    Bohuzel nemam moznost to vyzouset, misto notebooku jsem si koupil prave Jornadu. Ale Email mi na T610 funguje, GPRS mam aktivovane. Problem bude nejspis v nastaveni pripojeni na Jornade. Podle nejakeho navodu jsem nastavil pripojeni jako vytacene, ne prime, a pres regedit jsem pridal IrDa modem (t610).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... posledni SE, ktery jsem s Jornadou 680 rozchazel byl T68 a vse bylo funkcni. Ze stranek SE jsem stahnul IrDA driver pro WinCE a R320, zkousel si jej? Zkus napsat vice o nastaveni pripojeni (tj. AT string atd.) ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    24

    Uz jsem to rozchodil. Vykaslal jsem se na navody a metodou pokus-omyl se mi to povedlo. Kazdopadne diky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mne zase nechteji GPRS aktivovat (Go u eurotelu). Tedy rikaji, ze je to aktivni, ale mne to pise parametry gprs nejsou podporovany i kdyz to zkousim pouze z telefonu : . Mam T610 a GPRS mam nastaveno spravne(zkousel jsem i poslat sms 'wap se gg' na 999111 a s timto nastavenim nic..) Nabil jsem si kredit 2000,- abych mohl mit Go data nonstop, ale zatim to nevypada moc nadejne :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... zkus na par sekud vytahnout SIM z telefonu a pak to vyzkousej znovu. Pokud to nepomuze, volej na helplinku a trvej na tom, aby ti GPRS opetovne aktivovali (tj. vypnuli a pote znovu zapnuli). Eurotel s tim ma pernamentne potize (na ce4you jsem o tom psal jiz mnohokrat) a operatori o tomto problemu vi, jiste vyjdou vstric ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ok, zitra navstivim GO Linku a doufam, ze budu uspesny..:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Strategie pres IRda
    Od kony_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 18:59
  2. n30+Errortel GPRS pres IRDA
    Od bigjira_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 18:53
  3. JORNADA 728 a NOKIA 7650 - IRDA
    Od lacoln v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2004, 00:10