Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Příslušenství z FS Looxe 600 na Looxe 720 ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    10

    Ahoj,zajímalo by mě jestli bude fungovat sériový synch. kabel z Looxe 600 na Looxovi 720 ? Je datový konektor na Looxi 600 stejný jako u Looxe 720 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Xman
    Ahoj,zajímalo by mě jestli bude fungovat sériový synch. kabel z Looxe 600 na Looxovi 720 ? Je datový konektor na Looxi 600 stejný jako u Looxe 720 ?
    Doporučuju se zeptat Milana Ševce - ten má momentálně doma oba - tuším.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Xman
    ... jestli bude fungovat sériový synch. kabel z Looxe 600 na Looxovi 720 ? Je datový konektor na Looxi 600 stejný jako u Looxe 720 ?
    Detaily dodám zítra, 600 čeká doma, jsem teď mimo (píšu přes CF kartu).
    Co si pamatuji z jiných debat, konektor by měl být stejný, jenom otočený o 180 st.
    Proč, netuším. Vadí to hlavně majitelům klávesnic. Tu nemám. Asi obchod.
    Prověřím.

    EDIT:
    Je to tak. Konektor je použitelný na obou stejně (s tím vzájemným mechanickým obrácením).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Já jsem starý známý nedočkavec a vše musím mít hned - čiže propojovací kabel ze staršího Looxe - jako má Milan funguje akorát ho strkáte šipkou dolů.
    1. dobijení
    2. přenos dat
    3.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    nevíte někdo jestli originalni ext. klavesnice k LX600 kompaktibilní i k novým modelům ? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Originální klávesnice od FSC k LOOXi 600 NENÍ použitelná u LOOXe řady 700, neboť nové LOOXy mají konektor sice stejný, ale otočený o 180°.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    Tak už jsem se dovolal na Siemense, respektive servisní firmu (Getronix t.296 760 422) a klávesnice nepasuje ani na 400.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od Šeba
    Já jsem starý známý nedočkavec a vše musím mít hned - čiže propojovací kabel ze staršího Looxe - jako má Milan funguje akorát ho strkáte šipkou dolů.
    1. dobijení
    2. přenos dat
    3.:yes:
    Sakra až dnes jsem to našel - omlouvám se a již jsem to psal v jiných diskuzích - ten cabel nedobijí.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    Nedal by se ten konektor u klávesnice pro 600 nějak otočit, aby to fungovalo na 720?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Správná otázka (je-li řeč o konektoru na originální klávesnici od FSC pro LOOXe 600 pro její použití s LOOXem 720/718/710).

    Už jsme na to koukali na 3. srazu. Dotyčná klávesnice ale byla pro HP. Všechno stejné jako FSC, jenom konektor byl úplně jiný. Ale na první pohled nás napadlo přesně totéž. Otočit ho.
    Což (= jestli to jde) ovšem může prověřit jenom ten, kdo má dotyčnou klávesnici k dispozici, nejlépe jako svoji vlastní.
    A k tomu dostatek odvahy vzít příslušné náčiní a pustit se s tím do prvního šroubku.
    A k tomu ještě i být schopen si nic nedělat z toho, když se to nepovede a půjde to celé do příručního skladu zrušeného HW (protože se to ještě může k něčemu hodit) nebo do šrotu.
    Zatím se k tomu v ČR (a ani v EU ani vně EU) nikdo nepřihlásil. Odpověď tedy zatím chybí.
    Můžeš být první.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    Když ne 600, je kompatibilní 400 a 700? (Myslím příslušenství, jako např. ta externí klávesnice...)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. jak naformátovat LOOXE n 520
    Od kanak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 09:05
  2. Vybíjení LOOXE
    Od samsanek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 19:28
  3. Baterie pro LOOXe 720
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-12-2004, 21:15
  4. JAK NA LOOXE
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-01-2004, 13:52
  5. upgrate looxe 600
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2003, 11:00