Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 47

Téma: nestabilita BT GPRS pripojeni N6230

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Ja uz mam penizky zpatky v kapsicce a k nokii nepujdou drive, nez vyjde 3230. Koupil jsem tu nejlevnesji kraxnu co meli a cekam. Driv nezli tu novou koupim, hodlam ji ale nejprve NA MISTE dukladne proverit s looxem, ponouc uz to nechci zazit znovu.. Vam ostatnim preji hodne stesti :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Tak teraz už naozaj neviem ...

    Už skoro mesiac mám N6230 v servise so známou chybou BT a IR a vyzeralo to tak, že to neopravia. Pred týždňom mi volali zo servisu, že mi budú musieť vymeniť kus za kus.

    Ale dnes mi volal predajca, že výmena nebude nutná, pretože dostal zo servisu opravený mobil, ktorý už danú chybu nevykazuje. Nevedeli mi však povedať, akým spôsobom to opravili.

    Múdrejší budem v stredu, keď si ho idem vyzdvihnúť ...
    Dnes som si bol mobil zobrať v predajni. Mal byť opravený.
    Čo sa týka zápisu o oprave, v tom sa nevyznám, možno to niekomu niečo povie.
    Materiál: TIKUEDGE1.1 F751728A C035
    Práca: Oprava L4 (mikroBGA, VF filtre, ...)

    Otestoval som to, ale znovu tá istá chyba!
    Po pripojení cez GPRS pomocou BT spojenie spadlo asi po 3 sekundách (reset mobilu) ...

    Takže moja radosť bola predčasná. Zajtra ho idem vymeniť, resp. vrátiť.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    9

    Tak jsem si naivne myslel , ze kdyz mluvim s vyhradnim zastoupenim nokie u nas , ze ma inf. z prvni ruky. Dneska mi rekli ze ten novy 4.49 FW bude az po 7.12. (( Takze mu pomalu balim krabicku a POJEDE Prestavam verit ze to do konce roku vyresi. Jo a nejvic me nastvalo ze mi pada BT i ve spojeni s HF. TAkze 6230 velmi drahy mobil jen na volani :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Heh, nemam vyzkouseno EDGE, ale jak to tady tak pozoruji, za chvili ty 6230 s 3.15 v bazarech dojdou, copak? To asi zbyva jedine ta moje 6820, ktere se chova BT+GPRS naprosto korektne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od yreney
    Tak jsem si naivne myslel , ze kdyz mluvim s vyhradnim zastoupenim nokie u nas , ze ma inf. z prvni ruky. Dneska mi rekli ze ten novy 4.49 FW bude az po 7.12. (( Takze mu pomalu balim krabicku a POJEDE Prestavam verit ze to do konce roku vyresi. Jo a nejvic me nastvalo ze mi pada BT i ve spojeni s HF. TAkze 6230 velmi drahy mobil jen na volani :no:
    Udělěj to jako já, sbalit, vrátit.
    viz. ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    A ten trik se zapnutym radiem nefunguje? Nebo jen na nekterych FW?
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    Tak ten trik s tím rádiem mně funguje...je to sice šílené : ale funguje. Připojíš sluchátka, pustíš rádio a BT + GPRS bez problémů. Mám FW 4.44
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od davidbenes
    Tak ten trik s tím rádiem mně funguje...je to sice šílené : ale funguje. Připojíš sluchátka, pustíš rádio a BT + GPRS bez problémů. Mám FW 4.44
    A funguje ti i EDGE? Mně na rádio běhalo jen GPRS (ale měl jsem naladěno Country radio, možná to chtělo nějakou svižnější stanici - třeba Evropu2 ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    Nevím, já to zkouším přes PDA Loxx420, a nevím jak zjistit rychlost. Zkoušel jsem DSL.cz a nic...Jak poznám jestli mi jede EDGE???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od davidbenes
    Nevím, já to zkouším přes PDA Loxx420, a nevím jak zjistit rychlost. Zkoušel jsem DSL.cz a nic...Jak poznám jestli mi jede EDGE???
    Jedině stáhnout 14tidenní DEMO SPB GPRS monitor (ale měří kdovíjak, páč na MDAII jsem dosáhnul úžasných 131kB/ ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    9


    Tak uz je zpatky, zatim jen v servisu( nutna procedura).
    Jen nechapu, ze mi v t-mobilu stale tvrdi, ze jsem prvni, kdo 6230 reklamuje.
    Nejprve jsem se jich zeptal jaky mobil s EDGE a BT pro pripojeni PDA k netu mi mohou nabidnout, a svete div se , stale nabizeji 6230 jako nejlepsi. To uz je snad pro urad pro ochranu spotrebitele.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od yreney
    Tak uz je zpatky, zatim jen v servisu( nutna procedura).
    Jen nechapu, ze mi v t-mobilu stale tvrdi, ze jsem prvni, kdo 6230 reklamuje.
    Nejprve jsem se jich zeptal jaky mobil s EDGE a BT pro pripojeni PDA k netu mi mohou nabidnout, a svete div se , stale nabizeji 6230 jako nejlepsi. To uz je snad pro urad pro ochranu spotrebitele.
    Udělej to jako já. Zajdi do CELLNETu, nech ho v záruce opravit - nefunkční GPRS a nech si do záručáku napsat, že to NELZE OPRAVIT (bohužel, opravit to opravdu nelze). A pak hurá do prodejny a vrátit (obávám se, že s nefunkčním tě nevyhodí, nicméně vem si sebou kamaráda jako svědka a když tě vyhodí utíkej rovnou na ČOIku).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    26

    Jaký je kód na zjištění verze firmware?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od JirkaT
    Jaký je kód na zjištění verze firmware?
    Že by ten s kolty proklatě nízko pod pasem?
    Již od dob 6110, 5110, tedy mobilního pravěku, se používá jeden a tentýž kód: *#0000#
    Tak už si to lidi prosím zapamatujte! Prosím! :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    26

    Mám FW 4.44 a včera jsem skoušel surfovat a běželo to bezproblému.

    Dá se nějak poznat zda jsem připojenej přes EDGE nebo GPRS? V manuálu jsem nenašel že by to bylo odlišeno jinou ikonou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touc Pro - problém - nestabilita GPRS
    Od Bodie_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2008, 09:43
  2. HP6915 a pripojeni k GPRS
    Od Fiend v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 07:55
  3. Pripojeni GPRS z MDA Compact
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-08-2005, 09:54
  4. OSKAR+N6230+nastavení Internetu skrz GPRS pro PPC
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-02-2005, 10:55
  5. Pripojeni pres GPRS
    Od kony_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 21:30