Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Pomalý 5550 nesetkal jste se s tím někdo ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    11

    Ahoj,

    nedávno jsem si zakoupil Ipaq5550 a mám s tím následující problém,

    měl jsem předtím 4150, tak můžu porovnat, je dost pomalý, jsou u něj
    dost dlouhé odezvy na třeba zavření oken, věci jdou celkově pomalu, u
    kalendáře v měsíčním pohledu třeba trvá 5sec někdy než se objeví symboly
    obsazených dnů atd.. věci které mi na 4150 šly jdou tady pomalu, trhá se
    zvuk třeba u her, nechápu proč, u HP mi řekli že to není možné ???

    Vim, hard reset, ten jsem také dělal, vše vymazal a je to pořád stejné, i
    hned po resetu.. pomalé, je tam nejnovější ROM, vše prostě, máte s tím
    někdo podobné zkušenosti ??

    Reklamace ?

    Díky za rady, jo a rezidentní programy mi žádné neběží, nebo znáte nějaký
    program který by mi vypsal co mi běží na pozadí a kolik to zabírá ??

    díky,
    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Proč zakládáš dvě diskuze se stejnou otázkou ??? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    11

    Aby si toho někdo dřív všimnul .. a patří to do obou kategorií

    Snad to tak nevadí.. :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    vzal bych PDA a sel za prodejcem.. Pokud je takto pomaly uz po HR, zda se mi to na reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    11

    No zdá se, že jsem to našel, kdyby s tím měl někdo obdobný problém,

    po nastavení doby uspání v "power" na nejmenší hodnotu, zdá se že běží v pohodě, je to zajímavé ale mohl by se o tom výrobce třeba zmínit, že tohle nastavení ovlivnuje rychlost zobrazování na pda..

    howgh
    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od honzavlk
    No zdá se, že jsem to našel, kdyby s tím měl někdo obdobný problém,

    po nastavení doby uspání v "power" na nejmenší hodnotu, zdá se že běží v pohodě, je to zajímavé ale mohl by se o tom výrobce třeba zmínit, že tohle nastavení ovlivnuje rychlost zobrazování na pda..

    howgh
    Honza
    Hmm, to je zajimave, at nastavim dobu uspani na jakoukoliv hodnotu, tak mi to bezi porad naprosto bez problemu a zadny problem s rychlosti nezjistuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    11

    Nojo, to je divný ale nemůžu si pomoct už to mám změněné několik dnů a
    jsem si jist že je to rychlejší, lépe řečeno že to běží normálně, tak jak má.
    ¨
    Možná to dělají jen některé aplikace, ale třeba ten kalendář.. nevim no,
    jinak nechápu čim by to mohlo být jiným..

    Ahoj H.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. GSM Booster - zkoušel jste někdo?
    Od qwido v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-09-2009, 13:32
  2. Meli jste nekdy/videli jste na Looxu 720/Looxech obecne vadny pixel?
    Od IntEx_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 05-07-2005, 18:40
  3. Dostali jste nekdo do cihly JAVU?
    Od d.devil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-10-2004, 15:59
  4. Uz jste nekdo provedl upgrade Axima na WM 2003?
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 17:09