Neviete niekto kde by sa dala zohnat aspoň nejaka hrateľná TRIAL verzia Simcity for pocket pc. Diky
Neviete niekto kde by sa dala zohnat aspoň nejaka hrateľná TRIAL verzia Simcity for pocket pc. Diky
Pokud vim, trial verze nebyla, jen nejake video. Je nutne rovnou koupit plnou verzi.Původně odesláno od fizo1
Pocket smicity 2000 je fakt bída nestojí to za to.
Uz dlouho jsem nenarazil na nejakou dost dobrou strategii.
Dej se na účetnictví, poslechni si pár nářků na vysoké daně, odvody, pohledávky.... a máš strategii jak vyšitouPůvodně odesláno od Morte
(a dokonce se dá implementovat i do cihly).
Přesně tak, vlastní zkušenost.Původně odesláno od Morte
Vlastne pravda. Pokousel sem se to hrat a cokoli udelat byl problem.Původně odesláno od JirkaP.
Jo, to je taky pravdaPůvodně odesláno od Morte
To maly rozliseni a ovladani jen stylusem je opruz...
O AoE s MP nevim. Ale o podzimkach budeme s kamosem parit Warfare Inc.(demo) - dam vedetPůvodně odesláno od elit
Pro mě nejlepsi srategie Warfare,AoE, a asi bude jeste dobry Argentum,ale to se mi nějak nedaří rozchodit.
A podařilo se Vám někomu rozchodit Warfare Inc. na VGA rozlišení?
k SimCity - pokud znate princip z pc, tak neni problem, jen to chce chvili pockat.
Původně odesláno od CommanderZ
Hratelnost mi pripadla spatna. To uz me spis presvedcila hra Age of Empires.
Ahojky, tak jsem si hodil do MDáčka SimCity a hledal jsem zda někde najdu češtinu.Nemáteji někdo?Diky V
Ať sháním jak sháním nikde nemohu sehnat nic jiného než pouhé screenshoty z této (pro mě) dokonalé hry. Pokud ji někdo máte .......
Když by sis zadal do Google.com název tohoto tématu, tak hned z první stránky by jsi zjistil, že u nás v čechách můžeš tuto hru koupit například zde.
Jinak, doufám, že ses seznámil z pravidly tohoto fóra. Proto Ti upravuji, část Tvého příspěvku.![]()