Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Ukončení připojení k internetu

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Poslední 2 - 3 dny se mi stává že se samo ukončí připojení k internetu. Mám MDA II připojené jako modem k PC. Máte někdo podobnou zkušenost? Čím to může být?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ze pad spojeni na strane T-Debilu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Tak aspoň že neni chyba na mé straně.Ale v podstatě to je na prd ( Když mi to během hodiny třikrát spadne, tak to je snad moc, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm... To padne uplne, ze se to rozpoji nebo prestanou tect data?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Tak aspoň že neni chyba na mé straně.Ale v podstatě to je na prd ( Když mi to během hodiny třikrát spadne, tak to je snad moc, ne?
    No já musel po havarii disku v PC instalovat vše na nový notebook, tzn. včetně ADSL a připojení k TM prostřednictvím MDA. Chtěl jsem se vyvvarovat problémů a tak jsem juknul i k TM, zda nejsou nějaké novinky. Vyzkoušel jsem instalaci jejich programu TM komunikační centrum. Zcela bez problémů proběhlo připojení a běhá to OK. Podívej se SEM, popisují tam některé možné problémy s nastavením. Ono ale asi půjde o problém se zatížením sítě v místě příjmu. Co je docela dobrá pomůcka jejich komunikačního centra, to je grafické znázornění odeslaných a přijatých dat, jde nastavit "průhlednost", pokud je vše OK, můžeš to vypnout. Schválně otestuj, co ti to ukáže.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od beecher
    Hm... To padne uplne, ze se to rozpoji nebo prestanou tect data?
    Jo , spadne to uplně a na display to napíše že pokus o vytočení byl neuspěšný.Ovšem nevím jaký pokus o vytočení, protože po jednéé špatné zkušenosti, kdy jsem na výpisu zjistil že se uskutečnilo vytáčené spojení, které jsem neprováděl,jsem si u operátora vytáčené spojení nechal zrušit, takže jedu vyloženě a za všech okolností jen přes GPRS.Asi to bude opravdu místním slabým signalém, ale je to k podivu, když to dčív nedělalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mam stejný problém, už mnoho týdnů.. MDA II je už mnohokrát přeflešované, PC již několikrát přeinstalován.. Přitom to cca měsíc běhalo na začátku naprosto bezchybně.. Tzn., že problém ja na straně T-mobilu, tudíž mam teď podpis jaký mam...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ps: stává se mi to především v nočních hodinách.. Cca od 22 hodin do 8 hodin ráno..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    No chlapci nedá mi než se přidat :? Mě se děje toto...přijmu poštu a automaticky se odpojím. To ale nechci. U IE je to stejné dokud klikám a procházím různé stránky tak vše OK ale když naechám chvilku načtenou jednu a netečou data tak se mrcha zase odpojí. Blbé je to např u ICQ kdy se musím přepínat na IE a pořád alespoň obnovovat jinak odpojení (
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Chuck
    No chlapci nedá mi než se přidat :? Mě se děje toto...přijmu poštu a automaticky se odpojím. To ale nechci. U IE je to stejné dokud klikám a procházím různé stránky tak vše OK ale když naechám chvilku načtenou jednu a netečou data tak se mrcha zase odpojí. Blbé je to např u ICQ kdy se musím přepínat na IE a pořád alespoň obnovovat jinak odpojení (
    Že by GB-SOFT GPRS Tweak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    No ale mám pocit, že nic takového na cihle nepoužívám, je možné, že je to někde ukryté?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tohle je standardne v mem updatu, ktery jak vidim, mas i ty...
    Start->Nastaveni->System->GB-SOFT GPRS Tweak
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Joooooo jsem ignorant díky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Připojení k internetu
    Od ranzer v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-11-2010, 23:43
  2. Ukončení datového připojení k internetu
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-06-2010, 13:35
  3. ukončení datového připojení červeným telefonkem
    Od David_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-05-2008, 00:34
  4. Připojení k Internetu
    Od Efendri v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-08-2005, 15:09
  5. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 11:40