jsem majitelem hp 2210, polepsim si prechodem na hx 4700?
prodava se uz s CZ lokalizaci?
za kolik jste ho koupili? dik
)
jsem majitelem hp 2210, polepsim si prechodem na hx 4700?
prodava se uz s CZ lokalizaci?
za kolik jste ho koupili? dik
)
CZ jeste neni, polepsite si 100%, prodava se temer zadarmo treba u nas :-) Skladem poslednich par kusu, dodavatel jiz nic nema, tedy zatim :-(
Dobrý den,
v balení u produktu HP h4700 standartně výrobce dodáva CZ lokalizaci.
S pozdravem Karel Streit
Tys měl v krabici češtinu? A kdes to hápéčko koupil?Původně odesláno od Karlos
zdravičko,
omlouvám se všem...zajisté, že HP4700 ještě namé lokalizaci,
ale jako internetový obchod jej také prodáváme. Do davatel tvrdí, že je s lokalizací. Vycházel jsem z jeho údajů.
Prosím tedy o omluvu ještě jednou, pokud jsem někoho zmátl.
Karlos
a bude fungovat nainstalovani lokalizace z 2210?
operacni system je stejny ne?
......
tak jsem si vsiml,kde vznikla ty chyba v komunikaci...
IPAQ RX4710...a stim je i ta lokalizace...
bohuzel nevim, jestli je k dotazovanemu modelu....![]()
![]()
![]()
Asi ne. KAzde PDA ma trochu jiny system( jine inbuilt programy, nastavovaci aplety...)a bude fungovat nainstalovani lokalizace z 2210?
Chyba je v tom, ze se vsemu veri. Lokalizace pro 47xx proiste zatim neexistuje, tak neni co dodavat. Distributori ji pak budou zasilat dealerum a ti pak zakaznikum dodatecne. Jina lokalizace by mela fungovat tak, ze se pocesti, co je schodne, ale prej jsou problem v klavesnici, tak je nepouzitelna.
Resco Keyboard zatím na hx4700 funguje ...![]()
LEng keyboard v novych buildech by mela fungovat na WM2003SE i s VGA; nicmene zatim jsem nezkousel nebot na sve PDA s vetsim rozlisenim stale cekamPůvodně odesláno od Pavlucha
...
PavelR.
1. je to přesně jak tady někdo psal - CZ návod i lokalizaci dodá (až bude od Sunnysoftu) dodavatel 4700. Návod podle HP bude prej do týdne a CZ lokalizace (podle Sunnysoftu) do měsíce (tedy do konce října). Asi.
2. Resco keyboard chodí parádně i s CZ znakama. Hprší je to s malou lokalizací od Sunnysoftu. Verze 8.4 prostě odmítá fungovat ve VGA módu a je hnusná malá a hlavně deformovaná. Takže pokud někdo chcete mít již dnes CZ klávesku, doporučuji Resco Keyboard.
Hnusná? Jak - hnusná? Od profesora Róna z Bubenče nemůže být hnusná ...Původně odesláno od ihorak
![]()
![]()
![]()
Původně odesláno od Pavlucha
No je dole jen do poloviny obrazovky a v druhé polovině jsou nějaký čáry - přesně to samé to dělalo bráchovi na Toshibě 800 ve VGA rozlišení. Podle mně Sunnysoft to nemá vychytané s VGA rozlišením.
Mno - a je ta verze psaná pro VGA? :?:
Resco Keyb. to totiž občas dělá taky, že se "zjeví" tak cenťák nad spodním okrajem - ale jenom občas ...