Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MultiIE v češtině

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Tak jsem přeložil MultiIE do CZ. Ze stejných důvodů, jako u Resco audiorecorderu, zde přeložený soubor neuveřejňuji ( abych nepřivedl
    ce4you do problémů), takže pokud máte zájem, tak opět SZ.
    Mám jenom jednu velkou prosbu. Nevíte někdo, která knihovna se odkazuje na níže uvedený obrázek ( myslím tím to nepřeložené menu) ?
    Nemohl jsem to najít a to jediné se mi tedy nepovedlo přeložit.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00028078_screen_fp6b.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 38.9 KB 
ID: 612  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Jo a ještě chci tímto poděkovat mému betatesterovi , který jako první nasazuje život svého PDA, aby zkontroloval funkčnost mých překladů :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    A já chci zase poděkovat tobě za ty tvé překlady a rád budu testovat - další aplikace téměř v CZ:yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Zde ještě jena ukáza obrazovky překladu Není to dokonalé, ale lepší než drátem do oka, ne??
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00028084_screen1_rTvH.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 37.8 KB 
ID: 613  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Jelikož se mi množí dotazy, jak tam tu češtinu dostat, tak tady by měl být postup.
    Nejdříve si někam překopírujte zástupce "multiIE.lnk" ze složky "\Windows\StartUp\" a a až ho budete mít někde uložený tak ho ze \Windows\StartUp\ vymažte. Restartujte PDA a potom překopírujte multiIE.exe ode mne na místo původního (pokud jste zvolili defaultní instalaci, měl by se nacházet v "\Program Files\MultiIE" adresáři). Potom vraťte zástupce "multiIE.lnk" zpět do "\Windows\StartUp\" a restartujte. Příjemné užívání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Jelikož se mi prosby v SZ množí a opravdu nestíhám rozposílat, přikládám soubor zde. Pokud v tom bude něco ilegálního, tak tento příspěvek zase vymažte. Dělám to opravdu proto, že nejsem časově schopen pokrýt tolik proseb.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    24

    Dekuji za cestinu do MultiIE !Super !
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    jooooo je gut. Nejsem
    jedinej kdo to nevěděl
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    PS: "jooooo je gut" NENÍ KRITIKA!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    5

    Cau me ta cestina nejde, mam LOOX 420. Instaluju si tam verzi "v3.0-d50" neni ta cestina na jinou verzi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    V3.1 d 59 september 2004 pro tuto verzi je cestina
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MultiIE 4.0 - konečně pro Windows Mobile 5
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 14:29
  2. MultiIE pro WM2003SE
    Od Pavlucha v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-03-2006, 17:49
  3. MultiIE pro Windows Mobile 5
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 17-11-2005, 14:35
  4. Ako kupit multiIE
    Od boban194 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-01-2004, 14:26