hry na scumm
[QUOTE="Melkor Nemesis"]kde mam prosi vzit hry na emulator scumm?dekuji mnohokrat[/QUOTE]
Neco je tady v sekci Extras. Jinak bohuzel hry Lucasu nejsou (alespon si to myslim) uvolneny k vseobecnemu sireni, takze jejich sdileni neni uplne koser... Doporucuji Google.com.
Neco je tady v sekci Extras. Jinak bohuzel hry Lucasu nejsou (alespon si to myslim) uvolneny k vseobecnemu sireni, takze jejich sdileni neni uplne koser... Doporucuji Google.com.
Mate s tim nekdo hlubsi zkusenosti? Konkretne mi jde o BrokenSword 1 a 2, nejsek se v tom jejich helpu ani zbla nemuzu vyznat. Ktery soubory zkopirovat (konkretne mam CZ verzi, ktera vysla kdysi v Levelu)... dik za kazdou radu :o)
Nedávno jsem objevil tento emulátor a je fakt super :)) Kdysi na svém prvním PC jsem hrál demo the Dig a teď po xxx letech jsem propadl plné verzi...
Jinak to chce zkopírovat celou hru, případně osekanou o videa, ale tak, jak by byla funkční na PC. Teda jestli jsem to správně pochopil, taky nejsem zrovna nadšený, že mi hra slupne 400MB...
Jinak to chce zkopírovat celou hru, případně osekanou o videa, ale tak, jak by byla funkční na PC. Teda jestli jsem to správně pochopil, taky nejsem zrovna nadšený, že mi hra slupne 400MB...
Prosim vas, podarilo se mi uz (kupodivu) rozjet par her na Scummu, ale fakt bych stal o to rozjet Legend(s) of Kyrandia, mam to stahly, ale proste mi to nejde rozchodit, na PC to jede v klidku, ale na mym WM se to proste nechce chytnout, muzete mi nekdo pomoct, protoze o tuhle herni klasiku bych fakt stal!!