Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: PocketKim CZ+SK na paměťové kartě

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Mám takovej problém s touto kombinací. Po instalaci vše funguje OK, ale když kartu vyndám a dám tam jinou a pak se vrátím k původní, tak při spuštění PocketKim SK se spustí česká mapa. Pak nepomůže absolutně nic kromě nové instalace PocketKim SK. Pokoušel jsem se mapu přesunout jinam, ale ani to mně nepomohlo. Navíc jsem nikde nenašel řešení tohoto problému...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jdu to zkusit taky..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak já ti asi moc nepomůžu, jelikož ať dělám co dělám, chodí mi to naprosto bez problémů..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    A nemáš náhodou v cihle také TOM-TOM ROUTE PLANER? Ti dva se totiž nemají rádi a dávají to najevo různými způsoby (i když vetšinou se perou o GPSku). Ale možná příčina by to mohla být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    159

    Je to asi něakou zvláštní kombinací používaného softu na příslušném PDA. Mě to chodí normálně a dokonce ani TomTomNavigator s PocketKIMem nesoupeří o můj COM7 port a spůsobně makají. Zatím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    mozńa by pomohl kolektiv autoru? Treba aponia software se slovnikem PocketTranslator pomohla rychle a zdarma.. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Tom Toma tam mám taky, takže by problém teoreticky mohl být tam. Ovšem GPS nemám a všechny funkce snažící se připojit ke GPS jsem se snažil vypnout.
    Navíc jsem vypátral ještě jednu věc, když někam přesunu obě mapy a pak mě program požádá o nalistování, tak u SK mapy napíše, že mapu nelze otevřít. Když nalistuju CZ, tak se otevře v pořádku. Moc mně nejde do hlavy, jak může tohle souviset s Tom Tomem, ale jak to vypadá, tak by mohl být problém právě tady. Možná by taky pomohl hard reset...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Mr. Death
    ... Možná by taky pomohl hard reset...
    nóóó, konečně pořádná rada .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Instalece do adresáře na paměťové kartě ?
    Od week0030 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 23:39
  2. Pda a data na paměťové kartě
    Od Vrzák Michal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 12:38
  3. Fonty na paměťové kartě - konec kompromisů.
    Od Milan Švec v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-08-2005, 21:19
  4. PocketKim + Tom Tom GPS konflikt.....
    Od Carramba v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-07-2005, 22:08
  5. PocketKim
    Od Chuck v sekci PocketKiM
    Reakcí: 170
    Poslední příspěvek: 18-02-2005, 20:39