Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Stylus pro H2210, pomóc!

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    108

    Chtel jsem vyzkouset svuj novy Aquapac a stylus jsem duverive zasunul do jeho poutka. Ted sedi nekde na dne Berounky. Jsem zoufalej, protoze se mi nechce dat za novy 400Kc. Prosim pomozte nekdo, dal bych za nej maximalne 150Kc. Díky za info!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Co tohle ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    108

    Tisíceré díky!!! Už se chystám!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od hybo
    Co tohle ?
    právě jsem ho dostal poštou a nejde s ním resetovat a zasunout do ipaqu (obojí veliký)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    108

    Citace Původně odesláno od vojín xy
    Citace Původně odesláno od hybo
    Co tohle ?
    právě jsem ho dostal poštou a nejde s ním resetovat a zasunout do ipaqu (obojí veliký)
    Zvláštní, mě fungoval, než jsem ho zase ztratil. Chtěl jsem si koupit další, ale už ho neměli, místo toho měli za 150Kč super! Našláplej s integrovanou propiskou, vejde se krásně. Jen ho nemaj ještě v eshopu, nevím proč...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Anitka
    Citace Původně odesláno od vojín xy
    Citace Původně odesláno od hybo
    Co tohle ?
    právě jsem ho dostal poštou a nejde s ním resetovat a zasunout do ipaqu (obojí veliký)
    Zvláštní, mě fungoval, než jsem ho zase ztratil. Chtěl jsem si koupit další, ale už ho neměli, místo toho měli za 150Kč super! Našláplej s integrovanou propiskou, vejde se krásně. Jen ho nemaj ještě v eshopu, nevím proč...
    díky zkusím ho (byl přímo do 2215)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP iPAQ H2210 + 4GB SD/MMC ?
    Od MacGSM_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-06-2007, 10:35
  2. Lokalizace H2210
    Od Letsrock_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2006, 11:05
  3. **POMOC**HP Ipaq h2210+Nokia 6610+Eurote data nonstop pres infra
    Od *David *_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2004, 08:59
  4. h2210, ROM 1.10 & themes
    Od bop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-07-2004, 21:39