Cihlařský archiv free zvuků a vyzvánění
Na základě doporučení vládce ce4you zakládám archiv free zvuků a vyzvánění pro naše cihly. Zcela v duchu tohoto fóra zasílejte prosím pouze free či vlastní tvorbu. Krkání a prdění je jistě žertovné, ale sem to skutečně dávat nemusíte. Pokud to půjde, vkládejte pouze zvuky s nějakým krátkým komentářem, žádné velké diskuze, ať je to přehledné. Pro začátek vkládám to, co používám pro buzení, SMS a jiná krátká zvuková upozornění...
EDIT admin:
1. Pro převod čehokoliv do čehokoliv jiného použijte:
http://media-convert.com/
thx Bucci
2. Vkládané soubory zazipujte, ať to jde stahovat i do PDA.
EDIT admin:
1. Pro převod čehokoliv do čehokoliv jiného použijte:
http://media-convert.com/
thx Bucci
2. Vkládané soubory zazipujte, ať to jde stahovat i do PDA.
No, ono to jde do cihly natáhnout i tak :D a nemusí to být zazipované (tedy, pokud užíváte SpbP+). Ale máš pravdu, komprese je vhodná z jiného důvodu.
Já tedy nejsem žádný zvukový fanatik, ale chtěl jsem něco odlišného, než je s cihlou dodáváno. Něco jsem si natáhl a uložil do archivu. Na ce4you byl několikrát vznesen dotaz, kde sehnat nějaké ty zvuky a tak mne napadlo založit nějaký veřejný archiv, do kterého vložíme zvuky i pro ostatní. Ale všichni jen sosají, nikdo nic nepřihodí. Já dnes pošlu ještě to, co mám uloženo, více toho nemám, dále se musí snažit i ostatní....
PS: Sorry, jazz051 a jazzytrumpet to samé jest, nejde to ale vzít zpět...
Já tedy nejsem žádný zvukový fanatik, ale chtěl jsem něco odlišného, než je s cihlou dodáváno. Něco jsem si natáhl a uložil do archivu. Na ce4you byl několikrát vznesen dotaz, kde sehnat nějaké ty zvuky a tak mne napadlo založit nějaký veřejný archiv, do kterého vložíme zvuky i pro ostatní. Ale všichni jen sosají, nikdo nic nepřihodí. Já dnes pošlu ještě to, co mám uloženo, více toho nemám, dále se musí snažit i ostatní....
PS: Sorry, jazz051 a jazzytrumpet to samé jest, nejde to ale vzít zpět...
tady je take neco
[QUOTE="Suoraj"]no na nokii mi to dělá radost. Nemůže to někdo převést do formátu pro cihlu? Na pocketu se to nedaří:? [/QUOTE]
me staci to dat do 128kbps wma a musi to byt "jmeno_.wma", kde _ je mezera
a musi byt nastaveny ze wma soubory prehrava Windows Media Player
prikladam moji verzi ktera mi beha...
me staci to dat do 128kbps wma a musi to byt "jmeno_.wma", kde _ je mezera
a musi byt nastaveny ze wma soubory prehrava Windows Media Player
prikladam moji verzi ktera mi beha...
Pro zájemce, přikládám ten samej, ale čistej *.WMA ve správném formátu. A i velikost je více jak poloviční.
Na palmserveru byl dnes uveden odkaz na 76 wav free zvuků, najdete to ZDE, kvalitu posuďte sami....
[QUOTE="Jarouš"]Na palmserveru byl dnes uveden odkaz na 76 wav free zvuků, najdete to ZDE, kvalitu posuďte sami....[/QUOTE]
Ono to možná z uvedeného odkazu časem zmizí, natáhl jsem to a uložím to v našem archivu... nejedná se většinou o vyzvánění, ale o krátké zvuky pro alarm, oznámení, buzení apod., připojuji i něco podobného z mého archivu...
PS: Každý *.zip soubor obsahuje více zvuků, název souboru je pouze orientační charakteristika..
Ono to možná z uvedeného odkazu časem zmizí, natáhl jsem to a uložím to v našem archivu... nejedná se většinou o vyzvánění, ale o krátké zvuky pro alarm, oznámení, buzení apod., připojuji i něco podobného z mého archivu...
PS: Každý *.zip soubor obsahuje více zvuků, název souboru je pouze orientační charakteristika..
zkuste [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - uz se tesim na ty xichty spolucestujicich az mi zazvoni muj milasek :D (v buse mam vzdy vibrace ale tentokrat udelam vyjimku)
...doporucte mi nejaky wma compresor, v tom co to delam se neda nastavit kvalita (proto je to v mp4) mile rad sem nahazim jeste dalsi ;)
...doporucte mi nejaky wma compresor, v tom co to delam se neda nastavit kvalita (proto je to v mp4) mile rad sem nahazim jeste dalsi ;)
Tady nejdete asi 30 MP3 se zvoněním, hlasovým zvoněním, vyzváněním a hláškami. Má to být pravidelně aktualizováno. Jsou to stránky herce a dabéra Antonína Kašky. Hledejte asi v půlce strany.
Jeste par melodii ode mne...
Nemáte někdo zvuk z Wormsů "Message for you, sir" ?
P.S. Pavel Koza: Kdyby se daly upravovat se zpravama i prilohy tak by to bylo super, treba nejakou smazat, aktualizovat, upravit jeji komentar a tak...
Nemáte někdo zvuk z Wormsů "Message for you, sir" ?
P.S. Pavel Koza: Kdyby se daly upravovat se zpravama i prilohy tak by to bylo super, treba nejakou smazat, aktualizovat, upravit jeji komentar a tak...
Konečně se mi podařilo vypotit vyzvánění motivované mým oblíbeným seriálem:-)))
rozdíl velikostí obou souborů je daný kompresí, délka zvonění je stejná
rozdíl velikostí obou souborů je daný kompresí, délka zvonění je stejná
Tak pridam svoji troskou do mlyna...
r.e.m. vsichni znate, skvely neutralni vyzvaneni :)
freedom call je moje oblibena, ale nehraje tak dobre...
stratovarius ... tohle vyzvaneni se mi libi nejvic :)
panzerlied je stara nemecka... :))) spickovy do autobusu :)
r.e.m. vsichni znate, skvely neutralni vyzvaneni :)
freedom call je moje oblibena, ale nehraje tak dobre...
stratovarius ... tohle vyzvaneni se mi libi nejvic :)
panzerlied je stara nemecka... :))) spickovy do autobusu :)
A tim i ja prispivam svou troskou do mlyna. Na prvnim miste naleznete soubor 1vse.zip a tam jsou vsechny zvuky.
zde jedna se o zvuzky z windows a ruzne dalsi
zde jedna se o zvuzky z windows a ruzne dalsi
Několik mp3 zvuků od Moimir Papalescu & The Nihilists
Našel jsem na netu nějaké zvuky a pospojoval je dohromady :) však posuďte sami (zatím to má veliký ohlas :) )
melodii z filmu "Rocky"
tady jsem upravil kousek tyhle pisnicky....
Edit:jo a takhle kratkou jsem ji udelal schvalne...kdo bude cekat s prijmutim hovoru,nez zkonci pisnicka?akorat to zabira misto;)
Edit Editu:D :tak to tu mate,ale jak rikam,je to oholeny jak to slo,aby to bylo poslouchatelny
tady jsem upravil kousek tyhle pisnicky....
Edit:jo a takhle kratkou jsem ji udelal schvalne...kdo bude cekat s prijmutim hovoru,nez zkonci pisnicka?akorat to zabira misto;)
Edit Editu:D :tak to tu mate,ale jak rikam,je to oholeny jak to slo,aby to bylo poslouchatelny
taky příspěju svou troskou do mlýna je to ta z té nejnovější reklamy na mentos ty ptáčci.:-) hrozně se mi líbila tak se s vámi podělím
KILL BILL - piskot
zdorj Marty-McFly(cca 3,1MB WAV)
udelal jsem jden WMA stejne kvality a jeden WAV(22kHz - 8b)
zdorj Marty-McFly(cca 3,1MB WAV)
udelal jsem jden WMA stejne kvality a jeden WAV(22kHz - 8b)
takze ted ale velky pozor!Ted jsem to spachal a jsem nalezite hrdy!:D
NO COMMENT!!!!!...pokud nekdo budete neco chtit tak SZ,mam jich mraky...vypaloval jsem to sefovi a zbylo mi to,tak to zkracuju na vyzvaneni;)
NO COMMENT!!!!!...pokud nekdo budete neco chtit tak SZ,mam jich mraky...vypaloval jsem to sefovi a zbylo mi to,tak to zkracuju na vyzvaneni;)