Samsung Galaxy S3 Mini - paměť
Mám takový menší problém,v paměti mám třeba volnýho místa 500MB a když si chci stahnout APP ktera ma třeba 350MB tak se stáhne a napíše mi to že nemám místo.
(Ale třeba když mám místo 1GB a chci tam nainstalovat 500MB tak to jde,ale 800MB už nešlo)
(Ale třeba když mám místo 1GB a chci tam nainstalovat 500MB tak to jde,ale 800MB už nešlo)
To není problém, to je normální. Stažená aplikace potřebuje i místo, kam se má nainstalovat a nikdy ani nikde to není úplně "nadoraz".
Což třeba paměť trošku promazat od nesmyslů, zbytečností atp.?
Což třeba paměť trošku promazat od nesmyslů, zbytečností atp.?
Telefon mám nový takže zatím zádné zbytečnosti tam nemám.(fotky atd. mam na sd kartě) . Ale je trochu divné,že když jsem tam měl něco okolo 350MB a chtěl jsem nainstalovat Speedtest(Ookla) který má 13,12MB tak to taky psalo že je málo místa.
(Telefon promazávám skoro každej den Clean Masterem)
(Telefon promazávám skoro každej den Clean Masterem)
U Samsungu je asi firemní tradicí, že uživatelsky je přístupná tak půlka paměti viz. Ono tedy logicky nikdy není přístupno vše, ale tohle už je extrém, takže když máš 8 GB, může být uživatelsky využitelné něco přes 4 GB.
Záleží i na tom, kolik místa potřebuje aplikace ke stažení, kolik k samotné instalaci a pak kolik zabere v zařízení po instalaci (někteří výrobci aplikací to uvádějí/-li). Částečně to bude vlastnost OS, částečně to může ovlivnit výrobce aplikace.
Doporučil bych nacpat (jde-li to) na kartu fotky, muziku, videa, mapové podklady... V zařízení naopak nechat aplikace, které mají nějaký today plugin, widget na displeji. Zbytek asi bude chtít vyzkoušet.
EDIT 30.1.
Nejde jen o "problém" androidí - po kolegovi chce iPhone pro update OS (35,4 MB) min. 1,2 GB volného místa. :D
Záleží i na tom, kolik místa potřebuje aplikace ke stažení, kolik k samotné instalaci a pak kolik zabere v zařízení po instalaci (někteří výrobci aplikací to uvádějí/-li). Částečně to bude vlastnost OS, částečně to může ovlivnit výrobce aplikace.
Doporučil bych nacpat (jde-li to) na kartu fotky, muziku, videa, mapové podklady... V zařízení naopak nechat aplikace, které mají nějaký today plugin, widget na displeji. Zbytek asi bude chtít vyzkoušet.
EDIT 30.1.
Nejde jen o "problém" androidí - po kolegovi chce iPhone pro update OS (35,4 MB) min. 1,2 GB volného místa. :D