velice by mně zajímal chlapský názor na google nexus 10. Našla jsem google nexus 10 versus iPad4 na tomhle blogu. Děkuji
velice by mně zajímal chlapský názor na google nexus 10. Našla jsem google nexus 10 versus iPad4 na tomhle blogu. Děkuji
No, asi takhle:
1. dosti velká většina bývalých moderátorů a adminů (vč.majitele webu a fóra a vč. mě) ) přešla k Apple (iOS nebo OS X nebo obojí)
2. Pokud nemáš moc peněz, nevadí ti, že to vypadá hnusně, nechceš platit za placené aplikace (ale radši si je někde seženeš na rusko-čínských serverech) , ráda se v tom vrtáš, flashuješ, hrabeš atp. a nevadí-li, že není výrobcem zařízení ani OS garantováno, že pro zařízení bude i novější OS - vol Android.
Naopak, pokud chceš hezky vypadající zařízení se stabilním OS i hezkým uživatelským prostředí, nemáš čas a vlastně ani chuť se v tom vrtat, pořád něco dolaďovat a přenastavovat, ale prostě jen zařízení využívat a používat a je jedno, zda k zábavě, práci, ukrácení volné chvíle nebo vzdělávání - kup si iPad.
@ Zdenek Malinsky
Tak moc děkuji podle Tvých rad si asi trochu došetřím a pak kupuji iPad. Děkuji je moc LOL :sarcastic:
Jistě, každý svého štěstí strojvůdce.![]()