Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: neragující dotyk vrstva po odasociaci tlačítek AE BUTON PLUS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    4

    dobrý den, nainstaloval jsem program AE BUTON PLUS, dokáže libovolným tlačítkem spouštět až 4 programy. přemapování,
    přemapovával jsem tlačíka dotyková jak jsou pod displejem: domů a zpět (vedle nich prijmout a zavěstit celkem 4)
    restartoval jsem wm6 a po naběhnutí přestal fungovat dotyková vrstva asi jsem ji od asocioval a jako tlačítko ( doměnka?)
    zkoušel jsem 3 soft restart, potom jsem zkusil flash rom proběhlo ok. nepomhol dotyková vrstva stále nereaguje.
    btw když jsem měl ještě htc kaiser tak jsem od asocioval tlačítko pro zpouštění nahrávání zvuku, zkusil jsem hw restart a stále bylo aktivní teprve AE BUTON PLUS jsem vrátil fci zpět.

    pda použivam od roku 2006, zatim AE BUTON PLUS fungovalo vždy v pohodě.

    1)můj dozaz zní, jak mohu vrátil fci zpět. přípaadně jak BEZ ovládání dotyk vrtstvy nainstalovat AE BUTON PLUS a vrátil fci zpět,
    napadlo mě pomocí activ sync ovládání plochy displeje pres myš klávesnici co jsem díval většikna programů potřebuje nainstalovat cab do pda.
    ještě pda ukzauje ted jen align screen a nejde na displej "tap".
    2) pravděpodobně AE BUTON PLUS, změnil soubor pokud přijdu nato jaký mohu někdě najít originál a nahradit ho.?
    3) existuje další řešení ?

    určitě se najde někdo chytrý zkušený kdo poradí, děkuji za odpověd



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    4

    popis programu
    http://www.wmhelp.cz/html/modules.php?name=News&file=article&sid=395
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nějak jsem nepochopil, zda si i na tomto PDA udělal hard reset. Pokud ne, tak zkus a na prázdném zařízení vyzkoušej, zda dotyková vrstva funguje - pokud ne, můžeš zkusit jinou ROM, ale nejspíše to bude hw problém. Půjde-li to na prázdném zařízení, zkus nainstalovat jen AE Buton Plus a zkoušej, jak to jde, zda to způsobila nebo ne. Potom, dle výsledku zkus obnovit za zálohy (kterou jsi si před hard resetem udělal) a budeš vidět, zda to zlobí pořád. Potom bych zkusil data synchronizovat (Exchange, Active sync apod.), nastavení aplikací a data, která se nesynchronizují vyexportovat ručně a pak udělat hard reset a nasypání dat z AS, Exchange a pod. a pak postupně udělat čistou instalaci všech programů. Jiné řešení mě takto na dálku nenapadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0



    Hard reset by mel obnovit i nastaveni, pokud ho delas spravne a dotyk. vrstva nereaguje, tak to opravdu vypada na HW problem.

    Na ovladani se muzes inspirovat ve vlakne, kde se resila zaloha dat - wm6 -> nefunkcni displey, jak stahnout sms
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    4

    díky, program true connect (program pro zobrazení "screenu" pda na monitoru pc, ovládání pomocí pc) zobrazi myš mého notebooku na displeji pda, prokliknu se na align screen klikani myši na notebooku nemá vliv kalibraci "align screen" stále je vidět kurzor uprostřed. to by šlo obejít mám zalohu+restartem, ve formátu pda resco back up, jenže resco NEMÁ aplikaci pro prostředí win7, ze kterého by šlo obnovit jen ji umí extrahovat, to jsem provedl zkousel pres activ sync nakopírovat do htc. nešlo: přístup odpřen - access is denied. nemáte někdo zálohu touch hd, v progrumu ze kterého by slo objít align screen za záctku(jiz skalibrovaný), nahrát zálohu > soft restart >

    hw restart jsem zkoušel před flash rom, bez výsledku a hw restart jsem zkoušel i po flash rom, taktéž bez změny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pakliže nejde dotykovka ani po hard resetu, jde o problém hardware a zmíněná aplikace na to neměla ani nemá vliv. Na reklamaci je asi dlouho, v záruce už zařízení nejspíše nebude a oprava nebude nejlevnější (to se spíš vyplatí pořídit nové nebo jiné v bazaru), takže zbývá kouknout se po náhradním displeji (nebo jeho části) a operaci provést sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    4

    jo asi odešla dotyková vrstva,

    chci se zeptat na flash rom, hledám rychlou a stabilní pro:

    ted mám wm6.1 oficialni
    R 1.13.25.24
    G 52.62.25.34U
    D 1.56.00.00 (spl)

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mrkni sem nebo na xda-developers.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nefunkcny dotyk?
    Od pet_206 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 16-01-2011, 19:29
  2. display nereaguje na dotyk
    Od bagos v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 11:21
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-10-2009, 11:11
  4. Diamond - citlivost displaye na dotyk
    Od olda_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 15:30
  5. 3D hry a dotyk. displej
    Od BGenJackONeill v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 18:54