Kdysi jsem byl snad jediným vlastníkem kultovní NOKIE 7110, který ji měl celou v jiné než standartní hnědozelené metalíze, a sice krom kovových částí byla celá chromově stříbrná, a podsvícení displeje i klavesnice bylo komplet v modrém.![]()
I po třech letech od svého uvedení na trh koukali lidé na tuhle mašinku s úžasem v očích..Vždy se ptali, co že to NOKIE vydala za nový typ telefonu..
Důvod těchto "úprav" je prostý, býval jsem blázen do tuningování mobilních telefonů.. Nečiní mi problém přestříkat kvalitním sprejem pár plastíků tak, aby nikdo nepoznal,že to není práce samotného výrobce. Rovněž mi nečiní problém mobily a MDÁčka rozebírat,a občas bez porušení ochranné plomby od servisu je dát opět dohromady..
A teď proč zakládám novou diskusi: vlastním náhradní komplet! všechny plasty na MDA II. Svou cihlu mam totiž komplet překrytovanou.. A ty náhradní plasty se mi doma jen tak doma povalují.. Tak mne napadlo,že opráším staré nářadíčko,a "vytuninguji" tu přebytečnou karoserii na MDA II tak,že bude k nepoznání. A následně své MDA II převleču do tohoto nového kabátku..![]()
Chci vás ale požádat o inspiraci a případné návrhy, mne teď momentálně nic totiž nenapadá...:?
Předem dík za inspiraci..