72. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 4. června 2011, Sonno di Forno
Zvu vás opět na další setkání příznivců mobilních zařízení všech velikostí, tvarů i operačních systémů na 72. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 4. června 2011 od 14 hodin v pizzeria & restaurant Sonno di Forno, Pod Pekárnami 7, Praha 9 - Vysočany, tel: 283 893 422 (mapa).
Chcete-li něco odborného diskutovat či poradit, přijďte raději do 17.-18. hodiny a samozřejmě to napište do tohoto vlákna. Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA, smartphone apod. a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří nejen s mobilními zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací ke srazům v roce 2011 najdete v této diskuzi. Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vlákně, napište soukromou zprávu nebo napište e-mail.
A na závěr prosba:!:
Registrace/přihlášení není nutné, ale pokud chcete přijít, dejte mi, prosím, nějakou formou (zde ve vláknu, soukromou zprávou (SZ) nebo [email=zdenek.malinsky@ce4you.cz]emajlem[/email]) vědět, že na sraz dorazíte. Je to kvůli rezervaci alespoň přibližného počtu míst a uspořádání stolů. Děkuji
Seznam přihlášených účastníků:
1. Zdeněk Malinský
2. Pavel Koza
3.+4. Sametoví Krabičkovi ;)
5. htcjirka
6. ŠamotZdeny
7. Bigman66
8. Carabei
9. winand
Chcete-li něco odborného diskutovat či poradit, přijďte raději do 17.-18. hodiny a samozřejmě to napište do tohoto vlákna. Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA, smartphone apod. a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří nejen s mobilními zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací ke srazům v roce 2011 najdete v této diskuzi. Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vlákně, napište soukromou zprávu nebo napište e-mail.
A na závěr prosba:!:
Registrace/přihlášení není nutné, ale pokud chcete přijít, dejte mi, prosím, nějakou formou (zde ve vláknu, soukromou zprávou (SZ) nebo [email=zdenek.malinsky@ce4you.cz]emajlem[/email]) vědět, že na sraz dorazíte. Je to kvůli rezervaci alespoň přibližného počtu míst a uspořádání stolů. Děkuji
Seznam přihlášených účastníků:
1. Zdeněk Malinský
2. Pavel Koza
3.+4. Sametoví Krabičkovi ;)
5. htcjirka
6. ŠamotZdeny
7. Bigman66
8. Carabei
9. winand
Zatím tomu nic nebrání, takže snad dorazím(e) :)
EDIT: Tak ti, Zdeňku, pěkně děkuju...odteď budu doma poslouchat, že jsem "Janička Krabičková"..... :sarcastic: :D
EDIT: Tak ti, Zdeňku, pěkně děkuju...odteď budu doma poslouchat, že jsem "Janička Krabičková"..... :sarcastic: :D
Ja bych popravde byl nejvdecnejsi, kdyby tam nekdo vzal Samsung Galaxy S II a HTC Sensation (asi jedina nadeje je Milan). Uz jsem se nejak zasytil Jablek, tak ochutnam zeleneho robutka (nez vyjde iPhone 4S). :D
Edit: Za Krabickovi jsme pro sezeni venku.
Edit: Za Krabickovi jsme pro sezeni venku.
Tak se nám to pomalu blíží. Pokud bude hezky, můžeme sedět venku (není nutno), takže případné návštěvníky prosím k "přihlášce" připsat, zda chce sedět venku, vevnitř nebo zda je mu to jedno. Díky
Tak na 90 %,po delší době dorazím i já.Dofám,že se mi podaří přemluvit htcjirka,aby mi naflashoval Touch Pro II :) Zdeny
[quote=krabicka3]Tak si tam tu Galaxy S II nakonec vezmu sam. :)[/quote]
Uz jsem ho mel doma taky,hezky vykonny kousek ,ale nic pro me.Ale tebe by to snad mohlo uspokojit.
Uz jsem ho mel doma taky,hezky vykonny kousek ,ale nic pro me.Ale tebe by to snad mohlo uspokojit.
Tož su doma z tej Prahe..;) :D :D :D
I s virtuální krabičkou cigaret..:evil:
Co se týče flashování, neměl jsem smůlu,spíše štěstí.Povedlo se.
Sice jsme tam stáli u pultu jako Těžký dýdžejové.....
Jako vždy snesitelné jídlo,dobré pití,a výborná společnost.Jsem spokojen. Zdeny
I s virtuální krabičkou cigaret..:evil:
Co se týče flashování, neměl jsem smůlu,spíše štěstí.Povedlo se.
Sice jsme tam stáli u pultu jako Těžký dýdžejové.....
Jako vždy snesitelné jídlo,dobré pití,a výborná společnost.Jsem spokojen. Zdeny
Bylo to fajn,jelikoz jsme zustali posledni,opet zustalo neco nezaplaceno..Cigarety Davidoff,zapalky,sklenicka vina..:no:
To byla ta karafa 2,5 dcl růžového vína? Když jsem platil, tak jsem hlásil asi 5 nebo 6 kousků. V kase jich bylo 7 a účtující mi řekla, že Velvet měla 2, tedy jsem zaplatil zbylých 5. Pokud to bylo jinak, omlouvám se, je možné, že to bylo ještě moje. V tom případě ti to příště zaplatím.
Cert vem karafu,spis ty cigarety se zapalkami,ze si nekdo neumi zaplatit..S karafou to mohla poplest obsluha.
Cigarety naše taky nebyly...chlast i jídlo jsme si poplatili všechno...růžová vína tam, myslím, nezbyla žádná, aspoň jsem je tam neviděla, platili jsme moje 2 a jedno bílé...
Takže asi na závěr připomenu, že dle grafikonu bude další sraz na stajném místě a to v sobotu 1. října.