Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: Jaké nové HTC?

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    je to na ulici Na poříčí. Číslo neviem Ale je to blízko vjazdu do garáži obchodného centra Palladium. A hneď vedľa je nejaká kaviareň svetového významu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak neco podobneho resim i ja, ne ze by mi stavajici PDA jiz prestalo fungovat, ale chtel bych neco neveho (mam ASUS P750). Nove WIN jsem zavrhl, a zbyva jenom Apple nebo Android. Asi bych volil android, ale jak tu zaznelo, navigace zatim spatny, a hlavne synchronizace s klientem v PC - ukoly, kalendar a kontakty. Emaily zatim v mobilu nepotrebuji. Vse nutne pres Google a mit aktivi datovy tarif, coz nechci - proc to platit kdyz vetsinu casu travim u PC. A proc nekam na Google psat, kdy jdu s kym na schuzku. prave proto jsem kdysi davno poridil WM zarizeni, abych mel krabicku "AIO". Premyslel jsemo zde zminovanem ASUS M10, ale kdyz uz budu kupovat, chci, aby to melo vse, co jsem chtel - FM radio, blesk pro fotak, a idealne "odolne" zarizeni. Coz te ASUS neni. Je to proste tezke, rsp. neni. budoucnot ma asi Android, a ten cloud comp., na to si clovek bude asi muset zvyknout.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    Řeším velmi podobný problém.
    Koupil jsem si tablet Archos 101 a ten jede na androidu.Mimochodem za 6 500,- Kč super zařízení a umí skoro všechno jako iPad 2 s tím, že je za 50 % jeho ceny. iPad má pouze výrazně kvalitnější displey. Už vzhledem k tomu půjdu do Androidu. Na 99 % si koupím HTD Desire HD.
    S Touch HD jsem a vždy jsem byl maximálně spokojený a ve své době to byla absolutní jednička.Bohužel WM je už to mrtvý OS. Mám za ty roky používání stovky velmi kvalitních programů . Mimochodem za co jsem ještě nenašel odpovídající alternativu na Android je Agenda One a Sbp Clone. Jinak všechno se dá na android obstarat a většinou zdarma. prozatím jediné co jsem si na Archose zaplatil je Klávesnice Slide It, které mě stála něco přes 100,- Kč. mimochodem programy na android se prodávají spíše za symbolické částky,ale navíc se dají sehnat i ty placené ( strejda Google je najde) za 0-,- Kč.
    Na navigaci používám IGO 8,3 a za to odpovídající náhrada opravdu na android není ( i když tam pojede nějaké "očesané" IGO, naistaloval jsem si ho na Archose, pojede v pohodě, akorát nevyzkouším v reálu, Archos nemá GPS modul.
    Win 7 se mi absolutně nelíbí svou uzavřeností, i když si myslím, že na XDA se prolomí a vyřeší časem všechno. Dokud nebude WM 7 plnohodnotně fungovat i v ČR, tak o ní ani neuvažuji. v okamžiku, kdy mi Touch HD odejde na zasloužený odpočinek, tak to bude asi opravdu Desire HD. V dvoujádrech na mobilech velký smysl nevidím a HTS Senzation je skoro 1 x tak dražší jak Desire HD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Android? Nikdy, nikdy, nikdy
    Ale ten Galaxy S2 je moc pěkný
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Ale tak s Androidem jsem se celkem sžil a začal jsem využívat funkce, jaký jsem před tím s WM nevyužíval (synchronizace kontaktů a dokumentů, kalendáře, atd.). V podstatě to, co dělá WM s MS Outlookem a exchange.
    Přecejen jsem spíš běžný uživatel, přístoj nevyužívám moc pracovně, ale s Androidem si to umím představit, líbí se mi přehledný Market, kde jsou všechny aplikace na jednom místě s možností okamžitého nákupu, vyzkoušení, filtrování ne-placených verzí a tak. Jo, nutno přiznat, že to asi Google má dobře vymyšlené pro BFU, jako jsem já
    Jedinou bolestí je stále zde několikrát zmiňovaná navigace, to je opravdu tragédie. Tak nějak jsem zkoušel jen Sygic a Navigon. Sygic má jakž takž (na tu bídu) lepší zobrazování informací, ale ukazuje bludy, jako odbočit na parkoviště, tam se 3x otočit a dál nevím, co by mi poradil. Zkoušel jsem ho na trase, kterou znám a bylo to opravdu šílené. Zkusil jsem ještě nainstalovat jinou verzi, tak uvidím. Navigon má ubohé zobrazování informací, svítí tam jeden údaj (zbývající vzdálenost...?) titěrným písmem, jinak skoro nic. Před započetím navigace navrhne několik tras a naviguje celkem přesně, reaguje rychle. Dál chci vyzkoušet Motonav. Jinak je v přístroji nainstalována zkušební verze Route 66, ale jak jsem koukal, ještě asi není ofiko na trhu, i když je avizována už od letošního února. Je součástí Automobilového panelu s možností navigování na POI. Jak jsem se díval, přidávání vlastních POI do androidích navigací je taky trochu komplikace, např. u Sygicu je třeba nějakých konvertorů a podobně. Dál mě zarazilo, že nelze zadat souřadnice, což jsem dost využíval při přípravě trasy... Taky už by měla fungovat Google navigace, takže taky odzkouším, ale jak to tak zatím pozoruju, je to fakt všechno dost velký kompromis, s variabilním iGO (Primo) se to v žádném případě nedá rovnat.
    Nemám rád předčasné výkřiky chvály, nebo hanění, takže po cca měsíci užívání přístroje s Androidem jsem zatím spíše rád, že jsem do něj šel, ale uvidím, jak se bude chovat dál a jak budou reagovat vývojáři aplikací - především navigací.
    EDIT: Ještě mám připraveny na zkoušení SmartMaps, ale recenze nic moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nemám nic extra k tématu, ale tohle mi nedá ....
    Jsme všichni rozmazlení z iGO nebo PRIMO
    Já jsem taky viděl hromadů aplikací, co mají v názvu "navigace", ale s funkcemi iGO nebo PRIMO se to opravdu nedá srvovnat. Malá náplast by mohla být PRIMO pro Android je to ale jen upravé AMIGO, což byl paskvil, který velmi rychle letěl ze všech WM (CE) zařízeních a pak přišlo PRIMO. Ale je to snad náznak na lepší časy s Androidem a NavNGo
    Ten Motonav je přesně AMIGO, je to jen upravená verze iGO AMIGO pro nějaké zařízení a třeba ty souřadnice AMIGO neumělo.
    iGO AMIGO měla být jakási LIGHT verze pro nějakou skupinu uživatelů, ale protože tam vyházely polovinu funkcí, tak to tak vypadá...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    No to je fakt, když jsem konečně "našel" a rozchodil Primo, podělá se mi HD :-/

    Nevidím nikde možnost stažení/nákupu Amiga... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Bohužel, tak to nevím.... ale na A. marketu by mělo něco být. Nebo bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Nojo, tak chvíli počkáme... ) Oh my Good...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    martinf_ce4you
    Guest

    I mé HTC Touch HD dosluhuje (problémy s kalibrací displaye) a tak se pomalu dívám po náhradě. V hledáčku mám HTC Sensation, Samsung Galaxy S2 a iPhone 4. Nutností je možnost používat synchronizaci s Exchange serverem, využíval jsem navigaci a ocením kvalitní foťák (u HD to byla bída a byl to jediný nedostatek, který jsem pociťoval).

    Můžete mi někdo poradit rozumnou volbu. Se Samsungem a iPhonem nemám žádné zkušenosti a tak se nemohu rozhodnout.

    Pokud máte nápad na jinou vhodnou náhradu, sem s ní. Nechci ale nic s hardwarovou klávesnicí.

    Díky Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jestli to chceš nabíjet skoro každý den, tak si kup jakékoli z těch uvedených značek
    S Exchange serverem to umí všichni.
    Navigaci mají taky všichni, ale třeba pro mě, není nic jiného než iGO PRIMO navigace, vše ostatní jsou jen pokusy o navigaci a pokud se na to budu dívat takhle, tak jednznačně vyhráva iPhone4,
    tam je už k dispozici plné iGO PRIMO. Otázka je, jestli nepčkat na iPhone5 nebo další podzimní novinky .... )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    A jaké pořídit (klidně i starší) navigační zařízení, abych do něj dostal Primo? Na chvilku jsem se celkem spřátelil s Google navigací (jak jinak, než s mnoha kompromisy), ale teda jak mě o víkendu povodila, to bylo něco
    Fakt docházím k tomu, že navigaci musím mít extra. Buď nechat vyměnit display na HD, nebo pořídit nějaký to zařízení, do kterého mi Primo půjde. Celkem se mi po něm stýská )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    To už je ale trochu OT
    Na iPhona je plnohodnotné PRIMO 1.2
    Na Droida je jen paskvil co si říká PRIMO.... :no:
    Na WP Primo zatím není, ale má být. Kdy, to netuším.
    Na WM 6 CE je vše a pokud chceš zařízení jen jako navigaci, tak třeba NAVON N 750 i s TMC nebo o kousek levnější varianta Prestigio GeoVision 5500TMC
    oba jsou u českých prodejců.
    Pak ještě levnější - nějaký číňan z DE za cca 1500,- (bez TMC) (tyto navigace mají ale lesklé displeje a slabší podsvícení, takže v létě za sluníčka tam není pořádně vidět...)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Jaké MDA do 10.000 bez DPH
    Od omam v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-01-2008, 20:12
  2. Jaké HTC?
    Od zdenpok v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-04-2007, 18:27
  3. Acer N310 - jaké jsou výhody nové ROM?
    Od Tomas.Petlach v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-11-2006, 22:05
  4. Jaké PDA
    Od Martsal v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 21:56
  5. Jake PAMETOVE KARTY a jake jsou ZKUSENOSTI???
    Od teekey v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-03-2004, 19:23