Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: IGO Primo záhadně (ne)fungující varování při vysoké rychlosti

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Zdravím, nesetkal se někdy někdo s níže uvedeným problémem?
    Mám IGO Primo 8.5.11 na HTC Touch HD, skin Dimka - TomSoft 1.1.5(b).
    Děje se mi ta věc, že mi funguje nějak prazvláštně varování při vysoké rychlosti. Nastavení přikládám na screenech, zkoušel jsem všemožná nastavení a nic. Co se mi děje? Během jízdy se mi třeba zobrazuje jen klasická rychlost, jako je na screenu4, můžu jí překračovat jak chci, ve městě, mimo něj a stále stejné. Potom příjde úsek, kde mi naskočí to vizuální zobrazení max. povolené rychlosti (screen5) a začne fungovat i varování o překročení rychlosti. Vše aniž bych se dotkl navigace, nebo jejího nastavení. A stejně, jako to začne fungovat to i fungovat přestane. Včera jsem to během jízdy do Prahy sledoval, ze začátku varování nefungovalo, na dálnici a kus po Praze OK, pak to zase vypadlo a mám dojem, že to samé nazpátek a ve stejných úsecích.
    Netuší někdo, co se děje a jestli je to normální? Nebo co vyzkoušet?
    Filip
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00353644_Screen01_toa1.jpg 
Zobrazení: 108 
Velikost: 26.1 KB 
ID: 11906   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00353644_Screen02_JE1P.jpg 
Zobrazení: 104 
Velikost: 28.5 KB 
ID: 11907   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00353644_Screen03_KF2P.jpg 
Zobrazení: 112 
Velikost: 24.6 KB 
ID: 11908   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00353644_Screen04_QK8V.jpg 
Zobrazení: 112 
Velikost: 35.9 KB 
ID: 11909   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00353644_Screen05_GBwM.jpg 
Zobrazení: 124 
Velikost: 54.0 KB 
ID: 11910  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Skin tohle umí a funguje to 100%. Vidím to dnes a denně
    Pokud se něco takového děje a to co popisuješ se mi taky už stalo, je to s největší pravděpodobností mapovými podklady nebo zařízením.
    Ty mapy jsou jasné.... zkus jiného vydavatele. Údaje o rychlosti jsou jen v mapách a skin je pak podle informací zobrazí a když tam nejsou, tak se nic nezobrazí.
    Ta druhá možnost je rádio FW. Přesně takto se mi to chovalo s jednou kombinací ROM + rádio 1.14.xxx. Jel jsem a ta rychlost dělal to co Tobě + mi třeb aaktuální rychlost neukazvala vůbec, nebo jen někdy.
    Tenkrát jsem měl čas a tak jsem přímo v autě flešnul rádio 1.13 a okamžitě vše fungovalo jak má.
    Tak bych asi udělal následující:
    Smazat SAVE (jestli to není jen nějaký chaozz v nastavení)
    Flešnout jinou verzi rádia (možná stačí jen re-flešnout, ale to jsem nezkoumal)
    Mimochodem, píšeš skin Dimka - TomSoft 1.1.5, ale podle obázků je to nějaká jiná verze nebo nějaké starší vydání. Zde je novější a taky je tam nový LANG CZ
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Skin mám stažený od Tebe z http://www.tomsoftware.net/navigace-igo-primo.aspx odkaz "Soubory ke stažení: Verze pro 800x480". Je pravda, že na screenech máš vše v češtině, ale na mě tam mluví některá nastavení (Nastavení Tomsoft) anglicky. Ale POZOR! Mnou přiložené screeny 4 a 5 jsou pouze ilustrační z Tvého webu! Pro jistotu si ale z výše uvedeného odkazu znovu skin stáhnu a nainstaluju.
    Zkusím tedy Tvůj postup a dám vědět.
    Zatím díky, Filip
    EDIT: mapy mám
    Basemap.fbl
    Czech_Republic_83_CEDA_2010.10_101207_(AP).fpa
    CzechRep83_CEDA_2010.10_101207.fbl
    Germany_83_TA_2010.06_100716.fbl
    Italy_83_TA_2010.06_100716.fbl
    Poland_83_TA_2010.06_100716.fbl
    Slovakia_83_Ceda_2010.10_101207.fbl
    Slovenia_83_TA_2010.06_100716.fbl
    Ukraine_83_TA_2010.06_100716.fbl
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Stáhni se jak skin tak LANG (Pro PRIMO 1.1)
    A ty mapy.... zkus tam dát pro CZ mapy od TA.
    Zkusil bych to od toho nejlehčího ...
    Smazat SAVE
    Nahodit novou verzi skinu
    mapy TA.

    P.S.
    Pokud máš ve složce \MAP\ nějaké mapy států-.... což asi jo
    tak smaž "Basemap.fbl" ten je tam k ničemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Zatím jsem smazal SAVE, pro jistotu znovu stáhnul a nainstaloval skin (ale vypadá to, že byl aktuální,
    stahoval jsem ho od Tebe asi před měsícem), ještě tedy instalnu ten LANG, dál jsem flashnul radio Radio 1.13.25.24 a teď
    se teda ještě kouknu po těch Tebou zmíněných mapách.
    EDIT: Prosím Tě, marně hledám, kam se kopíruje/rozbaluje lang_czech.zip
    EDIT2: Jestli dobře chápu a koukám, tak Primo\CONTENT\VOICE\pouzity_hlas.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    LANG patří do \CONTENT\LANG
    do složky VOICE patří hlasy.
    Jestli jsi ty obrázky dělal ze svého zařízení, tak to aktuální skin není....
    Aktuální skin je "Dimka - TomSoft 1.1.5(b)" a obrázek ze simulace vypadá takto
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Uf, tak to jsem to vydedukoval špatně. Bylo mi to divné, ale ony ty soubory, co ty ZIPy obsahují jsou shodné...
    Ne, jak jsem psal, poslední dva screeny byly použity ze Tvých stránek jen pro ilustraci, jak je tam zobrazená ta rychlost.
    Tvůj výše zobrazený screen je přesně to, co mám já nyní.

    EDIT:
    Citace Původně odesláno od tomsoft
    Tak bych asi udělal následující:
    Smazat SAVE (jestli to není jen nějaký chaozz v nastavení)
    Flešnout jinou verzi rádia (možná stačí jen re-flešnout, ale to jsem nezkoumal)
    Mimochodem, píšeš skin Dimka - TomSoft 1.1.5, ale podle obázků je to nějaká jiná verze nebo nějaké starší vydání. Zde je novější a taky je tam nový LANG CZ
    Takže vše výše zmíněné provedeno, plus mám mapy TA 2010.12. Dnes to vyzkouším.

    EDIT2: Teda...nechci to zakřiknout, ale lítal jsem dneska po okrese a chovalo se to naprosto korektně :-)
    Díky, Tomáši, za pomoc, jen škoda, že nevím, která z těch Tvých rad to konkrétně byla. Tipoval bych ale ty mapy,
    protože to před tím opravdu při jízdě tam a stejnou cestou zpět ne/fungovalo ve stejných úsecích. Být to špatné
    radio, nebo nastavení v SAVE, podle mě by to buď šlo, nebo ne.
    Ještě jednou díky!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Asus A639 + bluetooth handsfree = vysoké vytížení CPU
    Od pkolar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2007, 13:58
  2. Záhadné vytuhnutí Looxe 720
    Od Falco_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 08:03
  3. ActiveSync a Bluetooth - vysoke COM porty
    Od mic_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-07-2005, 18:31
  4. Záhadné vybití baterie na hx4700
    Od ok2shi v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-01-2005, 07:59