Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

ROM - GreenTopaz CZ | 19.11.2011 - Revize 5 NOVEMBER FACELIFT | WM 6.5.x (build 23152) | SENSE 2.5 CHT 2.0

neobit (122)|14.8.2011 22:29
Omlouvat se nemusíš, jen příště buď trochu konkrétnější a všímavější ;)
Rozhodně ti doporučuju, pokud s tímhle začínáš, nic nevymýšlet a testovat osvědčený věci ;) Pro začátek... Žádnej učenej z nebe nespad, taky jsem začínal jako nevědomec ;)
Věz, že vyšší build neznamená vyšší verzi, ale jen prostě jinej pajšl SYSTÉMU vyextrahovanej z jinýho telefonu...takže se dá vyzkoušet, co to udělá na D2, ale běžně se nedosahuje žádných extrémních rozdílů...jde jen o pocit. Prakticky mě některý buildy fungovaly třeba hned rychleji, ale brzy se začaly tak nějak "kousat" a zpomalovat...nakonec si myslím, že to ani nemá cenu zkoušet...prostě je to jen pocit, není nijak podepřenej důkazama.
23152 je osvědčená a stabilní, ber ji v jakékoliv ROM ;)
Ale jestli chceš mermomocí zkusit build 29022, pak ho uklohním a hodím na net... ;) Byla by to ta samá GreenTopaz Revize 4, ale build 29022, prakticky to ale nijak nepoznáš ;)
Azmodan.invalid (5)|16.8.2011 06:33
Slibuji, že příště se polepším se svými dotazy;-)
Když jsi mi to teď takhle hezky vysvětlil, asi fakt nemá smysl experimentovat a nehnat se za nečím co nevím co je.
Díky za vysvětlení :-)
neobit (122)|16.8.2011 08:06
No vida, jak se konečně bavíme pěkně inteligentně :D
Kdybys potřeboval zase pomoct, stačí se ozvat a třeba na něco přijdem ;) Hodně štěstí ;)
tomthai (7)|3.9.2011 19:33
Ahoj prosímvás nevíte někdo jak jde odělat ta lišta stím t-mobile?.. Děkuji moc predem [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
neobit (122)|4.9.2011 15:28
Takže jsem trochu zapátral a nakonec šel cestou editace _manila souboru, kterej se stará o zobrazení domácí obrazovky...
Vytvořil jsem na to CAB soubor, tak si ho zkuste kdo chcete ;) Ani jsem nezkoušel odebrat celou tu lištu, protože tam je mimo operátora i zobrazení pozice obrazovek CHT... Takže jde jen o odebrání názvu operátora. Snad to bude stačit, víc s tím čas ztrácet nebudu, kdo bude mít zájem o hlubší úpravy ať si laborujte sám, není to žádná věda (viz třeba tady) ;)
Funkce je ověřena pro GreenTopaz, ale mělo by to fungovat všude, kde je Sense 2.5...

Takže tady je ten CAB soubor: ERPE_RemoveOperatorName_Sense25.cab

neobit (122)|16.9.2011 21:21
POZOR POZOR!! Pokud si chcete opět hrát, je tu nová verze GT ROM!! :-)
Šup na první stránku... ;)
sikula05 (272)|18.9.2011 22:57
Zdravím a autorovi ROMky děkuji za dobrou práci. Zkusil jsem po uplynutí záruky první neofiko ROM a rozdíl je znatelný:-)
Pár dotazů: při nějaké manipulaci se mě ztratilo sense rozhraní pro ovládání zvuku bočními tlačítky-dá se to nějak oprvavit? Nyní se mě spouští to orig z windows.
Umíte někdo na zamknutou obrazovku dostat víc než první událost z kalendáře?
Děkuji
neobit (122)|18.9.2011 23:13
Pokud se ti stalo tohle a už nevíš, čím se to stalo...skoro bych volil zálohovat a hard resetovat...to je jistější :( Kdoví, co se tam stalo v registrech :(
A druhá otázka...ne, na tuto zamykací obrazovku víc věcí nedostaneš, taková prostě je...ale můžeš si v nastavení Cookie Home Tab zapnout zamykací obrazovku, ta pak nahradí tu výchozí... A zamykací obrazovka CHT už se dá konfigurovat stejně jako rozložení domovské obrazovky a vypadá pak tak, jak si ji vymodeluješ :)
charme_ce4you (15)|21.9.2011 21:35
Zdravim,
předně bych tě rád pogratuloval k výborné práci, Neobite. Po dlouhém užívání eržiky a po sléze energy, jsem z donucení pomalého chodu přeladil na jinou rom. Ale jak jsem s tim dlouho nedělal, nemohu si za boha vybavit, kde najít pár věcí. Proto bych se rád zeptal na pár věcí jak něco předělat. Bylo by to tohle, jak vypnout zvuk na klávesnici, která je při vytáčení..Další by byla jak donutit otáčení pomocí tlačítka pro příjem, aby se točilo na druhou stranu. A ta poslední by bylo jak odstranit zatmavení na tapetě, která je pro windows, prostě aby byla vidět víc tapeta pod ikonama.. Jinak je to suporově doladěná ROMka. Půl věcí jsem z tohohle dělal, ale teď za boha nevím, kde to najít. Vím, že si řekneš co to za blbce. Ale prostě jsem jak tajnej agent, ne a ne si vzpomenout.
Díky
neobit (122)|21.9.2011 22:23
Tak můj úspěch je především díky EržiceD2, ze které jsem vycházel...většinu dřiny udělal Adow ;) I když dneska už si musím přiznat taky lví podíl, hlavně na aktualizování systému (místy i regulérního rozfungování) a snad i moderním designu... ;)
Pak musím říct, že si vůbec neřeknu to o tom blbcovi, protože tohle je normální regulérní dotaz, na kterej se slušně odpovídá...nemám nejmenší problém ;)
Takže... ;)

Problém PRVNÍ - Zvuk klávesnice telefonu:
Jdi do Startmenu > Nastavení > Osobní > Telefon a u položky "Klávesnice" si nalosuj "Vypnuto" - jde o ty tóny ;)

Problém DRUHÝ:
S tímhle bez trochy práce jen tak nehneš :( Pro to otáčení tam mám malinkatou aplikaci pro rotaci obrazovky. Chová se JEN tak, jak se chová a zkratka na tlačítko volání je prostě nastavená v Nastavení > Osobní > Tlačítka, takže jediný co ti zbývá je nainstalovat si jinou aplikaci, která bude dělat to co chceš :(
EržikaD2 má pro libovolný nastavení kláves aplikaci TopazKbdControl, která umožňuje nastavit všechny tlačítka na telefonu. Mě vadila (=zbytečná), takže jsem ji odstranil... Ale klidně si ji stáhni tady v CABu, nainstaluj a pak v ní pro dotyčnou klávesu nastav otočení jaký chceš...
Stahuj [color=blue]zde[/color].

Problém TŘETÍ:
O tomhle jsem nikdy ani neslyšel a ani mě to nikdy nenapadlo... [s]Vůbec nevím, jak by se to dalo udělat... Zkus prosím tě pátrat sám, protože mě osobně by tohle zrovna dost vadilo a tak se tím zabývat nebudu, promiň[/s] :(
EDIT: Tak jen jsem deset sekund googloval a ... tady by něco bylo na XDA ;) Stahuj [color=blue]tadyk[/color] ;) Podle mě je to záležitost tématu...ale nevím, fakt se mi to nelíbí ;)

Tak snad jsem aspoň trochu pomoh[s], kromě posledního...[/s] ;)
charme_ce4you (15)|21.9.2011 22:42
Díky mockrát, jen mi teď naštvalo, že kouknu na mobil a co nevidim, mexickej záliv. Tu za.... olejovou skvrnu mam už podruhý. a teď už myslim, že mam po záruce.
S tim otáčením, jsem nemyslel, to dát na jinou klávesu, ale aby se to otočilo, na druhou stranu, čili, tak aby když na to koukam, abych měl tlačítka vlevo a ne vpravo.
neobit (122)|22.9.2011 06:07
Já jsem tě pochopil naprosto jasně ;) Jen ti říkám, že ta aplikace, která u mě otáčí displej, dělá otočení JEN tak jak ho dělá, takže JEN s tímhle vybavením změny nedocílíš. Mě to takhle vyhovovalo a proto jsem si to tam dal, je to mrňavý a jednoduchý, žádná šílená aplikace ;)
Musíš prostě nainstalovat to co jsem ti tam připravil a na to samý tlačítko si v tom programu nastavit co a jak potřebuješ...(radši bych při tom zrušil to původní přiřazení v Nastavení). Nebo pátrat a dát si tam něco jinýho na otáčení displeje, co už třeba bude fungovat tak jak chceš ty...
Musíš si uvědomit, že primárně je tohle ROMka, kterou jsem vytvořil pro sebe. Tady jsem ji jen uveřejnil, protože si myslím, že to pár lidí uvítá, ale nemůžu vyhovět všem...

P.S. A s tou olejovou skvrnou tě lituju...holt se nákupu nové nevyhneš no... :(

[color=red]EDIT:[/color] Tak jsem ti připravil CAB, kterej ti tam přidá aplikaci, která otáčí vpravo, jak jsi chtěl ;) Přidá ti to ikonku do Startmenu > Systémové nástroje pod jménem "Otoč displej vpravo" a navíc to překonfiguruje dlouhý stisk klávesy pro volání na tuhle novotu. Mám to otestovaný u sebe, tak by to mělo fungovat správně...dej vědět jak to dopadlo ;) Stahuj [color=blue]zde[/color].

charme_ce4you (15)|22.9.2011 15:59
tak funguje to bezvadně..musím ti poděkovat, teď je ze mě nejšťastnější uživatel diamonda..tisíce děkovných dopisů přijdou poštou...jinak jsi nemusel kvůli mně vstávat v šest ráno :D
neobit (122)|22.9.2011 16:37
Jsem rád, že jsi rád :D
A krom toho jsem nevstával ;) Vstával jsem ve 3:50 a jel do práce na šestou ;) Udělal jsem nutnou administrativu a pak se hned věnoval tomuhle šaškování... A pak jsem se teprve nasnídal a dal kafčo...takže ano...oooobrovská oběť ;)
No...uvažuju, že jestli bude nějaká další verze ROMky, že do ní přidám obě možnosti překlopení...ať je to víc sexy... ;)
charme_ce4you (15)|22.9.2011 18:10
No jestli bude další verze ROM, rozhodně se na ní těším. Jen ještě jeden postřeh. Pokud si dám jezdce proximity probuzení a proximity senzor jako rychlého zástupce, tak není tady u té ikonky vidět, jestli je na pozici ON, nebo OFF. Teda on je to jen kosmetickej detail, protože sice vím k čemu ta funkce je, ale stejně mně to nikdy nějak nefungovalo, ať jsem přepínal, jak jsem přepínal stále stejný.
Jinak skvělá práce
neobit (122)|22.9.2011 19:04
Žádnej proximity sensor Diamond2 nemá, takže to možná bude tím... Tohle má myslím až HD2, takže smůla. Nevšímej si toho. Je to prostě nevyužitá funkce univerzálního CHT 2.0 ;)
charme_ce4you (15)|22.9.2011 22:16
No, ale právě že má, ten měl dokonce i diamond jedničkovej, viz zde http://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Touch_Diamond2.
a myslim, že z originál rom funguje, ta funkce, že když dam tel. k uchu, že zhasne a od ucha se rozsvítí
neobit (122)|22.9.2011 22:52
No hele, hádat se nebudu, ale nebyl bych si tak jistej. Údaje na wikipedii jsou často dost mimo...resp.zastaralý a tyhle vypadají, že jsou z doby očekávání modelu, kdy ještě fungovaly spíš fámy než zkušenosti. Tyhle stránky mluví zase opačně [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], tak si vyber ;) Já vycházím z toho, jak se to chová a jsem přesvědčenej o tom, že nic takovýho D2 nemá. Ale nevím. Stačí chvíli googlovat a člověk je z toho zmatenej jak lesní včela ;)

Takže...teď si z toho vyber ;) Já si na žádný chování podobný proximity sensoru nepamatuju z žádné ROM...jen v EržiceD2 byla aplikace, která to zhasínání řídila prostě "programově"...
Adow (1267)|24.9.2011 18:20
D2 proximity senzor určitě nemá ;)..
neobit (122)|24.9.2011 19:12
Díky za podporu ;) Já si nebyl úplně jistej a nechtěl jsem se hádat...ale je to prostě tak no, chudák D2...už abych ho vyměnil... :D
charme_ce4you (15)|27.9.2011 23:11
jj...taky jsem pátral, máš pravdu, hlubece a upřímně se ti omlouvám. Myslel jsem si, že když ho má jednička, že ho bude mít i dvojka...Zase nějakej dělník řekl, že se musí šetřit :D
neobit (122)|28.9.2011 06:37
Ale jdi ty :D To máš fuk... ;) Akorát se mýlíš v tom dělníkovi, ten by na takovou blbost nepřišel, ten má rozum...to rozhod někdo ve vedení...to jsou takový ty případy, kterých se pak tradičně lituje :D
Prtik_ce4you (30)|28.9.2011 13:22
Nainstaloval jsem poslední revizi 5, ale velmi často se mi stává, že celý display naprosto nereaguje. Za chvíli se to rozjede, ale nepřišel jsem na souvislost, kdy to je.
Byl bych raději, aby to bylo SW záležitost, než HW.
Asi jsem jediný s tímto problémem v této revizi, co?
charme_ce4you (15)|28.9.2011 13:50
Hele, já jsem žádnej takovej problém neměl...ani u eržiky, která dělá této rom základ..zkusil bych hard reset
Prtik_ce4you (30)|28.9.2011 14:08
Zkusím udělat ještě HardReset, ale dělá to na mně dojem, jak kdyby byl problém s Lock. Po zhasnutí automatickém, nebo i přes ON/OFF tlačítko se mobil nezamkne.

Dokonce se mi i stává, že dotyk reaguje, ale tak, že posouvá po displayi události z kalendáře, ačkoliv se jich nedotýkám. Jako by zlobil CHTEditor.
neobit (122)|28.9.2011 22:26
Tohle bych viděl spíš na problém s dotykovou vrstvou (digitizerem) :(
Co tím myslíš, že by se měl mobil zamknout při usnutí tlačítkem ON/OFF, tuhle funkci jsem tam nedával...
A tím posouváním událostí kalendáře myslíš, že se jako ten widget sám posunuje po ploše?? To je dost šílený...ale pokud to nemá nikdo jinej, pak si myslím je odpověď na otázku silně jednoduchá :( I když chápu, že se ti líbit nebude :(
Pokud ale vezmeme v potaz, jak je D2 starej model a že už ho každej z nás má doma nějakej ten pátek...tak už je skoro tak akorát doba, aby začali umírat na únavu materiálem...takže bych se raději ničemu nedivil :(

EDIT: Apropo! Zapomněl jsem obligátní radu...zkus jinou ROM, to je bezvadná vylučovací metoda ;)
Prtik_ce4you (30)|30.9.2011 19:17
Tak se omlouvám za poplašnou zprávu.
Nahrál jsem tam originál MDA WM 6.1 a dělá to také. 25.11. mi skončí záruka, takže to začalo zlobit právě včas ;-)
ROM tam mám tedy původní, teď ještě vrátit HardSPL.
neobit (122)|30.9.2011 20:07
Sice to vyzní blbě, ale jsem rád, že to není problém na straně ROM...ale jinak tě dost lituju...věřím, že to nasere :( Přeju ti, ať to máš brzy opraveno a bez nákladů :)
Prtik_ce4you (30)|30.9.2011 20:48
To je v pohodě, alespoň je jasné, že tvé i Adowa ROMky jsou bez chyby.
Prtik_ce4you (30)|5.10.2011 07:16
Omlouvám se za OT, ale tohle musím. Sice mi MDA celkem chybí, ale jsem uchvácen dobou výdrže baterie.
V neděli jsem dal MDA na reklamaci a nabil si starou N6230i. Dnes mám stále šest čárek ze sedmi na baterii. Ona mi vydrží snad celý týden :O
atino_ce4you (0)|11.10.2011 13:52
Ahoj mozem poprosit o kitchen tejto romky, potreboval by som tam nahodit netcf 3.5 kvoli jednej aplikacii ktora my nebezi pod netcf 3.7. Pokusal som sa rozbalit tuto romku no zial bezvysledne. Dakujem.
neobit (122)|12.10.2011 21:40
Ahoj :)
Místo odpovědi na soukromou zprávu ti odpovím tady, jestli to nevadí ;)
No...že jsem ti tu doteď neodpověděl je dáno tím, že já sem do fóra chodím, jen když se dozvím o novým příspěvku...a tentokrát mi CE4YOU vědět nedalo :( Prosté :)

Ale k věci...omlouvám se, ale kitchen nezveřejním. Mám v ní svůj nepořádek, kterej až ve výsledku dává řád a nebudu to kvůli "veřejnosti" uklízet...už na to ani nemám moc času... :( Je to vlastně jen kitchen Eržiky...s mýma aktualizacema a designem...
Nikdy jsem neplánoval, že se mi to takhle rozjede pod rukama...chtěl jsem jen redesignovat Eržiku...a takhle jsem dopad ;)
Dá se dokonce říci, že jsem s tím už skončil a jakmile se objeví příležitost a trochu víc mincí v peněžence, tak prchám někam k Androidu nebo WP7 (ještě nebylo rozhodnuto)... Čím víc si s WM a Diamondem2 hraju, tím víc mě to starý železo s***... :(

TAKŽE SE OMLOUVÁM...A TO VŠEM, KDO BY MĚLI TAKOVEJ ZÁJEM...

Tvůj problém je lehce vyřešitelnej tím, že si NET CF prostě přeinstaluješ verzí 3.5...ono by se to prostě mělo přepsat...pokud se nepletu ;)

I když i verze 3.7 by měla být zpětně kompatibilní, netuším, kde by měl být problém...
charme_ce4you (15)|23.10.2011 10:54
Ahoj neobite, tak abych se přiznal, taky jsem přesedlal, dal jsem diamonda přítelkyni. A já jsem šel s davem a pořídil si galaxy s ii. A musím uznat, že jsem si myslel, že diamond je docela rychlej na běžnou práci. Ale ten samsung s porovnánim s diamondem, tě vyrazí dech
neobit (122)|23.10.2011 11:02
Díky za zprávu charme...je to pro mě "velice motivující" ("Závidím jak sviňa!" - pozn.překladatele)... :D
Kurňa!! Já chci taky!!! :D:D
Ale no tak...se svojí ROM už si dál hrát nebudu...už to nemá smysl, ale ještě chvíli to vydržím a tak do roka a do dne...možná... ;) Spíš se ale snažím vzhlížet směrem k WP7 a Nokii...zatím ale uznávám, že Android to má rozjeto líp...no a proto ještě vyčkávám ;)

No...takže ti přeju ať ti za darování toho starýho křápa přítelkyně odpustí... :D:D ...a tobě ať se s SGSII daří ;)
Sonic1 (20)|7.12.2011 21:07
Chcel by som ti pogratulovat ku krasnej ROMke. Skusal som posledne dve verzie a su vynikajuce. Dakujem za to ze na tento "Legacy" model este celkom nezanevrel. Uz som mal v plane ak by si ty nevydal posledny FACE lift sa pustit do vlastnej. Nastroje uz mam stiahnute. Pohraval som sa s myslienkou svoju ROM celkom prelozit do SVK lenze jazykove baliky nie su , teda ja som ich nenasiel.
neobit (122)|9.12.2011 12:24
Díky za uznání ;)
Nezávazně se přiznám, že si pohrávám s myšlenkou předělat celou grafiku na něco jako styl Metro+Symbian Bell...ale není čas a nálada...zatím... ;) Nic jinýho už se fakt nedá vylepšovat. Je to už něco jako vylepšovat KOLO, aby bylo kulatější...v době, kdy všichni lítaj v proudových letadlech :-D
Jo a co se týká překladu...Adow celý systém přeložil prostě kousek po kousku, program po programu... Manila má některý věci prostě jen v jednoduchých konfiguračních souborech, lehce přeložitelných textovým editorem. Některý věci pak má v souborech, na který se musí hexeditorem nebo taky Reshackerem... Některý další aplikace pak je taky nutno podobným způsobem (Reshacker apod.) editovat, vyhledat původní jazyk a slovo po slově přeložit. Čili se nejedná o vylepšení systému jazykovými balíčky, ale o přímej a surovej překlad všeho ;) Na rovinu...já bych se do toho nepustil ;)
Takže překlad do slovenštiny by jsi musel udělat stejným způsobem...v kitchen je vše co potřebuješ :)
Já v GreenTopaz přeložil jen aplikaci Midomi :)
neobit (122)|3.1.2012 09:13
[color=red]**** OZNÁMENÍ ****[/color]

Aby bylo jasno, máme tu nový rok a s novým rokem přicházejí změny. Změna, která se týká tohoto vlákna a celé GreenTopaz ROM je ta, že jsem to už nevydržel a pořídil si Sony Ericsson XPERIA Ray...a tudíž se vším co připomíná WM končím...ufff. Pro mě je to pozitivní změna...Android je parádní systém :)
Takže se tu mějte hezky a díky za přízeň ;)
No a v tom novým roce ať se nám všem daří a ať jsme zdraví ne? ;)
Těšilo mě přátelé...
Adow (1267)|4.1.2012 15:03
Gratuluju - Ray je po dlouhatánské době telefon, kterej se mi líbí. Až budu velkej, tak si ho taky koupím :D
Aspire_ce4you (4)|5.1.2012 18:53
Zempřela nám rom Energy a nyní i GreenTopaz. Bylo by skvělé, kdyby někdo pokračoval ve vývoji. Diamond 2 má stále dost lidí a většina z nich má neoriginální romku. Tihle lidí baží po aktuální romce, stejné kvality jako je GreenTopaz.
Adow (1267)|6.1.2012 08:55
Jenže co tam chceš vyvíjet, když nikdo nedělá nový komponenty? Většina kuchařů nejsou programátoři, jen dávají k sobě věci (komponenty) z aktuálnějších ROMek nebo z ROMek pro jiné telefony atd. HTC pro Windows Mobile už nic nedělá - tudíž není co aktualizovat. Maximálně jde opravovat chyby - pokud ROM jsou, pokud je někdo nahlásí a pokud je to v silách kuchaře.
Aspire_ce4you (4)|7.1.2012 07:38
Věřím, že i když je HTC Diamond 2 né zrovna nový telefon, zaslouží si pravidelně aktualizovanou ROM. To je vše.
Adow (1267)|7.1.2012 15:02
Jasný, souhlasím. Pokud ale aktualizace už nedělá výrobce ani jiné SW firmy (a nejen u tohoto modelu, ale u celé řady s WM 6.5), tak my nemáme aktualizovat z čeho - i kdyby si to ten telefon zasloužil sebevíc.
Aspire_ce4you (4)|8.1.2012 09:43
Rozumím.

Mám jeden dotaz k ROMce. Telefon mi nechce posílat sms na některá čísla, speciálně na T-mobile čísla. Dá se na ně zavolat, ale psát sms ne.
Jen mi to napíše hlášku: "Zprávu nelze doručit. Zkontrolujte, zda je adresa pro zprávu SMS zadána správně a opakujte akci."
neobit (122)|9.1.2012 14:01
Koukám, že jsem zase propás kousek diskuze :( Nějak mi fórum nezasílá informaci o nových příspěvcích...jsem uražen :( ;)
No...v podstatě to už řekl Adow...kuchař ROMek je prostě hlavně lepič a ladič... A už fakt není co ladit ani lepit :(
Já EržikuD2 jen převlíkl a doladil drobnosti, co po jejím ukuchtění ještě stačily přijít.
Věnovat se dál WM 6.5 je jako dělat všechno pro to, aby se dneska daly plnohodnotně na PC používat Windows 95...uznejte, že je to nesmysl...už jen ty problémy s rozjetím USB... :D
Každá technologie jednou ustoupí té nové...a musí to bohužel přijmout i její staří uživatelé, protože přišli noví, kteří platí za novější technologii...a je jich víc... :(
Zkuste tu někdo napsat, co teď na té staré ROMce opravit, vylepšit? S rychlostí D2, s jeho HW nikdo nic neudělá...ani overclock. Stávající věci jakžtakž fungujou...a kdo začal s odřezáváním podpory služeb? No zrovna Microsoft byl jeden z prvních...taky byly problémy s Twitterem...budou s Facebookem, na G+ klient nikdy nebude...a co přijde dál? Co té ROMce chybí? Jako navigace s iGO8 by mi D2 ještě fungoval skvěle...ale na co ho s sebou tahat, když to můžu mít i na XPERII?

Když se teď tak seznamuju s Androidem, tak mi D2 připadá čím dál víc jen jako PDA pro občasný použití jako navigace nebo pro podepření skříně, když padá... :( Je to smutný, ale čas prostě jde dál...

O tom problému s odesíláním SMS na T-Mobile už tu myslím byla řeč a na nic se nepřišlo. To je další problém...jak mám něco řešit, když nemám vlastně co? Já ten problém nemám a to píšu spoustě T-Mobiláků...a nikdo další se se stejným problémem nepřihlásil :( Pat. Jen mi přijde divná ta hláška...ne že se nepodařilo ODESLAT, ale DORUČIT...čili odeslání proběhlo nejspíš OK...kdepak se to zadrhlo... :(

Závěrem jen přemýšlím, že bych kitchen EržikyD2 s mým "přínosem" trochu polidštil a dal ji dál k dispozici...ale neberte to jako slib...mám spoustu důležitější práce, takže prostě uvidíme... :)

P.S. Adowe...já tu XPERII Ray koupil na inzerát za 5500Kč...naprosto novou, koupenou v akci u Vodafonu...takže já ušetřil, prodávající vydělal a Vodafone nakonec taky...krásnej svět ;) Ale já nemám bejby, takže se mi o investici rozhodovalo líp... :(
Aspire_ce4you (4)|10.1.2012 19:13
Bude mi bohatit stačit, když mi telefon zabliká při nové sms, když na ikoně sms bude kolik nových tam je a zasílání na t-mobile. U Eržiky s t-mobile prblém nebyl.
neobit (122)|11.1.2012 08:45
No...tohle je hodně divný :( Mě to v tomhle směru všechno fungovalo, nikdo jinej nic podobnýho nezmiňuje a netuším, kde by mohl být problém :(
neobit (122)|3.2.2012 18:23
Takže jsem se teda dokopal k tomu, že se mi povedlo zveřejnit kitchen GreenTopaz...
Kdo má zájem, pokračujte... :)

Najdete ji tady https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=36661