HTC touch diamond nepříchozí sms
Zdravím, už nevím co mám dále udělat, tak se na vás obracím z prosbou. Můj htc touch diamond nepříjímá sms,povětšinou jak se mu zachce,či příjdou o den déle. Navíc se při přijetí sms nebo hovoru sám vyrestartuje. Nevítě, kde je chyba?? děkuji za odpověd.
hardreset bohužel bez účinku,takže teda druha varianta jiná rom..má přímo nějakou doporučenou? nebo každý podle stylu?
Možná bude stačit RadioRom.
Jinak je to s ROMkama těžké...
Ale ve stručnosti ... Eržika, Er!ka, fodd ... to jsou ty co používám já... :)
P.S. Nezlob se, že se tak ptám. Opravdu byl hardreset? (volume down + střed joy + reset)
Už jsem totiž zažil že byl za hardreset považován stisk REST tlačítka.
Jinak je to s ROMkama těžké...
Ale ve stručnosti ... Eržika, Er!ka, fodd ... to jsou ty co používám já... :)
P.S. Nezlob se, že se tak ptám. Opravdu byl hardreset? (volume down + střed joy + reset)
Už jsem totiž zažil že byl za hardreset považován stisk REST tlačítka.
V pohodě :) ano byl přesně jak píšeš,ale opět to začlo dělat stejně chyby :)..děkuju za doporučení, stáhl jsem er!iku tak ji tam zkusim dat , snad se podaří, bude premiera :)
mám problem, nainstaloval jsem er!ku a zlobí, restartovaní pokračuje ale samovolně z ničeho nic, ne při přijeti sms a zasekává se displej (čáry v grafice)...a při naflashování romky sem měl dle návodu udělat hardreset, který se nedokončí a zkončí u twigger usb popisku,mám ponětí..
Má někdo nějakou radu?? opětovat opět nahrátí romky??
předem díky
Má někdo nějakou radu?? opětovat opět nahrátí romky??
předem díky