NEFUNGUJE GPS
Cao, nemate nekdo zkusenosti s nefunkcni GPS?
Koupil jsem si HTC touch Pro 2. CE OS 5.2.21887 win 6.5 (od novoty, nic jsem neupgradoval)
Pouzival jsem GPS s Igo 8 verze 8.3.4.142975. VSechno fungovalo normalne. Najednou prestala GPS fungovat. IGO hlasi, ze GPS modul je pripojen. Zkousel jsem ruzne finty co tady popisujete, bohuzel stale nefunguje :-( S externi GPS vse fungovalo, jenze nechci kupovat GPS externi modul, kdyz jsem si koupil HTC ... Grrrrr
thx za odpoved
Koupil jsem si HTC touch Pro 2. CE OS 5.2.21887 win 6.5 (od novoty, nic jsem neupgradoval)
Pouzival jsem GPS s Igo 8 verze 8.3.4.142975. VSechno fungovalo normalne. Najednou prestala GPS fungovat. IGO hlasi, ze GPS modul je pripojen. Zkousel jsem ruzne finty co tady popisujete, bohuzel stale nefunguje :-( S externi GPS vse fungovalo, jenze nechci kupovat GPS externi modul, kdyz jsem si koupil HTC ... Grrrrr
thx za odpoved
Stalo se mi to samé u MIO A701. Stačilo na pár hodin vyndat baterku.
Možná zoufalej pokus, ale mě to pomohlo ( a nebyl jsem sám, řešil to více lidí )
Možná zoufalej pokus, ale mě to pomohlo ( a nebyl jsem sám, řešil to více lidí )
S tim radiem to nechapu, kazdopadne jsem zacal s jednodussi moznosti, vytahnul jsem baterku a dam mu cele dopoledne na ujasneni si priorit :-D :-D Snad dostane rozum.
Sice mam HTC Diamond 2, ale nechtel jsem zakladat novy topic. Kdyz je tady uz tento. Hral jsem si s externi GPS. Pridal jsem zarizeni GPS pres modry zub. A pote jsem zacal drbat s polozkou Externi GPS v systemu. Externi GPS jsem nerozchodil. Co se mi ale stalo tak IGO, GPS Speed Sentry, prestali videt integrovanou GPS. V IGO jsem hledal na portech a nic. Odstranil jsem externi modul v Bluetooth a zrusil nastaveni v Externi GPS. Nasledoval restart. A nic. Po vsech marnych pokusech jsem obnovil zalohu. Pote jsem spustil IGO, mam ho na karte. GPS opet nevidel, ale po vyhledani se chytnul a uz jede. Taktez GPS Speed Sentry je ok. Riakal jsem si ze nemam nic delat s Externi GPS. Ze z toho budou problemy. Uz do toho hrabat nebudu ale zajimalo by me jestli existuje nejake reseni jak zaridit aby byl GPS opet videt pro app. Dekuji
Vlez do Nastavení --> Systém --> Externí GPS a tady v záložce Programy nastav Port pro programy GPS na COM4 - to je standartní nastavení pro HTCéčka. Potom ve všech programech pokud nemají autodetekci nastav také COM4, pak ti bude ve všech programech GPS opět fungovat.
Jo tak to bude ono reseni. Na funkcnim stroji tam je nastaven com4. I kdyz nechapu proc ma interni GPS souvislost s nastavenim pro externi GPS. Dik
Chtěl bych se taky poptat na GPS v Touch Pro 2. Mně tedy modul funguje, ale fix trvá příšerně dlouho, a to pokaždé, nejen poprvé. Mám i stažená quickGPS data a stejně trvá fix dlouhé minuty i na místě se slušným signálem, kde se jiné GPS chytají během pár vteřin nebo do minuty. Vidím šedivé satelity, jak poskakují po mapce, ale ne a ne se fixnout. Dá se to řešit nějakým nastavením?
Používám Jackos S3 ROM s doporučeným radiem 4.49.25.91.
Díky
Používám Jackos S3 ROM s doporučeným radiem 4.49.25.91.
Díky