Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: NEFUNGUJE GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    Cao, nemate nekdo zkusenosti s nefunkcni GPS?
    Koupil jsem si HTC touch Pro 2. CE OS 5.2.21887 win 6.5 (od novoty, nic jsem neupgradoval)
    Pouzival jsem GPS s Igo 8 verze 8.3.4.142975. VSechno fungovalo normalne. Najednou prestala GPS fungovat. IGO hlasi, ze GPS modul je pripojen. Zkousel jsem ruzne finty co tady popisujete, bohuzel stale nefunguje :-( S externi GPS vse fungovalo, jenze nechci kupovat GPS externi modul, kdyz jsem si koupil HTC ... Grrrrr
    thx za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    zkousel jsi spustit QuickGPS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    jo, zkousel jsem. Taky jsem zkousel prepsat registry, Hard restart, nic, ... vubec nereaguje :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Stalo se mi to samé u MIO A701. Stačilo na pár hodin vyndat baterku.
    Možná zoufalej pokus, ale mě to pomohlo ( a nebyl jsem sám, řešil to více lidí )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    me jeste napada - zkusit posledni radio. Ale na to budes potrebovat nejspis hardspl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    S tim radiem to nechapu, kazdopadne jsem zacal s jednodussi moznosti, vytahnul jsem baterku a dam mu cele dopoledne na ujasneni si priorit :-D :-D Snad dostane rozum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Sice mam HTC Diamond 2, ale nechtel jsem zakladat novy topic. Kdyz je tady uz tento. Hral jsem si s externi GPS. Pridal jsem zarizeni GPS pres modry zub. A pote jsem zacal drbat s polozkou Externi GPS v systemu. Externi GPS jsem nerozchodil. Co se mi ale stalo tak IGO, GPS Speed Sentry, prestali videt integrovanou GPS. V IGO jsem hledal na portech a nic. Odstranil jsem externi modul v Bluetooth a zrusil nastaveni v Externi GPS. Nasledoval restart. A nic. Po vsech marnych pokusech jsem obnovil zalohu. Pote jsem spustil IGO, mam ho na karte. GPS opet nevidel, ale po vyhledani se chytnul a uz jede. Taktez GPS Speed Sentry je ok. Riakal jsem si ze nemam nic delat s Externi GPS. Ze z toho budou problemy. Uz do toho hrabat nebudu ale zajimalo by me jestli existuje nejake reseni jak zaridit aby byl GPS opet videt pro app. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Vlez do Nastavení --> Systém --> Externí GPS a tady v záložce Programy nastav Port pro programy GPS na COM4 - to je standartní nastavení pro HTCéčka. Potom ve všech programech pokud nemají autodetekci nastav také COM4, pak ti bude ve všech programech GPS opět fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Jo tak to bude ono reseni. Na funkcnim stroji tam je nastaven com4. I kdyz nechapu proc ma interni GPS souvislost s nastavenim pro externi GPS. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Chtěl bych se taky poptat na GPS v Touch Pro 2. Mně tedy modul funguje, ale fix trvá příšerně dlouho, a to pokaždé, nejen poprvé. Mám i stažená quickGPS data a stejně trvá fix dlouhé minuty i na místě se slušným signálem, kde se jiné GPS chytají během pár vteřin nebo do minuty. Vidím šedivé satelity, jak poskakují po mapce, ale ne a ne se fixnout. Dá se to řešit nějakým nastavením?
    Používám Jackos S3 ROM s doporučeným radiem 4.49.25.91.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nefunguje ICQ
    Od Martin Pospíšil v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 20:34
  2. e-ten m700 nefunguje GPS
    Od misakben v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-08-2007, 16:34
  3. VNC pro VGA - nefunguje
    Od Pinochio v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2005, 17:46