Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: asus m10 nejde synchron s win seven

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    Zdravím
    at zkousim co zkousim nejdem mi synchron m10... mam win 7 a activesyn na tohle nejde...nemate nejaky reseni??
    koukal jsem tady na podobne problemy ale nejak sem nenasel reseni,pokud tu je nekde stejne vlakno s resenim tak se predem omlouvam

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Tedˇ jsem ti psal SZ na Smartmánii ,vidím,že jsi byl rychlejší a založíš nové vlákno :sarcastic: , je tady jiné k tomu určené ,viz. obecná diskuze ....... no co se dá dělat, jako nováčka tě to možná omlouvá ....

    Pro Tomsofta : Prosím tě až budeš mít chvilku ,přesuň to jinam,díky.



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nejde je opravdu presne popsani problemu, asi jako kdyz doktorovi reknes, ze je ti spatne nebo divne.

    Nemas Outlook 2010 64 bit? ActiveSync nejdou uz od Vist-musis ten WMDC bo jak se to ted jmenuje. Hlasi to nejakou chybu? Najde to zarizeni? Co jiny usb vstup nebo bezdratove? Co vypnout nebo odinstalovat antivir nebo firewall nebo oboji?

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    Outlook 2010 64 bit nemam KDyz dam ve WMDC synchron tak nacita,ale nic to neudela mobil mam pripojeny prez usb,antivirem ani firewallem to nebude mam to vyple a prd....

    jinak se omlouvam za zalozeni..
    //odstraněna citace....

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Předpokládám, že v nastavení v M10 máš zapnuto "Aplikace ActiveSync", zkus to přepnout třeba do režimu normal a pak znovu zapojit k PC.
    V tom device centru máš nastaveno co se má a nemá a jakým směrem synchronizovat?

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    jo to mam zaple...ale u toho device nejde nic nastavit,bud to prihlasim bez synchronu...a nebo s...ale kdyz dam synchron tak to jen nacita...

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ach jo, kdys misto citace predch.prispevku tyto alespon cetl. :-s



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: dirtool
    A dostaneš se do toho nastavení vůbec? Samozřejmě, že musíš zvolit tu volbu připojit se synchronizací, či jak se to jmenuje (tu první možnost).
    A pak se musíš dostat do toho nastavení nebo aspoň do zařízení. Na tom okně je "Správa souborů - Prohlížet obsah zařízení"
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00352183_as_idRo.jpg 
Zobrazení: 54 
Velikost: 105.8 KB 
ID: 11822  

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    NO to co mi ukazujes tam ani nemam.... jak se mi zapne WMDC tak mam synchron jako prvni,a druhe mam pripojit bez nastaveni zarizeni.synchron nefunguje jen nacita a nic...kdyz dam pripojit bez nastaveni tak je tam nastavit pripojeni nebo zarizeni....u nastaveni pripojeni je to ok,ale u nastaveni zarizeni to udela jak pri synchronu jen to dela ze to nacita.

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Samozřejmě když zvolíš "Připojit bez nastavení" tak se nic synchronizovat nebude. Musíš použít tu druhou volbu (tu kde je synchro...)
    Pokud to nic nebdue dělat, udělej si pořád v PC v OS. Instaloval jsi třeba ty ovladače z přiloženého CD pro M10ku, které aktualizují WMDC ovladače?
    Tohle standardně normálně funguje a všude. Zkus třeba jiný PC, jak se to bude chovat tam.

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    tak problem vyresen,chyba je v mem pc,ale este bych mel malej dotaz kdyz si chcu pustit na netu nejake videjko tak mi pise ze mi chybi flash player? stahl sem si flash player pro pocket,ale nejak nic,co na to pouzivate?

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    OK, takže toto téma je vyřešeno a na vše další prosím pokračujeme v obecné diskuzi, kde k videu je spousta dotazů, ale i řešení, tak zkus poheldat tam.



Podobná témata

  1. ASUS P526 -NEJDE vyzvánění
    Od TheIce v sekci P5xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2010, 13:18
  2. Asus 636-nejde zapnout
    Od wOJi_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2008, 09:11
  3. ASUS P535 - Nejde zvuk
    Od v.peroutka v sekci P5xx
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-07-2008, 08:23
  4. ASUS P535 nejde spustit
    Od kojot94 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-11-2007, 13:43
  5. Asus A639 a iGO 2006 - nejde GPS prijimac
    Od kevin19_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 20:39