Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zablokování otravného příchozího hovoru Omnia i900

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    13

    Dotazoval jsem se operátora Vodafone a následně Samsung linky 800 726786 na zablokování neustálých otravných příchozích hovorů z jednoho telefonu. Nikdo mi neuměl poradit. Zná někdo k tomuto dotazu odpověď? Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jednak by mel pomoci operator (asi by to chtelo podat nejak oficialne) popr.policie cr (dle zavaznosti).
    Na pda si pridej to cislo do black listu a uz se nedovola. Jde to i tak, ze tomu cislu pridas "prazdne/tiche" zvoneni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vyzkousej Spb Phone Suite nebo SBSH PhoneWeaver - u obou trial k vyzkouseni zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    13

    Ten první pouze umožní nastavit úrovně nebo nějaké zvuky- Normální, Tichý, Jednání, Headset a pod., ten druhý to vypíná všechno. Já potřebuji vypnout pouze jeden otravný telefon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    13

    Mám Omnii i900 WM 6.1 a tam asi nemám Black list. Tiché zvonění nemohu použít protože potřebuji jiné telefonní hovory přijímat. Telefonní hovor by měl vypadnout a jevit se jako nepřítomný. Zkoušel jsem si volat druhým telefonem a spojení je stále.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale prdlajz, umí to oba. Ted jsem kvuli tomu vyhrabal Treo. Číslo do blacklistu vlozit jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takze u Spb Phone Suite - tapnes a drzis v pluginu stylus dokud se neobjevi nabidka. Zvolit Moznost..., zaskrtnout Filtrovani hovoru. Tuto nabidku oznacit, pak dat nastaveni vlastnosti, zvolit rezim prijmout vse mimo cerneho seznamu a do obdelnicku pod tim vypises to otravne cislo a das ok a pak jeste jednou ok.

    Edit
    Stejny postup, ale misto vstupu z today pluginu je: start-settings-system-spb phone suite
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    13

    Po dlouhých pokusech se mi podařilo zamezit jednou vyzvánění u mého telefonu, instaloval jsem- SpbPhoneSuite.arm.cab- Angl. verzi, SpbPhoneSuite_cz.arm.cab a dále jsem si myslel, že to potřebuje základ SpbMobileShell3.arm.cab, tak jsem to tam také dal. Mám tam na displeji v SPB mobile Shel reproduktorek. Po kliknutí se otevře hnědá obrazovka s Normální, Tichý, Hlasitý, Jednání apod. Přidržím Normální, vynoří se Vybrat, Upravit, Zvolit čas. Zadám upravit, filtrování hovorů.
    Zkouším to z mého druhého tel. Stále to ale vyzvání na straně volajícího. Není tam možnost aby se jevil můj telefon jako nepřítomný? A po dalších pokusech mi to zase vyzvání.
    Manipulace s programem je velmi nejasná. Co je černý a bílý seznam. Není někde podrobnější návod? Pro případ komunikace abychom neobtěžovali ostatní nebo pro možnost poslání nějakých obrázků uvádím email…. dondal.zav.cbox.cz. Pokud jsem to měl na holém WM 6.1 tam se mi vůbec neukázala aplikace Spb.Phone.Suite.

    Jsem rád za pomoc, ale není to pouze od boku? Minule to také nesedělo. Ptali se na HReset.
    ..... Jednak bývá možnost udělat HR přímo ze zařízení (podívej se, zda to tam nemáš) nebo pomocí "opičího většinou trojhmatu, kde se znáčknou 2-3 tlačítka a soft reset (pich stylusem). Hlavní problém je v tom, že lidi nerozlišují STISKNOUT od DRŽET - to je vězšinou 78,5% úspěchu. Zdenek Malinsky |

    A moje odpověď:
    #338703 zasláno: 4. leden 2010 @ 23:08
    .... O čem zde píšete !!! H Reset se přece dělá: Start/ Nastavení/ Hardwarový reset. Zde zatrhneš Hlavní paměť- Vymazat paměť. Chce to potvrdit 1234. Můžeš nulovat také ostatní paměti. Potom už obyč. restart. Rudaa

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Spb Phone Suite je i v cestine a pracuje zcela samostatne, neni tedy nutne instalovat cely firemni sortiment.
    Postup jsem podrobne popsal. Co na tom neni jasne? Vic mozna bude na webu vyrobce. Jinak black je cerny a white bily, tzn.do black listu das ty, co se nemaji dovolat nebo naopak do white listu ty, kteri se dovolat mohou. Zkousel jsem to a funguje to.

    Ad hard reset
    Nechapu jak to souvisi s tematem. Pochopitelne nemuzu mit vsechny pda, ale uzivateli vetsinou pomuze, kdyz se podiva do navodu a pak se jim i ridi. A to, co jsem o hr psal snad neplatilo?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zablokování otravných telefonních hovorů.
    Od Rudaa_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2011, 12:06
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 23:48
  3. Vypnutí vyzvánění příchozího hovoru u XDA III
    Od daww v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 18:15