Převod dat z nokie
Zdravím Vás,
na vánoce jsem dostal HTC HD2 a vlastním Nokia 5800. Prosím o radu jakým způsobem přehraju kontakty s fotky a daty do HTC HD2. Děkuji moc
na vánoce jsem dostal HTC HD2 a vlastním Nokia 5800. Prosím o radu jakým způsobem přehraju kontakty s fotky a daty do HTC HD2. Děkuji moc
https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=34374
Dávejte linky jako klikací, tady není warez forum.
Dávejte linky jako klikací, tady není warez forum.
také mám n 5800 a htc hd2 a řešil jsem to úplně jednoduše. v nokii jsem si označil všechny kontakty, poté jsem dlouze držel první kontakt v adresáři, dal odeslat jako vizitku a přes bluetooth odeslal na htc. vše se odeslalo. takže zbytečně přes outlook.
ad zbytečně přes outlook
To není zbytečně. Určitě je to rychlejší, pohodlnější a spolehlivější přes kabel, než pomocí BT (tedy pokud se nejedná třeba jen o 5 kontaktů :? ). Navíc Outlook slouží pro pohodlnou úpravu a editaci a také je potřeba PDA s něčím synchronizovat či zálohovat. Nebo s tím chcete čekat až do první ztráty dat z důvodů nechtěného hard resetu, krádeže nebo nějakého poškození zařízení?
To není zbytečně. Určitě je to rychlejší, pohodlnější a spolehlivější přes kabel, než pomocí BT (tedy pokud se nejedná třeba jen o 5 kontaktů :? ). Navíc Outlook slouží pro pohodlnou úpravu a editaci a také je potřeba PDA s něčím synchronizovat či zálohovat. Nebo s tím chcete čekat až do první ztráty dat z důvodů nechtěného hard resetu, krádeže nebo nějakého poškození zařízení?
Přes BT jsem přetahoval z nokie do HD cca 600 kontaktů a v pohodě. Outlook mám také, v něm všechny kontakty, úkoly, poznámky. O ztátu dat se nebojím, pravidelně dělám zálohy z HD a tyto ukládám do pc. Často přehrávám ROM, i několik denně, když zkouším vše možné, tak hlavně proto, abych pak zálohu vrátil zpátky. Outlook samozřejmě nezatracuji :-)
Zkoušel jsem to přes ten Outlook, dělal jsem to porve a musím uznat že to bylo během chvilky a nebyl problém.
Tak že ještě jednou děkuji za dobrý tip. HTC jsem ještě nikdy neměl tak tápu.
Tak že ještě jednou děkuji za dobrý tip. HTC jsem ještě nikdy neměl tak tápu.
Ještě mám malej problém,dotaz, kolega mě včera přehrál novou ROM, vše šlape,jen jsem teď trochu nešťastnej,jelikož mě telefon jede jen v jazyce EN.
Člověk si zvykne,ale ještě jsem se s ním pořádně neseznámil a teď v té EN verzi bloudím a trápím se. Jde nahrát nějak do toho čeština ?
Díky za jakoukoliv radu či odkaz kde získám tyto informace.
pokud to pomůže mám teď ROM 3.14.479.2 (04666WWE)
Člověk si zvykne,ale ještě jsem se s ním pořádně neseznámil a teď v té EN verzi bloudím a trápím se. Jde nahrát nějak do toho čeština ?
Díky za jakoukoliv radu či odkaz kde získám tyto informace.
pokud to pomůže mám teď ROM 3.14.479.2 (04666WWE)
Pokud je to oficialni ROM, tak mrkni na stranky Sunnysoftu. Odkaz je tu ve vlakne v sekci HTC, nekde nahore-dulezite.
Tak zda je oficiální fakt netuším,stahoval to od někud z netu a pak mě to tam nahral. čeština mě jde jen někde jinak vše EN. Kouknu tam děkuji
já včera nahrál neoficiální ROM Energy Leo a bylo vše v EN. Ale stačí nainstalovat malý soubor "manila cz fix 3.11" a většina věcí je v češtině. Hlavně sense, veškeré nastavení atd. Do těchto neofic ROM jde nacpat lokalizace od sunnysoftu, při instalaci to hlásí chybu, ale nainstalovat to jde, s pár chybama, ale jde. Ale EN mi moc nevadí, většina aplikací je stejně v EN. Jinak ofic lokalizace od sunny pro rom 3.14 nešla nainstalovat, chce si najít na netu rozbalenou a nainstalovat.
Děkuji za radu,koukal jsem se tam, romku jsem dostal od kamaráda. Mám trochu jinej problém,potřeboval bych od někoho poradit krok po kroku jak vše nainstalovat hlavně v jakém pořadí. Mám nainstalovanou rom vers. 3.14.479.2 (04666) WWE a pak spoustu ruzneho softu.Kamarad to myslel dobře ale když o tom nemáte moc páru moc nepomohl. Jsem absolutně novic co se týče HTC telefonu. Byl jsem zapřísahlej Nokian a s tímhle si nevím rady. Informací je zde fakt hodně a dobrých. Kdyby se zde našel někdo kdo by třeba po emailu poradil budu nesmírně rád. Telefon sice chodí ale spousta věcí mě nejede nebo se seká.
Díky moc za případný návrh .
Díky moc za případný návrh .