WM 6.5 s Touchflo na Raphaela
Zdravim vsecky, porad nekde ctu, ze nekdo flashnul tohle, druhy zas tamto.... jenze jak tak prolezam ty prispevky, tak nemuzu najit zadnou rom na raphaela.... zkousel jsem i treba ROM Erzika, ale neslo to... da se nejak udelat, aby sla flashnout ? dekuju za pomoc :)
Ne, Eržika je na Diamonda.
Na Raphaela zkus třeba Energy .
Na Raphaela zkus třeba Energy .
Ahoj Martine, podívej se sem, třeba se ti nějaká bude líbit. Osobně jsem je v minulosti všechny vyzkoušel a fungovali dobře.
Energy ROM
Tael ROM
Exquisite ROM
Stark ROM
Energy ROM
Tael ROM
Exquisite ROM
Stark ROM
A mohl bys prosimtě napsat klady a zápory jednotlivých ROM (aspoň jednoduše) taky v tom mám řádný guláš a nevím kterou vybrat (hlavně na výdrž, rychlost a stabilitu) Dík!
Ahoj
Co se týče výše jmenovaných ROMek, každá z nich má své pro a proti. Energy ROM je vyelmi vyspělá, stabilní a s dobrou výdrží baterie. Na druhou stranu je v ní navařeno hodně věcí, které třebas ani nevyužiješ a budou pro tebe zbytečné. Tael ROM je na tom s výdrží stejně, stejně jako Energy využívá poslední WM buildy, je stabilní a rychlá. Nemá v sobě tolik vychytávek a ostatního softwaru jako Energy, takže by mohla vyhovovat lidem, kteří hledají jednoduchou ROM. ROM od Taela jsem hodně dlouho využíval k plné spokojenosti. Exquisite ROM je stejně dobrá jako ostatní, navíc tvůrce jeden z těch, kteří se starají o porty nových verzí HTC Sense do VGA. CO se týče Stark ROM, o té moc nevím, takže ti nemohu říct jak to s ní vypadá.
Je to také ROMka od yozgatg, která je taktéž velmi výborná, navíc můžeš stáhnout Kitchen, ve které ja tato ROM dělána a pak si uvařit svojí vlastní ROM. Toto ale vyžaduje nějaké zkušenosti s touto problematikou.
ROM: Gen.Y TP2X R2.6
Kitchen: Gen.Y R5.5 MultiLANG Kitchen
Ber v potaz, že toto je jen můj nazor na věc, být tebou asi bych si jednotlivé ROM prošel a našel mezi nimi tvojí favoritku.
Já jsem si nakonec udělal svojí vlastní ROM, založenou na posledním buildu jak ostatní, s posledním HTC Sense a protože ji používají i mojí přátelé tak jsem ji i celou pro ně počeštil.
Doufám že jsem ti aspoň trošku pomohl.
Co se týče výše jmenovaných ROMek, každá z nich má své pro a proti. Energy ROM je vyelmi vyspělá, stabilní a s dobrou výdrží baterie. Na druhou stranu je v ní navařeno hodně věcí, které třebas ani nevyužiješ a budou pro tebe zbytečné. Tael ROM je na tom s výdrží stejně, stejně jako Energy využívá poslední WM buildy, je stabilní a rychlá. Nemá v sobě tolik vychytávek a ostatního softwaru jako Energy, takže by mohla vyhovovat lidem, kteří hledají jednoduchou ROM. ROM od Taela jsem hodně dlouho využíval k plné spokojenosti. Exquisite ROM je stejně dobrá jako ostatní, navíc tvůrce jeden z těch, kteří se starají o porty nových verzí HTC Sense do VGA. CO se týče Stark ROM, o té moc nevím, takže ti nemohu říct jak to s ní vypadá.
Je to také ROMka od yozgatg, která je taktéž velmi výborná, navíc můžeš stáhnout Kitchen, ve které ja tato ROM dělána a pak si uvařit svojí vlastní ROM. Toto ale vyžaduje nějaké zkušenosti s touto problematikou.
ROM: Gen.Y TP2X R2.6
Kitchen: Gen.Y R5.5 MultiLANG Kitchen
Ber v potaz, že toto je jen můj nazor na věc, být tebou asi bych si jednotlivé ROM prošel a našel mezi nimi tvojí favoritku.
Já jsem si nakonec udělal svojí vlastní ROM, založenou na posledním buildu jak ostatní, s posledním HTC Sense a protože ji používají i mojí přátelé tak jsem ji i celou pro ně počeštil.
Doufám že jsem ti aspoň trošku pomohl.
Ahoj, Tael ROM je dobrá volba, myslím že s ní budeš spokojený. Co se týče té mé, určitě ji vydám i pro ostatní, jen ji potřebuji ještě otestovat, ten 6.5 build mám krátce a odchytávám teď chyby. Takže pokud si počkáš, později ji tady najdeš ke stažení.
[quote=Jan Žák]Ahoj, Tael ROM je dobrá volba, myslím že s ní budeš spokojený. Co se týče té mé, určitě ji vydám i pro ostatní, jen ji potřebuji ještě otestovat, ten 6.5 build mám krátce a odchytávám teď chyby. Takže pokud si počkáš, později ji tady najdeš ke stažení.[/quote]
velice rad si počkam A předem Diky:)
velice rad si počkam A předem Diky:)
Tak teraz čakám na nabitie telefónu a sense ide preč. Ako pri TEAL, tak ENERGY baterka katastrofálna výdrž. Bolo vidieť ako ubúda z percent. Plo hodina od odpojenia o nabíjačky a 2% v čudu. Neviem kde som robil chybu, ale ešte cez deň som musel nabíjať. Jas stahnutý ručne a 3g vypnuté. Predtým som používal Titan ENERGY, baterka mi vydržala niekedy aj dva dni.
Z titanom som používal Pocket plus a Diary + ďalšie blbiny a v poho...
Dám vedieť. Raphaela mám už dva roky, tak som s ním už čosi preskákal.
Z titanom som používal Pocket plus a Diary + ďalšie blbiny a v poho...
Dám vedieť. Raphaela mám už dva roky, tak som s ním už čosi preskákal.
Tak ako som mal skúsenosť s baterkou a Titan Energy predtým. Ráno 86% a teraz 23%. to som bol na "cestách" takze, internet, telefóny, maily a na cvíľu Igo.
Chcel so skuúsiť po dlhom čse Sense, predtým asi pred rokom mi nadilo nemožnosť úloh na obrazovke a teraz keď to poriešily tak zdochýňa baterka.
Istého času som používal Trofan ROM, občas mrzla a vybíjal si energiu a čas na vyladení sense, čo som považoval za chybu....ale....
Takže, ak spravíš rom bez Sense, rád skúsim.
Chcel so skuúsiť po dlhom čse Sense, predtým asi pred rokom mi nadilo nemožnosť úloh na obrazovke a teraz keď to poriešily tak zdochýňa baterka.
Istého času som používal Trofan ROM, občas mrzla a vybíjal si energiu a čas na vyladení sense, čo som považoval za chybu....ale....
Takže, ak spravíš rom bez Sense, rád skúsim.