Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problém s wifi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    5

    Dobrý den, vlastním samsung i900 omnia. OS WM 6.5 verzi PDA i900DXIA5 a PHONE i900DXID1. Nevím jak to, ale snažím se už o to dva týdny, mi omnia vubec nenajde žádnou wifi síť. Ani veřejné hot spoty ani doma. Můj postup: nastavení, připojení,wi-fi,search for Network. Hledá ale nic,vůbec nic nenajde. Zkoušel jsem i do routeru zadat mac adresu omnie ale to nepomáhá. Mám internet od O2 a modem Zyxel P660hw T3 v2. Prosím o jakoukoliv radu. Už jsem hooodně zoufalý. Moc děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pro začátek bych zkusil soft reset
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    5

    Ten jsem zkoušel a taky ani ťuk. Nevím jestli je to verzí ROM. Nekupoval jsem ho úplně nový, byl už použitý. Zkoušel jsem i NODATA tam to všechno zakázat, ale bez výsledku. Doma mi to wifi ani nikde jinde prostě nenajde. Možná dělám něco špatně, nebo mám něco blbě nastavené. Možná by mi pomohl návod krok za krokem jak to zprovoznit.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ta dimácí wifina, na kterou se pokoušíš připojit je určitě funkční? Jiným PDA nebo mobilem, notebookem se k ní připojíš?
    Zkoušel jsi z PDA pingnout tu wifinu (pomocí třeba VxUtil)?
    Když jsi si to zařízení přinesl domů, dělal jsi hard reset?

    Já jsem s tím nikdy nikde neměl problém - zapnu wi-fi, najde to dostupné wifiny, vyberu a připojím se. Nic jsem nikde nenastavoval. je ovšem možné, že původní majitel to měl nějak nastavené pro svou potřebu a proto to nejde. Je i možné, že wifi je v PDA rozbité.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    5

    Router je v pohodě. Jsem na něm připojený přes notebook i ženy telefon samsung monte se připojí bez problému. Má n95 taky připojení v pohodě. Jen ta omnia ne a ne. Hard reset po zakoupení jsem nedělal ale přehrál jsem tam hned jinou ROM. Ale ten program co tam píšeš na to pignutí, to jsem nezkoušel. Můžeš mi napsat návod? Co a jak? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    vxUtil stahneš, nainstaluješ a zkusíš ping na wifinu (podobně jako u PC).
    Když jsi flashoval ROM, tak si dělal i HR, to je v pohodě. Teď záleží, co jsi tam kde nastavoval. "Vy ste se v tom zase hrabal, pane doktore."
    Já tu mám jen Treo, které nemá wifi a nastavení wi-fi iPhonu 4 ti nepomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    5

    Promiň ale ping na wifinu zkusím tak že po nainstalování jen vyberu z nabídky toho programu ping? Nebo tam vypisuju něco do té kolonky Host? Jestli jen zapnu ping,Start ping pak mi vyjedou nějaké jakoby ip adresy avýsledek je Total 5, Good 5 (100%), Bad 0 (0%). A dál?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Sorry, musíš se snažit trošku sám a improvizovat. Už jsem psal výše - nemám to na čem vyzkoušet a nasimulovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    5

    Oki. Zkusím. Moc děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s wifi
    Od ankerek_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2010, 19:07
  2. Problem s Wifi
    Od Hoper11a v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-03-2009, 12:14
  3. Problem s WiFi na WM5
    Od lamiska v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-12-2007, 17:54
  4. Problém s WiFi u N 520
    Od Hitman612 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-01-2007, 11:47
  5. Problem so zdielanim internetu v skratke wifi-lan-wifi
    Od LX v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-07-2005, 20:28