Problém s microSD kartou
Zdravím všechny!
Asi tak před týdnem mi začala zlobit moje HD-Dvojka.Začala se sekat snad u všeho.Tak jsem změnil romku na jinou a zvova.Tak jsem změnil asi tak 7 romek a zas.Pokaždé jsem použil Task29 na vyčištění a nanečisto flashoval.Před 4 dny jsem dal do HD-dvojky jinou micro SD(32GB)s tím že to bude asi špatnou SD kartou.A opět nic problém přetrvával.Stále to hlásilo chyby.Trpělivost došla tak jsem nafleshoval origo SPL a origo romku.3.14.479.2 a češtinu od sunnysoftu.Naistaloval jsem caby které jsem vždy používal a po chvilce zas problémy.Po vyndání paměťovky a restartu vše běží jak má.Od A-Z.Ale jak zandám paměťovku začnou bloblémy.Seká se,hlásí chyby u prográmků atd.Paměťové karty mám 4 a všechny to dělají.Samozřejmě jsem je i formátoval ale bez výsledku.Může někdo poradit.Díky předem.
Asi tak před týdnem mi začala zlobit moje HD-Dvojka.Začala se sekat snad u všeho.Tak jsem změnil romku na jinou a zvova.Tak jsem změnil asi tak 7 romek a zas.Pokaždé jsem použil Task29 na vyčištění a nanečisto flashoval.Před 4 dny jsem dal do HD-dvojky jinou micro SD(32GB)s tím že to bude asi špatnou SD kartou.A opět nic problém přetrvával.Stále to hlásilo chyby.Trpělivost došla tak jsem nafleshoval origo SPL a origo romku.3.14.479.2 a češtinu od sunnysoftu.Naistaloval jsem caby které jsem vždy používal a po chvilce zas problémy.Po vyndání paměťovky a restartu vše běží jak má.Od A-Z.Ale jak zandám paměťovku začnou bloblémy.Seká se,hlásí chyby u prográmků atd.Paměťové karty mám 4 a všechny to dělají.Samozřejmě jsem je i formátoval ale bez výsledku.Může někdo poradit.Díky předem.
Nemáš na té kartě nějaký program, který se spouští při restartu? Např. task manažer, today plugin apod.
Právě že jsem to restartoval i jinou a prázdnou kartou a dělá to stále.Zajímavé je že když restartuju tak nenaběhne manilla.Pak musím jen restartovat znovu a to bez karty a naběhne vše perfektně.No nevím:-(
Pokud to dělá na prázdném PDA s prázdnou kartou, takže je vyloučena možnost, že to dělá nějaká aplikace 3.strany, tak je to nejspíše zralé na reklamaci.
tak ted jsem si tam dal pujcenou micro sd 2gb prazdnou.Romku jsem taky dal na zacatek.Jako ze je bez vsech aplikaci 3 stran a zatim to jde v pohode.Zatim asi tak 15 min.Jenze predtim jsem vsechny aplikace pouzival na jakekoliv romce a nikdy se nic nedelo.I na origo romce.Tak teda jsem nejaky zmateny