Jak na příjem/odmítnutí hovoru pouze pomocí displeje
Ahoj,
rád bych, aby příjem hovoru byl možný pouze pomocí posuvníku na displeji a ne pomocí kláves pod displejem. Často se mi totiž stává, že při vyndavání z pouzdra se mi omylel zmáčkne "červené" tlačítko. Hledal jsem v telefonu a nic. A ani v HD tweak jsem tuto možnost nenašel, je to vůbec možné?
Díky
Láďa
rád bych, aby příjem hovoru byl možný pouze pomocí posuvníku na displeji a ne pomocí kláves pod displejem. Často se mi totiž stává, že při vyndavání z pouzdra se mi omylel zmáčkne "červené" tlačítko. Hledal jsem v telefonu a nic. A ani v HD tweak jsem tuto možnost nenašel, je to vůbec možné?
Díky
Láďa
Zkuste si namapovat (napr. pomoci AEButtons) na cervene tlacitko jinou/zadnou funkci. Ale pak Vam asi nepujde hovor cervenym tlacitkem ani ukoncit.
Jelikož je ale dotaz v sekci HTC Touch HD, tak bych předpokládal, i dle textu ve kterém se mluví o HD tweaku, že je dotaz směřován na Touch HD.
Samozřejmě že se to týká modelu HTC touch HD, jen mam starej podpis.:sarcastic: Je fakt, že to tlačítko na ukončení hovoru moc nepotřebuju, takže ho zkusim přemapovat, to by mohlo být dobrý řešení...