Nahrada HTC D2 aneb nervy s 6.5 uz pretekly :)
Cau, rozhodl jsem se poslat Diamonda 2 do sveta, uz me ten archaickej 6.5 system definitivne nastval, nebyla snad jedina ROM, co by me vyhovala v rychlosti a obcasne zapujceni Desire a IP3 bylo pro me neuveritelny probuzeni.
Preslo me i obdobi "geekovstvi" a nemusim mit to nejlepsi, po zkusenostech se starickym HP, Kaiserem a timto mam jasny, co od telefonu chci:
rychlost, stabilita, dostatek kvalitnich aplikaci a her, ktere nevypadaji jak z praveku a nejaka ta podpora na XDA. Bateria staci kdyz vydrzi jeden normalni den (mp3, maily, chvilka netu, chvilka gps, deset sms, 5 min hovoru)
Asi bych se nerozmyslel a koupil DHD, na nej ale nemam.
MS bych pro tentokrat rad vynechal, ac jeho produkty mam jinak rad. V uvahu tak pripada bud Wildfire, tam mi ale vadi rozliseni, Desire, ktery bych mel u VF asi za 7000,- tam me ale stve nedostupnost Froyo, Legend mi podle procesoru prijde uz dost pomalej.
Nebranim se ale ani jinym mOS, tem ale nejak moc nerozumim a rad si necham poradt!
Cenovy strop je nekde u 8k Kc.
Diky moc ;)
Preslo me i obdobi "geekovstvi" a nemusim mit to nejlepsi, po zkusenostech se starickym HP, Kaiserem a timto mam jasny, co od telefonu chci:
rychlost, stabilita, dostatek kvalitnich aplikaci a her, ktere nevypadaji jak z praveku a nejaka ta podpora na XDA. Bateria staci kdyz vydrzi jeden normalni den (mp3, maily, chvilka netu, chvilka gps, deset sms, 5 min hovoru)
Asi bych se nerozmyslel a koupil DHD, na nej ale nemam.
MS bych pro tentokrat rad vynechal, ac jeho produkty mam jinak rad. V uvahu tak pripada bud Wildfire, tam mi ale vadi rozliseni, Desire, ktery bych mel u VF asi za 7000,- tam me ale stve nedostupnost Froyo, Legend mi podle procesoru prijde uz dost pomalej.
Nebranim se ale ani jinym mOS, tem ale nejak moc nerozumim a rad si necham poradt!
Cenovy strop je nekde u 8k Kc.
Diky moc ;)
No docela se v tom zacinam utvrzovat, uz nemam top pc, top ntb a podobne. Neznamena to ze ale chci jit k S40 :)
Nevite nekdo jak je to s Froyem u VF?
Nevite nekdo jak je to s Froyem u VF?
U VF? Mel jsem asi pred tydnem Desire pujceny a byl to 2.1 a zadnou aktualizaci to ani rucne nenaslo.
pokud vim, tak to je uplne jedno jestli VF nebo neVF ... jsou to desiry jako desiry :-) Na 100% je froyo na desire ... btw zrovna jeden novy prodavam, ale jestli ho mas od VF za 7000, tak to je lepsi cena.
Desire od VF není brandovaný. Tudíž má aktualizace ihned po oficiálním vydání. Osobně mám Desire od Vodafonu a už dokonce od koupě měl v sobě Froyo. Opravdu tohle je vlastní zkušenost a Froyo tam je. Desire je dobrá volba pokud nechceš maxi DHD ať už kvůli ceně, či něčemu jinému.
Jinak k prvnímu dotazu - neuvažuj o Wildfire, protože tvůj požadavkem jsou aplikace a hry. Na Wildfire spustíš tak 3 aplikace z 10ti a hru tak max 1 z 10ti a ty co už spustí tak většinou nestíhal a sekal se... (opět vlastní zkušenost). Wildfire u mě překonal rekord v pobytu nového mobilu doma - vydržel doma přesně 10 hodin a okamžitě šel pryč. :)
Jinak k prvnímu dotazu - neuvažuj o Wildfire, protože tvůj požadavkem jsou aplikace a hry. Na Wildfire spustíš tak 3 aplikace z 10ti a hru tak max 1 z 10ti a ty co už spustí tak většinou nestíhal a sekal se... (opět vlastní zkušenost). Wildfire u mě překonal rekord v pobytu nového mobilu doma - vydržel doma přesně 10 hodin a okamžitě šel pryč. :)
Vim, ze Froyo bezne je, ale zrovna vcera jsem ho mel v ruce a asi vim, kde byla chyba, myslel jsem si, ze je od VF, ale on je od T-Mobilu.
Stavim se ve VF prodejne a kouknu jestli nemaji uz ty bily. Ta cena je 8000, opet jsem zase s tema 7 psal rychleji, nez myslel :)
Stavim se ve VF prodejne a kouknu jestli nemaji uz ty bily. Ta cena je 8000, opet jsem zase s tema 7 psal rychleji, nez myslel :)
nahrada za D2 ...jedině HTC desire HD vše je stejné jen rzchlost je uplně někde jinde jsem uživatelem WM od roku 2002 a po celou dobu jsem měl jen jednou úskok typu (iphone),ale to jen na 3 dny a nikdy víc :)) pokud chceš náhradu tak desire HD nezklame ja jsem to take s WM zapíchl a to jen k vůli novejm WP tím dle mého názoru je konec s wm android je uplně někde jinde podpora funkčnost a aplikací je xxxxxxxxxxxxxx
ps ale je mi jasné že to není do tvého limitu,ps to že jde o náhradu za D2 a ne hD jsem přehlédl ale i tak doporučit lze jak HD tak klasický desire
ps ale je mi jasné že to není do tvého limitu,ps to že jde o náhradu za D2 a ne hD jsem přehlédl ale i tak doporučit lze jak HD tak klasický desire
Problem na obzoru, byl jsem Na Porici a zkusil si vsecho co by me zajimalo a z DHD jsem zklamanej. Neprekousnu hlavne displej, proti D2 ten rastr nezkousnu, navic je takovej vybledlej podle me. Rychlost taky porad neni co jsem cekal a Sense se to obcas hybe dost zpomalene, urcite mi neprisel rychlejsi jak normalni Desire.
ucaroval me tam Mozart ci neco podobnyho s 7. Uzasnej system, okamzita odezva, ale zase buhvi jak to s tim systemem bude do budoucna, aby nebyl uz moc uzavrenej a zvladnul vic veci jak nejaka S40 :)
No a Desire Z taky zadna parada ta jeho "padaci brana"
Ve vysledku ted nevim kam vkrocit, ach jo...
ucaroval me tam Mozart ci neco podobnyho s 7. Uzasnej system, okamzita odezva, ale zase buhvi jak to s tim systemem bude do budoucna, aby nebyl uz moc uzavrenej a zvladnul vic veci jak nejaka S40 :)
No a Desire Z taky zadna parada ta jeho "padaci brana"
Ve vysledku ted nevim kam vkrocit, ach jo...