Článek o LG Optimus 7 a Windows Phone 7 stažen na žádost LG
Jen pro vysvětlení - před chvíli jsem byl požádán ze strany LG o stažení mého článku o LG Optimus 7 a Windows Phone 7. Jelikož šlo o předprodukční model a oficiální zápůjčku, mají na to plné právo a já jejich žádosti vyhověl. Důvody bych nerad rozebíral, snad jen napovím, že o to víc začnu pracovat na urychleném spuštění webu o všech ostatních platformách...:)
Omlouvám se čtenářům, článek bude publikován až z Redmodu mávnou zeleným šátkem, možná v pondělí, možná koncem října. Děkuji za pochopení.
Omlouvám se čtenářům, článek bude publikován až z Redmodu mávnou zeleným šátkem, možná v pondělí, možná koncem října. Děkuji za pochopení.
Jo, to bylo ještě předtím, než to půjčili mě, ale na MM prej vadilo jen to video... Nevím, pravý důvod není důležitý, prostě se to někomu nelíbilo...
Já myslím, že ty co to zajímá, to měly stejně dávno přečtené ;) takže tvá práce nebyla zbytečná. Mě se to líbilo.
Keby páni a dámy v Redmonde dbali na názor svojich dlhoročných zákazníkov, tak by ich produkty v oblasti mobilných zariadení neboli také, prepytujem, prešľapy :) Takto riskujú, že odmietaním konštruktívnej kritiky hodia na trh produkt, ktorý následne s veľkou slávou stiahnu. Však, KIN?
pssst, nikomu o ce4you nehovorte, lebo ho zakážu...
pssst, nikomu o ce4you nehovorte, lebo ho zakážu...
Já to vidím tak, že starý dloooooouholetý štamgasti utečou (tedy pokud již nemigrovali na jiný OS) a nových se zase tolik nepřivalí. Co jsem měl možnost vidět, tak zas tak kůl ani hustý to pro mladý tedy není a pro nás mladé-pokročilé to už vůbec není nic, z čeho bychom mohli/měli mít úniky do textilu. ;) Budu se opakovat, ale je to ještě větší zklamání, než jsme doufali.
LG Optimus7 mě ani trošku nenadchnul, spíš mi přišel dost ošklivej ale to je jen subjektivní dojem z videa na MM, třeba je real lepší.
Podle mě je to divný pokus navnadit a držet nás v nejistotě jak to vlastně bude fungovat a co všechno to bude umět nebo spíš neumět.
Půjčit to novinářům, nechat je s tim hrát, napsat a natočit o tom článek, nechat to pár dní viset na netu a pak žádat ztažení? co to je za blbost?
Zdeněk mi odpověděl na mé dotazy za což mu velice děkuji i když mi z toho bylo ouzko:(
Pokud to tak opravdu bude (stále v koutku duše doufám, že to není pravda) tak jsem na 99,9% rozhodnut prchnout k jinému OS. 7 let S WM není málo, byl jsem vždy spokojen, 6.5mi vyhovuje a doufal jsem že 7. bude ještě lepší a oni vytvořej takovejle paskvil?!
jsem zvědavej na výsledky prodeje telefonů s tímto Redmondským zázrakem.
Doufal jsem že se WP7 trošku přiblíží Windows pro PC (samozřejmě v rámci možností) ale z toho co jsem četl je to podle mě spíš S40 od nokie:((
Pokud bude finální produkt skutečně takový, bude to podle mě velké faux pas a poslední hřebíček do rakve mobilní verzi MS
Podle mě je to divný pokus navnadit a držet nás v nejistotě jak to vlastně bude fungovat a co všechno to bude umět nebo spíš neumět.
Půjčit to novinářům, nechat je s tim hrát, napsat a natočit o tom článek, nechat to pár dní viset na netu a pak žádat ztažení? co to je za blbost?
Zdeněk mi odpověděl na mé dotazy za což mu velice děkuji i když mi z toho bylo ouzko:(
Pokud to tak opravdu bude (stále v koutku duše doufám, že to není pravda) tak jsem na 99,9% rozhodnut prchnout k jinému OS. 7 let S WM není málo, byl jsem vždy spokojen, 6.5mi vyhovuje a doufal jsem že 7. bude ještě lepší a oni vytvořej takovejle paskvil?!
jsem zvědavej na výsledky prodeje telefonů s tímto Redmondským zázrakem.
Doufal jsem že se WP7 trošku přiblíží Windows pro PC (samozřejmě v rámci možností) ale z toho co jsem četl je to podle mě spíš S40 od nokie:((
Pokud bude finální produkt skutečně takový, bude to podle mě velké faux pas a poslední hřebíček do rakve mobilní verzi MS