Informace o vlastníkovi
Zdravím všechny. Mám dotaz omílaný na mnoha fórech. Po hard resetu Omnie II se mi vždy po probuzení zobrazí "Informace o vlastníkovi". Po odkliknutí se mi zobrazí normélně zamčená obrazovka a po odemknutí běžně s Omnií pracuji - problém je že to chci vypnout, ale nevím jak. Na diskusním serveru http://www.i8000.cz jsem četl že v nastavení položek mám zatrhnout zobrazení o vlastníkovi a pak to zase vypnout, bohužel asi to dělám blbě, ale problém furt existuje. Kolega, který má HTC má v nastavení infomací o uživateli 3 záložky z nichž ve třetí je i volba pro zobrazování po probuzení, já mám ale pouze 2 záložky a volba tam není. Poraďte mi prosím jak na to - je to silně otravné.
Bohužel tuto volbu jsem už zkoušel, ale nic takového tam nemám. V uvedeném místě je pouze: Název, společnost, adresa, telefnní číslo a emailová adresa - NIC VÍC. Zřejmě pomůže nějaké nastavení v registrech, ale kde?
Pravdepodobne mas zaskrtnute zobrazovanie informacie o vlastnikovi. Pozri: Nastavenia- Displej a osvetleni - Polozky na obrazovce a tu treba odskrtnut fajku pri Informace o vlastnikovi.
Daj vediet ci pomohlo.I ne by to nemalo byt...
Daj vediet ci pomohlo.I ne by to nemalo byt...
Díky za rady, bohuže to nepomohlo, ale zlobilo mě to tak, že jsem si vše zálohoval a znovu provedl hard reset. Tentokrát jsem ho neprovedl 4 hmatem, ale zadáním kódu *2767*3855# a po restartu vše šlape jak má. Resp. nezobrazuje se mi po každém probuzení mne iritující Info. V uvedených místech v nastavení volba stále chybí. PS tu volbu jsem viděl u kolegy s HTC i původní Omnií, ale na mé Omnii II to prostě není. V každém případě vyřešeno.