Telefon se rychle vybíjí
Chtěl bych se zeptat jestli se tohle už nekomu stalo a nevim čim to je...telefon se nikdy nenabije na 100 procent pres nabijecku pouze pres pocítat ale baterka drží pouze půl dne je to nabíjeckou i baterkou nebo jen jednou z tech vecí
To může být "milionem" věcí, ale jelikož máš D1, která není zrovna nejnovější model, může to být klidně baterkou.
Protože jsi nenapsal více podrobností a na věštění z lógru tu mám jen rozpustnou...
Protože jsi nenapsal více podrobností a na věštění z lógru tu mám jen rozpustnou...
No dam telefon do nabíječky nikdy se nenabije na 100 ale zustane viset na 80 a nabije se to strasne rychle, zatimco přes komp se to nabije pomalu ale i na 100 procent ale oboji se rychle vytříska...i kdyz nemam zaply data nic tak to proste jde hodne rychle dolu, zkusim baterku a kdyztak i nabijecku nebo ja nevim a je divny ze mi usb nebere jeden kabel do kompu proste pres nej se telefon nepripoji a pres jinej jo
Hmm, to je fakt těžko na dálku odhadnout. Může to být "něco" nebo souhrn více okolností, může to být jen chvilkový/jednorázový problém, může to být baterkou (jak to máš dlouho?), může to být jen náhodný jev (u u HP 514 se mi baterka taky asi 3x po sobě vybila běhěm půl dne a teď zase 3/4 roku drží jako nová), vliv může mít nějaká nová aplikace, může to dělat nabíječka nebo USB kabel (zkus i jiné sloty v PC).
Pokud je to hodně velký problém, můžeš zkusit hard reset (záloha-HR-obnova nebo po HR čistou instalaci nebo jen chvilku zkusit s čistým pda) nebo flashnout jinou ROM.
Můj tip na viníka je baterka, možná kabel. Baterka se dá pořídit kolem 350 Kč.
Pokud je to hodně velký problém, můžeš zkusit hard reset (záloha-HR-obnova nebo po HR čistou instalaci nebo jen chvilku zkusit s čistým pda) nebo flashnout jinou ROM.
Můj tip na viníka je baterka, možná kabel. Baterka se dá pořídit kolem 350 Kč.