Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ASUS P750 problém s vyzváněním

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    4

    Zdrávím Vás,
    mám menší problém s telefonem ASUS P750. Konkrétněji se to týká vyzvánění. Pokud vezmu jiný telefon a volám na můj tel pak asus začně přehrávat vyzváněcí mp3, kterou jsem si navolil jako vyzváněcí melodii (je uložena v paměti telefonu), ale po chvilce (cca 5 s) vyzvánění vypne a telefon vibruje dále. Pokud hovor z jiného telefonu vycvaknu, tak hudba z reproduktoru u Asusu začně zase chvilku hrát. Zjistil jsem, že když vyjmu pamětovou kartu z telefonu tak při příchozím hovoru telefon vyzvání i vibruje a přehraje celou mp3 (popř. opakuje), ale pokud tam kartu zase zasunu, pak se problém opakuje - tedy při příchozím hovoru chvilku vyzvání a poté ztichne. Nevím si rady a proto Vás žádám o pomoc. Doposud vše fungovalo jak má. Až v posledních dnech jsem si všiml tohoto problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dělá to jen s touhle konkrétní MP3 nebo obecně? A když to není MP3, ale WAV či MID?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    4

    Ať tam dám jakoukoliv melodii všech různých formátů tak prostě chvilku zvoní při příchozím hovoru a pak najednou ticho. Jsem to zkoušel s různými formáty hudby - .mp3 .mid nebo .wav
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nemohl třeba změnit toto nastavení nějaký program?
    Myslím nastavení v START - NASTAVENÍ - OSOBNÍ - TELEFON, tam je Typ vyzvánění....je tam nastaveno "Vyzvánění" není tam třeba "Zazvonit jednou" ?
    Pokud je tam vyzvánění, pak bych s tím asi nelaboroval a udělal HR (Hard Reset). Je to přece jen Windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    OK. A jinou paměťovou kartu jste zkoušel? Nemáte na kartě nainstalované něco, co se aktivuje při vyzvánění?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    4

    Jinou kartu jsem nezkoušel, pač žádnou jinou micro sdhc nemám.. tuto používám dva roky (8 GB). Pokud by se jednalo o nějaký software, který by tomu mohl vadit, pak mám v PDA nainstalovány na přístroji tyto programy: asslovnik, AsusBackup, BinaryFish - hledani min, kalkulačku, extreme agenda, htcaddicts - hodiny, meteoservis, mort player - přehrávání hudby, persianblue - soft na BT přenosy dat, pocketXpdf, qip pda, Resco Contact manager, rlSoft (kalendář na displayi), SMS export, StopWatch, Sunny soft zalohovani, TapTap Keyboard - soft klavka, Total commander, Webcamera plus a pBar. Na pamětové kartě mám nainstalovaný - TomTom Navigator, Resco Audio recorder a Skype. Co radíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    4

    TAK JSEM PROVEDL HARDWARE RESET A UŽ TO ŠLAPE
    SEM Z TOHO MĚL DOCELA STRACH ŽE ZTRATÍM KONTAKTY, ALE MĚL SEM JE ZÁLOHOVANY V OUTLOOKU.. docela fajn... Ted mě čeká instalace pár prográmků atd. atd. Dík moc za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. ASUS P750 - problém - není GPS signál
    Od TC_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 12:28
  3. Problém s vyzváněním
    Od lihosek_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 17:15
  4. Problem s vyzvanenim
    Od K4N3C_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 16:28