Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Je možné dostat na zařízení s Androidem Windows Mobile?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Někde jsem četl, že (teď je na místě použít moravský výraz) borci z xda-developers umějí narvat na kapesní HTC třeba Ubuntu.

    Chtěl bych se proto zeptat, zda je možno obdobným způsobem nacpat Windows Mobile na zařízení s Androidem. Konkrétně mi jde o Dell Streak, kam ty WM potřebuji zejména kvůli SW draho zaplacenému za téměř desítky let, co ho používám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Skvělý dotaz. Taky už jsem se zde zajímal.
    Mě osobně se líbí HTC Legend, ale rád bych zůstal u WM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Vzhledem k tomu, jak je složité i přes maximální úsilí tomu věnované flashnout například do HD2 Androida (a to HTC dělá jak WM, Tak Android zařízení), a vzhledem k tomu, jaké úsilí se vyvíjí pro opačný směr (více méně žádné), tak bych to viděl někde hodně blízko k nule. Rád bych se mýlil, ale podle mě je to vyloučeno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Pro osche: Omlouvám se; ten Tvůj příspěvek mi unikl. Nezbývá než konstatovat s plk. von Zillergutem "Inzeráty (a příspěvky) se nečtou. Kde je disciplína?"...

    Pro Pavla K.: Nepotěšil jsi mě, ale budiž řečeno, že něco takového jsem očekával. Takže začínám anabázi ohledně svého SW se specifickými daty, zda programy budou v Androidu chodit. První dobrá zpráva: SmartMaps je prodejce ochoten do A. převést a to zadarmo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    1. By bylo nutné se do zařízení dostat aby bylo možné vůbec něco flashnout, je to DELL, tedy poměrně neprobádaná záležitost.
    2. Pak bylo nutné vyladit ROM a ovladače aby vše fungovalo jak má, Streak má těch periferií celkem dost, lidí, kteří o to budou mít zájem ochotných zkoušet vývojové verze asi nebude tolik a tak bude testování zdlouhavé.

    Tedy osobně bych to neviděl jako schůdnou cestu. Čili buď přejít na Android nebo koupit něco s WM, nejblíž Streaku bude asi HD2, to záleží podle toho jak bolestivý by byl přechod na Android, tj. podle množství a druhu aplikací provozovaných na WM, ono spousta legacy aplikací na tom kapacitním displeji půjde dost blbě ovládat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows Mobile 7 na zařízení HTC HD2
    Od Pavel Koza v sekci Windows Phone 7
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-06-2010, 12:25
  2. Windows Mobile 6.5 pro zařízení mivvy one
    Od Pavel Koza v sekci mivvy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 17:53
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 20:05
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 11:02
  5. Synchronizace dvou zařízení s Windows mobile
    Od ka_so v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-09-2006, 11:16