Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s SPB Backup

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    34

    Zdravím,
    mám takový problém s SPB Backup, při vytváření zálohy (přesněji před jejím spuštěním, když kliknu na NEXT kdy mi program píše že ukončí veškeré aplikace a takové ty podobné kecy a mělo by naskočit to okno s progress barem, kde se v procentech ukazuje stav provedení zálohy) se mi program zasekne a po chvíli úplně vypne PDA. PDA lze zapnou pouze SOFT resetovacím tlačítkem. Už sem provedl i HR ale nepomohlo, SPB Backup se po instalaci chová pořád stejně.

    Mám ofiko ROM ze sunnysoftu i s lokalizací.

    Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nepoužíváte nějakou aplikaci, kterou Spb Backup nedokáže ukončit? Napadá mě něco bežící neustále na pozadí a tak?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    34

    Dal jsem HR, nainstaloval SPB Backup a dal spustit full zálohu, žádné jiné aplikace jsem nespouštěl...kdyz se podívám do správce úloh tak tam nic neběží ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Vascha84
    Než spustíš SPB Backup, zkus následující:
    1) Odstranit (přesunout někam třeba na SD kartu) vše co se nachází v \Windows\Start UP\*.* (\Windows\Po Spuštění\*.*)
    2) Restartuj zařízení
    3) Spusť SPB Backup a zálohuj.
    4) Po úspěšné obnově, zase vrať zpět obsah složky \Windows\Start UP\*.* (\Windows\Po Spuštění\*.*)
    5) Restart zařízení

    Nebo vyzkoušej jiný program na kompletní zálohování, třeba SPB Clone.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    34

    Tak už jsem asi doma, na pozadí pořád běžěl i po odpojení tel. activeSync, vypl jsem ho a vše jede jak má.
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. h2210 problém s BackUp
    Od Fly.boy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-03-2010, 08:32
  2. problém s instalací Sunnysoft Backup Manager
    Od Zdeněk Bulín v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 06:45
  3. rx3715 rom backup +ako na ipaq file store kaput problem
    Od LX v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 20:04
  4. FSC Backup
    Od adamekma v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-09-2004, 13:29