Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Interwrite Pro , WM 2003

Kleid (213)|22.10.2004 13:26
Spravne :)

Pokud nepouze prejmenovani sprite knihovny tak bude problem vetsiho razu :( dnes se k tomu uricte nikdo nedostne - pracuje se na 63XX ).

Bude ted kvuli velkemu mnozstvi zarizeni kratkou dobu "anarchie" ale verim ze se brzy vse ustali a zavladne demokracie.
ipf (2136)|22.10.2004 15:20
[QUOTE="Kleid"]

...dnes se k tomu uricte nikdo nedostne - pracuje se na 63XX .... Bude ted kvuli velkemu mnozstvi zarizeni kratkou dobu "anarchie" ....[/QUOTE]

No, já vám tu anarchii rozhánět nebudu, protože jsem se rozhodl, naučit se anglicky (a mám pár ochotných přátel na ICQ, kteří pomůžovu v tísni nejvyšší). Tak si v klidu pracujte na lokalizaci 63xx a doufejte, že nedopadne stejně, jako 4700, protože pak budete pracovat ma XXxx a pak na YYyy a za vámi zůstane hora nedodělků.
Apropó, někdo si tu lokalizaci objednal a možná už za ní i zaplatil, že?

Pavlucha (1496)|22.10.2004 19:42
Našel jsem takovou pitomost ještě.
Pokud má "Zapnout mód letadla" vypnout WiFi, pak je to obráceně - zapíná ho a obráceně zase "Vypnout mód letadla" ho vypne.
Sajbrt (113)|23.10.2004 10:28
Souhrnné připomínky po přečtení 8 stran nářků :):

Co se týká češtiny od Sunnysoftu - nemám problém. Chodí v pohodě i s mnou definovaným layoutem a externí klávesnicí(lokalizaci nepoužívám). Fakt je, že jsem ji instaloval jako první, po zkušenostech na Jornádě 680, blahé paměti. Jediná chybka je, že pořád (evergreen již asi rok) nefunguje autorepeat na klávese backspace na externí klávesnici (iPAQ forlable KB). Při zvolené původní SW KB to funguje.

K pořadavku na Sunnysoft o předělání layoutu - NEPŘEDĔLÁVAT :mad: . Na místě středníku mám háček, vedle Enter čárku a píšu česky na jinak English layoutu. To víte, někdy v roce 1985 to takhle naklopil jakejsi Borusík (ahoj Michale) a už mi to zůstalo. Pro mlaďochy - to bylo v době, kdy soudruzi z Redmondu nevěděli, že nělaká Evropa existuje (o Československu ani nemluvím). Ohledně toho středníku - jeho umístění asi vycházelo z umístění středníku na PC klávesnici. Pokud někoho nazvat hanlivým názvem, tak autora českého naložení na PC klávesnici. Zde by klidně použil slova dement.

Pro OLCITa - pokud ti nevyhovuje naložení SK klávesnice udělej si vlastní. Sunnysoft (ne OPRAVDU nejsem jejich agent :)) má na to utilitku. Používám ji od 98 roku a pořád funguje :D .

Ještě drobnost - Interwrite mi funguje i nainstalovaný ve flešce (iPAQ File store).
Aifel_ce4you (105)|29.10.2004 23:06
Tak jsem nainstaloval poslední češtinu Interwrite pro v 8.5 s datumem 21.10. pro hx4700. Musím zkonstatovat, že zmíněný "backup" pořád nejde. S vypnutou lokalizací ano. Zálohování nepodceňuji, tak by mně zajímalo jestli ses tím ještě někdo bude zabývat a jestli vyjde ještě někdy opravená verze popřípadě alespoň funkční knihovna.
Díky Aifel.