Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Internet prosim help

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    ahoj mam takovy problem nevim jak nastavit internet pripojim se k wifi ale vyhodime to a pripojime to na internet pres t-mobile tak jsem to vypl nejak a zapl wifi a jede mi pouze Opera jenze mi nejdedou ostatni programy jako je treba youtube , icq a pod. prosim poradte pouzivam TrofanROM 6.5.5.23544
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Šlo by to, prosím, ještě jednou a pokud možno česky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    Mam svuj vlastni router wifi takze jako prvni zapnu mobil cekam az mi najede wifi pripojeni ktere tam mam nejak nasteveno automaticky az mi to napise Wifi: Guty tak to znamena ze jsem pripojen ne ? kdyz misto wifi : Pripojovani... se ukaze wifi : Guty . Pak zkusim internet pouzivam operu najedemi hlavni stranka kde si muzu vybrat co chcu spustit za stranku dam napr www.seznam.cz olala stranka najede najedou vsechny stranky obcas mi to ale vypadne neco to pise S GPRS a nejspis se to pripojuje na internet ze simkarty takze ted jsem v minusu nevim vubec jak to mam nastavit a taky mam problem s aplikacemi jako je Icq youtube apod nejde se pripojit i kdyz jsem pripojeny na wifi je to nejak predelane ze se to pripojuje na satelit chapete ? prosim o radu jak to udelat abych mohl znemoznit pripojeni na t-mobile aby mi to nezralo zbytecne kredit a abych se mohl pripojit na icq youtube .... dekuji moc za radu jinak je to HTC FUZE od firmy At&t ale je to jako touch pro
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    program NoData by ti mohol pomocť...

    pokial som spravne pchopil, ze sa chces pripojit len cez wifi a nie cez operatora.:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    obcas mi to hodi pripojovani . problem mam prodad stim ze v opere mi internet jede ale mam aplikace napr youtube , icq a tam mi to nejde u icq mi to napise vyprsel cas limit spojeni a u youtube CHYBA problem s pripojenim a pritom jsem na wifi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    lidi pomocte tak uz se mi ta wifi nevypina doufam ze mi to uz nesezere kredit ale nejdou mi internetove aplikace jako je icq youtube atd nevite cim to muze byt spustit jsou ale nepripojim se chyba v pripojeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Guty,
    nechápu nad čím lametuješ ....
    Každý slušný program, má nějaké nastavení a v něm je třeba nastavit možnost "Jak se má připojit" nebo "Jaké připojení má používat" nebo tak něco...
    Pak lze pro daný program nastavit, jaké má použít výchozí připojení.
    Internet Explorer nebo Opera si s tím poradí, ale hloupé programy jako ICQ asi ne. Ale dá se to nastavit, mám to taky tak a když je Wifi připojena,
    tak jsem na ICQ přes Wifi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    nechapu jak jsem to udelal ale uz to jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No vidíš :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    ...sú veci medzi nebom a zemou...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. prosim pomoc s gps
    Od daimond_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 20:59
  2. Prosím o pár rad
    Od Skijumper v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-02-2008, 21:34
  3. Prosim o radu
    Od Alešák v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 14:12
  4. prosim o pomoc s pripojenim na internet z pc via bt
    Od martin_jbc v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 19:31
  5. Prosím o radu!
    Od Domin_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-02-2006, 00:39